Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyiakşamlar kızlar inşallah yarın hepimiz eksi görürüz ve bu hafta kaptanımızı sevindirelim tabiiki de kendimizi de eksi görürsek daha azim gelecek motive olacağız bugün menüm
Sabah
Yarım simit
6 zeytin
Kk peynir
Ögle cay. Kahve 5 adet cubuk kraker
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık makarna
3 litre su

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah
1 kase yogurt
7 hurma

Ara ogun
Ufacik 2 parmak kadar pizza
Bitki cayi

2.ci Ara ogun
3 yer fistigi
5 findik
1 cay bardagi sekersiz kahve

Aksam (daha yemedim)
1 kase yogurt
7 hurma

2 litre su olacak

1 saat tempolu yuruyus
22 dkk bolgesel hareketler
Bunun icerisinde
Squat
Plank
Mekik
Daha neler neler var kilo vermesem bile incelmeyi cok istiyorummm. Insallh hepimiz

A

Maşallah maşallah tatlım bu kadar enerji ye incelmemek mümkün degildir

Nasıl yapıyorsun saatlerin nedir. Bende ilk başladığımda ifyle başladım 2 günde 1.4 kilo gitmişti birden sonra yavaşladı.
8 saat yiyorsun ama dikkatli tabii ki 16 saat hiçbirşey yemiyorsun.Ben akşam 7 sabah 11 şeklinde ayarladım.Sizde kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Sizde çok güzel vermişsiniz maşallah

İnşallah canım.Ama mezun olmakla iş bitmiyor ki.%50 vermek %50 korumak.Benim ikinci mezuniyetim
Aynen önemli olan korumak inşallah verelim de koruruz 6 senedir 70 den aşağıya inemedim diyet yapıp yetmiş oluyorum bi birakiyordum geri 77 lere yükseliş oluyordu 6 li rakamları görüp korurum inşallah ya bu sefer çok istiyorum

Yaparkan akılları nerdeymis

Bugun ne yoğun bi gündü

Sabah 1 mandalina ceviz badem yedim 06:35 te
Saat 8 de temizliģe başladim 2 ye kadar ayaktaydim. Karnim kazindi yemeğe firsat bulamadm.
Arkadaşa gittim yuruyerek geri eve gelip bir daha gittim.
Arkadasta 1 kucük poğaca , yoģurtlu salata , 1 kurabiye yedim karnim hala kaziniyooorr
Bugun ictiğim sudan da pek haberim yok
Yarin ićin aç yaticam mecbur herkese bol eksiler diliyorum iyi aksamlar.

Son düzenleme:
Ayy insallh canim insallh. Milletin agzi acik kalsin istiyorum heleki yazinTurkiyeye gelecez belki ordakiler şaşiracak .
Evet işte bu duygunun tarifi yok.Çok azimli ve gayretlisin.Ben sana güveniyorum yaparsın sen.Herkesten ne eksiğimiz var.Kaptanım gönderdiği bir yazı çok hoşuma gitmişti.Hiç unutmam istediğini yersen istediğini giyemezsin.Ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…