- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
2 hafta kalacağızHoşgeldin memlekete o zaman çok kalacakmısın bende iyiyim annemde daha iyi canım sağolasın
Haftaya beraber tutariz insallhAmin sağol canım benimde borçlarım var pazartesi ve perşembe tutmaya çalışıyorum. Bende bugün regl oldum hiç aklımda yoktu hep gecikiyordu, karnım şişti o yüzdenmiş demek ki
İnşallah tutalım , ama benim regl artık 1 haftadan uzun sürüyor yani ne zaman biter Allah bilirHaftaya beraber tutariz insallh
Sorun degil canim.İnşallah tutalım , ama benim regl artık 1 haftadan uzun sürüyor yani ne zaman biter Allah bilir
Geçen sene ramazanı tutmamıştım emzirdiğim için onlar duruyor dahaSorun degil canim.
Ne zaamn biterse. Kac gun borcun var senin
bize de aktarir msn diyetin sekliniMerhaba kizlar bnde bugun 3 gunluk yogurt hurma diyetine basladim. Insallah işe yarar . Cok doyuru ve cok tok tutuyor .
Kız sen zaten güzel kilo verdin daha ne istiyorsunMerhaba kizlar bnde bugun 3 gunluk yogurt hurma diyetine basladim. Insallah işe yarar . Cok doyuru ve cok tok tutuyor .
Anladim canim benimde 22 tane var diger senelerden kalma. Hayirlisiyla hepsini tutup bitirecem insallhSorun degil canim.
Ne zaamn biterse. Kac gun borcun var senin
Olsun kiz cabuk gitsin 44 bedene girmem lazim haftaya cumartesi .. insallhKız sen zaten güzel kilo verdin daha ne istiyorsunyoğurtla hurmayı bende geçen okudum yine burda konu açmışlardı
Ben geçen kış tutmak istemedim yine çok emiyor diye ama artık büyüdü ya bu kış bende bitirmek istiyorum bütün borçları, hem zaten günler kısaldı kolay oluyor tutması, hiç acıkıyorum bile. İnşallah ikimizde bitiririzAnladim canim benimde 22 tane var diger senelerden kalma. Hayirlisiyla hepsini tutup bitirecem insallh
Elbise mi aldın yoksaOlsun kiz cabuk gitsin 44 bedene girmem lazim haftaya cumartesi .. insallh
Tartida kac cikarim bilmem cuma gunu ama adetli oldugum icin yuksek cikabilir.
Canim gece 21 tane hurmayi suya koy cekirdeklerini cikarbize de aktarir msn diyetin sekliniikisini de severim cunku
Valla insallh canim benim niyetim oyle hayirlisiyla yapariz yaBen geçen kış tutmak istemedim yine çok emiyor diye ama artık büyüdü ya bu kış bende bitirmek istiyorum bütün borçları, hem zaten günler kısaldı kolay oluyor tutması, hiç acıkıyorum bile. İnşallah ikimizde bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?