Maşallah maşallah tatlım bu kadar enerji ye incelmemek mümkün degildirIyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah
1 kase yogurt
7 hurma
Ara ogun
Ufacik 2 parmak kadar pizza
Bitki cayi
2.ci Ara ogun
3 yer fistigi
5 findik
1 cay bardagi sekersiz kahve
Aksam (daha yemedim)
1 kase yogurt
7 hurma
2 litre su olacak
1 saat tempolu yuruyus
22 dkk bolgesel hareketler
Bunun icerisinde
Squat
Plank
Mekik
Daha neler neler varkilo vermesem bile incelmeyi cok istiyorummm. Insallh hepimiz
A
8 saat yiyorsun ama dikkatli tabii ki 16 saat hiçbirşey yemiyorsun.Ben akşam 7 sabah 11 şeklinde ayarladım.Sizde kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Sizde çok güzel vermişsiniz maşallahNasıl yapıyorsun saatlerin nedir. Bende ilk başladığımda ifyle başladım 2 günde 1.4 kilo gitmişti birden sonra yavaşladı.
Süpersin canım sanada kocaman maşallahBende bunu uyguluyorum 1.5 hafta olacak ve super birsey gercekten .
Rica ederim efenim ❤İnşallah canım deneyeceğim tavsiyen için çok teşekkürler
İnşallah canım.Ama mezun olmakla iş bitmiyor ki.%50 vermek %50 korumak.Benim ikinci mezuniyetimAyy süper ya darısı bize artık
Aynen önemli olan korumak inşallah verelim de koruruz 6 senedir 70 den aşağıya inemedim diyet yapıp yetmiş oluyorum bi birakiyordum geri 77 lere yükseliş oluyordu 6 li rakamları görüp korurum inşallah ya bu sefer çok istiyorumİnşallah canım.Ama mezun olmakla iş bitmiyor ki.%50 vermek %50 korumak.Benim ikinci mezuniyetim
Evet çok geziyoruzda gezmesemde ayağımın altı çok ağrıyorRahmetli kayınvalidem " yorgunluğun adını gezme koymuşlar " derdi
Yaparkan akılları nerdeymisAmmiiinn cnm inşallah.Bugün kadın doğum servisinde ki hemşire arkadaşlarıma sipariş götürdüm.Ve inanılmaz üzüldüğüm birşey anlattılar.Kadın doğum yapmış.2 oğlu varmış biri 24 biri 21 yaşında.Bu da kız olmuş.Ve şok edici durum ne anne ne de baba çocuğu istememişler.Beyfendi alır mısınız bebeğinizi bu sizin kızınız demiş arkadaşım.İkisi de almamış istemiyoruz demişler.Ben bu yaştan sonra ne yapayım çocuğu diyormuş.
Tüylerim diken diken oldu Rabbim bütün olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu tattırsın inşaaalllaahh.Rabbimin imtihanı
Ayy insallh canim insallh. Milletin agzi acik kalsin istiyorumMaşallah maşallah tatlım bu kadar enerji ye incelmemek mümkün degildir
İnşallah cnm görürsünAynen önemli olan korumak inşallah verelim de koruruz 6 senedir 70 den aşağıya inemedim diyet yapıp yetmiş oluyorum bi birakiyordum geri 77 lere yükseliş oluyordu 6 li rakamları görüp korurum inşallah ya bu sefer çok istiyorum
Evet işte bu duygunun tarifi yok.Çok azimli ve gayretlisin.Ben sana güveniyorum yaparsın sen.Herkesten ne eksiğimiz var.Kaptanım gönderdiği bir yazı çok hoşuma gitmişti.Hiç unutmam istediğini yersen istediğini giyemezsin.Ne kadar doğruAyy insallh canim insallh. Milletin agzi acik kalsin istiyorumheleki yazinTurkiyeye gelecez belki ordakiler şaşiracak .
Ahh ahh işte.Kadın kocasına zaten bu çocuk ya sakat ya da ölür demiş de adam da o yüzden çaresine bakmamışYaparkan akılları nerdeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?