Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

3 tane canim. Canavar gibiler .
1 cisi 4.5 yasinda
2.ciisi 3 yasina girecek
3.cusu 1.5 yasini gecti
2 oglan 1 kiz cok sukur
Rabbim herkese nasip etsin insllh
Maşallah kucuklermis daha zor olur Allah kolaylık versin .
Amin inşallah isteyen herkese tatdirsin annelik duygusunu

Tatlilarla bu ara mucadele icindeyim.
Alistim ama yavas yavas. 8.gun olmuş bile.
Adetim sokulmuyor kanamam var tartida -2 yi goremicem tam sanirim. Bakalim yarin olsunda..
-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum

-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum
8 gunde 2 cok degil ama bence ya normal ben oyle veren biriydim.
Ama bazen durduğu oluyordu tabi.
Benmde 60 lara indimmi vucudum yağ oranini kendini vs koruyor verdirmiyor. Ama yapicaz bi sekilde. Benm hedefim 2 ydi acikcasi.
Ama reglm gelemedigi icin bu az gorunucek biraz sanirim. Kacinci gun diyette peki? 3 kilo vermissinz sanirim.

Hedef belirlemen güzel bende -1 hedeflediydim bakalım yarın ola hayrola

Hedef belirlemen güzel bende -1 hedeflediydim bakalım yarın ola hayrola
Hadi insallah :)) cook dikkaat ediyorum yarina purüz olmasin diye. Bugun misafirliģe gidicem evde birsey yemicem cerez meyve sadece. Misafirliktede az yersem gelir ev yemegimi yerim olur biter:)

Tatlilarla bu ara mucadele icindeyim.
Alistim ama yavas yavas. 8.gun olmuş bile.
Adetim sokulmuyor kanamam var tartida -2 yi goremicem tam sanirim. Bakalim yarin olsunda..
Ayyy hic sorma bende adet icerisindeyim hic tartilmak istemiyorum hayirlisi yarin gorelim bakalim ne kadar olmuşuz. Ayy insallh adetten dolayi kilolu cikmam yoksa moralim cok bozulur

Ayyy hic sorma bende adet icerisindeyim hic tartilmak istemiyorum hayirlisi yarin gorelim bakalim ne kadar olmuşuz. Ayy insallh adetten dolayi kilolu cikmam yoksa moralim cok bozulur
Hepimiz oyleyiz sanirim:)) yok yok mutlaka goruruz eksiyi gibime geliyor odem yapici seyler yemiyoruz sonucta su icelim bolbol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…