Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum
Canım bundan sonra daha dikkatli olmaz lazım artık listedesin. Doğru ilk zamanlar çok iyi gidiyor sonra yavaşlıyor ama moralini bozma

Kizlarr .. yarın eksileri gorelim hepimiz insallh . Bugun bol bol spor bol bol su .
Kaptanin yüzü gülsün bu hafta .
Hadi kizlar .
Bakın uzun zamandir gormediginiz insalari dusunun . Sizi zayif olarak gorduklerinde şokkk olacaklar . Ne yaptin sen diyecekler .
Kiyafetlerde gozunuz kalmayacak .
Istediginizi giyeceksiniz .
Hadi bakalim motivasyon mesaji olsun buda size gorusz.

3 tane canim. Canavar gibiler .
1 cisi 4.5 yasinda
2.ciisi 3 yasina girecek
3.cusu 1.5 yasini gecti
2 oglan 1 kiz cok sukur
Rabbim herkese nasip etsin insllh
Ammiiinn cnm inşallah.Bugün kadın doğum servisinde ki hemşire arkadaşlarıma sipariş götürdüm.Ve inanılmaz üzüldüğüm birşey anlattılar.Kadın doğum yapmış.2 oğlu varmış biri 24 biri 21 yaşında.Bu da kız olmuş.Ve şok edici durum ne anne ne de baba çocuğu istememişler.Beyfendi alır mısınız bebeğinizi bu sizin kızınız demiş arkadaşım.İkisi de almamış istemiyoruz demişler.Ben bu yaştan sonra ne yapayım çocuğu diyormuş.

Tüylerim diken diken oldu Rabbim bütün olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu tattırsın inşaaalllaahh.Rabbimin imtihanı

-2 mi ben gram versem sukredecegim ilk haftalar kolay gidiyordu artık zorlaştı ya moralim bozulmaya başladı .Yarın ekşi gelemezsem çok üzülurum
Canevim moralini bozma canım.Sana güzel ve etkili bir tavsiye 6-7 den sonra birşey yeme.Bol bol da yürü inan bana çok güzel kilo veriliyor.Ben 3 gündür ıf yapıyorum 1.9 gr verdim.

Kızlar regli takmayın iyi düşünün iyi olsun.Bol su ve bol yürüyüşle şişlik ödem kalmıyor.Ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum bile.3-4 ay oldu ama.3 gündür ıf yapıyorum 1.9 vermişim.Deneyin bence pişman olmazsınız.Nacizane tavsiye

Canevim moralini bozma canım.Sana güzel ve etkili bir tavsiye 6-7 den sonra birşey yeme.Bol bol da yürü inan bana çok güzel kilo veriliyor.Ben 3 gündür ıf yapıyorum 1.9 gr verdim.
Nasıl yapıyorsun saatlerin nedir. Bende ilk başladığımda ifyle başladım 2 günde 1.4 kilo gitmişti birden sonra yavaşladı.

Bende bunu uyguluyorum 1.5 hafta olacak ve super birsey gercekten .

İnşallah canım deneyeceğim tavsiyen için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…