Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar sizden bir tavsiye gelmeyince ben de gittim kiraz sapı Ihlamur Tarçın ve kuru incir aldım Akşama bunları karıştırıp çay yaptım tabi içine kayısı ve limon da attım bana biraz alerji yaptı galiba yüzünm falan hafiften şişti ama çok öyle bir aşırı tepki vermedim malum çocuğum da ben de bayağı bir alerjik bünyeliyiz☺ yavaş yavaş tek tek içmeyi düşünüyorum. sara_28 zaten sen Kiraz sapını içiyordun menülerinde görüyordum ben, bayağı işe yarıyordu sende inşallah Bende de yarar

Merhaba kizlar bnde bugun 3 gunluk yogurt hurma diyetine basladim. Insallah işe yarar . Cok doyuru ve cok tok tutuyor .
Kız sen zaten güzel kilo verdin daha ne istiyorsun yoğurtla hurmayı bende geçen okudum yine burda konu açmışlardı

Kız sen zaten güzel kilo verdin daha ne istiyorsun yoğurtla hurmayı bende geçen okudum yine burda konu açmışlardı
Olsun kiz cabuk gitsin 44 bedene girmem lazim haftaya cumartesi .. insallh
Tartida kac cikarim bilmem cuma gunu ama adetli oldugum icin yuksek cikabilir.

Anladim canim benimde 22 tane var diger senelerden kalma. Hayirlisiyla hepsini tutup bitirecem insallh
Ben geçen kış tutmak istemedim yine çok emiyor diye ama artık büyüdü ya bu kış bende bitirmek istiyorum bütün borçları, hem zaten günler kısaldı kolay oluyor tutması, hiç acıkıyorum bile. İnşallah ikimizde bitiririz

Olsun kiz cabuk gitsin 44 bedene girmem lazim haftaya cumartesi .. insallh
Tartida kac cikarim bilmem cuma gunu ama adetli oldugum icin yuksek cikabilir.
Elbise mi aldın yoksa
Olur inşallah, ama yavaş yavaş vermek daha iyi aslında hızlı verilince geri alınıyor çoğu zaman, ben bu ara çok veremiyorum ama midem küçüldü hissediyorum istesemde çok yiyemiyorum artık

Iyi aksamlar herkese
Sabah ki Kahvaltim ; 09:00 da
1 mandalina, 1 tatli kaşgi z.yaģli incir.
Ceviz ,Badem, tahil ekmeği ile 2 dilimli domates kasarli sandiviç 3 zeytin

Aksam 16:00 da
Bulgur pilavi
Ayran corbasi
Etli nohut
Salata

2 litre su.
Birde kacamak oldu az ya:)
muhallebi 1 dilim.

Merhabalar.
Dün tüm gün dışardaydım menümü yazamadım. Dün öğlen 1 elma yedim. Akşam ise 2 haşlanmış yumurta yedim ve bitki çayı içtim. Sonra da yattım.
Bugün ise öğlen kıymalı yumurta ve 3 dilim ekmek yedim. İkindi gibi de çiğköfte ve kıvırcık yedim. Akşam daha bir şey yemeyeceğim. En fazla kuşburnu çayı içerim.

Bugünki menüm

Sabah
2 yumurtayla kaşarlı omlet, domates, kapıya biber, yeşillik, 1 bardak karışık bitki çayı
Öğle
1 avuç ceviz ve fındık, 1 bardak yeşilçay
Ara
1 bardak soğuk kahve, biraz çikolata
Akşam
1 tabak etli nohut yemeği, karışık turşu

Spor
30 dakika yürüyüş
25 tane mekik
20 tane squad

Su 2 litre

bize de aktarir msn diyetin seklini ikisini de severim cunku
Canim gece 21 tane hurmayi suya koy cekirdeklerini cikar
Sonra sabah ogle aksam
1 kase yogurda 7 tane hurma koy ye
Bu kadar ara ogun yaomak istersen yapabbilirsin . Acayip tok tutuyor bende soylemesi
Kahvalti olarak yedim saat 11.di saat 16te anca aclik hissettim.

Valla insallh canim benim niyetim oyle hayirlisiyla yapariz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…