Bende gercekten bozmustum ama istikrarliyiz sukur 20 gun olmasni iple cekiyorum 4 kilo versem bi söyle:)22 gün olmuş ilk hedefime ulassam baya motiveli devam edeceğim .Burası olmasaydı şimdiye diyeti bozmustum kesin en fazla 2 hafta yapabiliyordum
Canım bundan sonra daha dikkatli olmaz lazım artık listedesin. Doğru ilk zamanlar çok iyi gidiyor sonra yavaşlıyor ama moralini bozma-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum
Hadi insallahh.kızlar bol su ve yeşilçay içelim sporumuzu da yapalım yarın takım olarak birinci gelelim
Aynen canım şimdi çocukları okuldan almaya gidiyorum yürüyüş zamanıCanım bundan sonra daha dikkatli olmaz lazım artık listedesin. Doğru ilk zamanlar çok iyi gidiyor sonra yavaşlıyor ama moralini bozma
İnşallah inşallahkızlar bol su ve yeşilçay içelim sporumuzu da yapalım yarın takım olarak birinci gelelim
Kolay gelsin canımselamlar kizlar
bugun temizlik ve utum var baya ayakta olucam, spor yerine de gecer :)
Yemege de dikkat ediyorum. Aksama etli guvec var bizde. Oglen de ben yogurtlu kabak ve 1 kofte yemegi dusunuyorum. Yarin insallah eksideyim.
Rahmetli kayınvalidem " yorgunluğun adını gezme koymuşlar " derdiÇok yorgunum
Ammiiinn cnm inşallah.Bugün kadın doğum servisinde ki hemşire arkadaşlarıma sipariş götürdüm.Ve inanılmaz üzüldüğüm birşey anlattılar.Kadın doğum yapmış.2 oğlu varmış biri 24 biri 21 yaşında.Bu da kız olmuş.Ve şok edici durum ne anne ne de baba çocuğu istememişler.Beyfendi alır mısınız bebeğinizi bu sizin kızınız demiş arkadaşım.İkisi de almamış istemiyoruz demişler.Ben bu yaştan sonra ne yapayım çocuğu diyormuş.3 tane canim. Canavar gibiler .
1 cisi 4.5 yasinda
2.ciisi 3 yasina girecek
3.cusu 1.5 yasini gecti
2 oglan 1 kiz cok sukur
Rabbim herkese nasip etsin insllh
Canevim moralini bozma canım.Sana güzel ve etkili bir tavsiye 6-7 den sonra birşey yeme.Bol bol da yürü inan bana çok güzel kilo veriliyor.Ben 3 gündür ıf yapıyorum 1.9 gr verdim.-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum
Kızlar regli takmayın iyi düşünün iyi olsun.Bol su ve bol yürüyüşle şişlik ödem kalmıyor.Ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum bile.3-4 ay oldu ama.3 gündür ıf yapıyorum 1.9 vermişim.Deneyin bence pişman olmazsınız.Nacizane tavsiye8 gunde 2 cok degil ama bence ya normal ben oyle veren biriydim.
Ama bazen durduğu oluyordu tabi.
Benmde 60 lara indimmi vucudum yağ oranini kendini vs koruyor verdirmiyor. Ama yapicaz bi sekilde. Benm hedefim 2 ydi acikcasi.
Ama reglm gelemedigi icin bu az gorunucek biraz sanirim. Kacinci gun diyette peki? 3 kilo vermissinz sanirim.
Sağol kaptanım.Bu hafta bomba gibi geliyorum.Süper mezuniyetim olucak inşallahgünaydın mutlu günler kızlar
Kolay gelsin canım
Nasıl yapıyorsun saatlerin nedir. Bende ilk başladığımda ifyle başladım 2 günde 1.4 kilo gitmişti birden sonra yavaşladı.Canevim moralini bozma canım.Sana güzel ve etkili bir tavsiye 6-7 den sonra birşey yeme.Bol bol da yürü inan bana çok güzel kilo veriliyor.Ben 3 gündür ıf yapıyorum 1.9 gr verdim.
Bende bunu uyguluyorum 1.5 hafta olacak ve super birsey gercekten .Kızlar regli takmayın iyi düşünün iyi olsun.Bol su ve bol yürüyüşle şişlik ödem kalmıyor.Ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum bile.3-4 ay oldu ama.3 gündür ıf yapıyorum 1.9 vermişim.Deneyin bence pişman olmazsınız.Nacizane tavsiye
İnşallah canım deneyeceğim tavsiyen için çok teşekkürlerCanevim moralini bozma canım.Sana güzel ve etkili bir tavsiye 6-7 den sonra birşey yeme.Bol bol da yürü inan bana çok güzel kilo veriliyor.Ben 3 gündür ıf yapıyorum 1.9 gr verdim.
Ayy süper ya darısı bize artıkSağol kaptanım.Bu hafta bomba gibi geliyorum.Süper mezuniyetim olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?