- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ya kilo degilde bedenim incelsede olurElbise mi aldın yoksa
Olur inşallah, ama yavaş yavaş vermek daha iyi aslında hızlı verilince geri alınıyor çoğu zaman, ben bu ara çok veremiyorum ama midem küçüldü hissediyorum istesemde çok yiyemiyorum artık
Bence olur canım baya kilo verdin sen bu hafta, elbiseyi as görünür bir yere o da güzel motivasyon olur giymek için daha az yersin. Bende bazen biraz küçük beden alırım zayıflayıp içine gireyim diyeYa kilo degilde bedenim incelsede olurelbiseye girmem lazim.
Elbiseyi bir nişanda giymek icin aldim gecen sene ama malesef 1 sene oldu elbise yi hic giymedim . Etiketi hala ustunde. Ama insallh haftaya olursa super olur olmassada yapacak birsey yok.
Ayy insallh ya bakalim haftaya gorecezBence olur canım baya kilo verdin sen bu hafta, elbiseyi as görünür bir yere o da güzel motivasyon olur giymek için daha az yersin. Bende bazen biraz küçük beden alırım zayıflayıp içine gireyim diye
Superrr yaaa . Bende oyle istiyorum iste . Kilo vermesem bile incelmeyiBu arada ben başladığımdan beri toplam 16 cm incelmişim, ilk başlarken ölmüştüm kendime birde bugün ölçtüm.
Başlarken 98-78-103 cmdi
Bugün 93-72-98 cm olmuşum
Belim biraz incele 90-60-90 ı ucundan yakalacağım
Zeytinyağlı incirArkadaslar afedersinz gunlerdir wc cikamadimbu konuda hemen etkili bi yontem bilen var mi?
Bence sende incelmişsindir, ölçtün müSuperrr yaaa . Bende oyle istiyorum iste . Kilo vermesem bile incelmeyi
Z.yağ icin hergün faydali olur ben z.yagli incir yiyorum hergunArkadaslar afedersinz gunlerdir wc cikamadimbu konuda hemen etkili bi yontem bilen var mi?
Insallah efenimgünaydın,
cumaya son iki gün, lütfen özen gösterin ve güzel eksilerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?