günaydın canım hayırlı kandillerHerkese hayirli cumalar..
Mevlid Kandiliniz mubarek olsun dualarda unutmayalim birbirimizi..
Ben kilo bildirimimi yapayim
Gecen Cuma : 74 tüm
Pazartesi 73.5 cikmistim
Cuma yani bugun 72.2 olarak ciktik.
Yuzde?
Bidahaki hedefim yine -2 insallah.
Butün arkadaslara başarilar diliyorum
Herkese hayirli cumalar..
Mevlid Kandiliniz mubarek olsun dualarda unutmayalim birbirimizi..
Ben kilo bildirimimi yapayim
Gecen Cuma : 74 tüm
Pazartesi 73.5 cikmistim
Cuma yani bugun 72.2 olarak ciktik.
Yuzde?
Bidahaki hedefim yine -2 insallah.
Butün arkadaslara başarilar diliyorum
günaydın kızlar
geçen cuma 66
bugün 64
fark -2
yüzde : 3,03
Hayırlı günler hayırlı kandiller Mevlid kandilimiz mübarek olsun
Geçen hafta:73.8
Bugün :73.2
- 600
Tesekkur ederim canim.Tebrik ediyorum kızlar süpersiniz
Günaydın kızlar
Güncel kilo: 62,9
Geçen hafta: 63,5
Fark: - 0,6
Yüzde: 0,945
Merhaba kızlar doktor kontrolüm vardı söylemiştim bir ara kontrolüm sonucunda haşimato troidi olduğum kesinleşti ve artı olarak kan pıhtılaşması sorunum varmış ve bu sebebten anne olamadığım gibi düşüklerimin ve bebeğimi kaybetmenin sebebide buymuş iyi haber bu sorununun ilaçla baskı altına alınabilmesi ve ilaçlarıma başladım üç ay ilaç kullanıp kontrole gidecem inşallah anne olacam bu sefer doktorum öyle söyledi
Canımı sıkan şeyse 11 yıla yakındır bebek sahibi olmak istiyorum ve gitmediğim doktor kalmadı ama kan pıhtılaşmasını farkedemediler giden yıllarımamı paramamı yanayım tüp bebek tedavilerinde aldığım onca hormon ilaçlarının sağlığıma verdiği zararlaramı yanayım bilmiyorum ama en azından sorun anlaşıldığına göre bundan sonrası dahası kolay olacak inşallah
Bu gece kalbinizden geçen iyi niyetli tüm dualarınız kabul olsun bana ve isteyen herkese de Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin diye dua ederseniz sevinirim
Herşey de bir hayır vardır canım hiç canını sıkma Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandainsallah tedavini olur yavruna kavusursun, Allah hayirli bir evlat nasip etsin insallah
haklisin bunca zaman farkedilmemesi uzucu, ama olsun bunda da bir hayir vardir elbet... insallah guzel haberlerini bekliyoruz .
ben de cocuk sahibi olmak istiyorum bu arada, esimle 4 aydir istiyoruz henuz olmadi, bakalim...
İnşallah dualarimda olacaksın Allah'ım dileğini muradini en kısa zamanda versin inşallahMerhaba kızlar doktor kontrolüm vardı söylemiştim bir ara kontrolüm sonucunda haşimato troidi olduğum kesinleşti ve artı olarak kan pıhtılaşması sorunum varmış ve bu sebebten anne olamadığım gibi düşüklerimin ve bebeğimi kaybetmenin sebebide buymuş iyi haber bu sorununun ilaçla baskı altına alınabilmesi ve ilaçlarıma başladım üç ay ilaç kullanıp kontrole gidecem inşallah anne olacam bu sefer doktorum öyle söyledi
Canımı sıkan şeyse 11 yıla yakındır bebek sahibi olmak istiyorum ve gitmediğim doktor kalmadı ama kan pıhtılaşmasını farkedemediler giden yıllarımamı paramamı yanayım tüp bebek tedavilerinde aldığım onca hormon ilaçlarının sağlığıma verdiği zararlaramı yanayım bilmiyorum ama en azından sorun anlaşıldığına göre bundan sonrası dahası kolay olacak inşallah
Bu gece kalbinizden geçen iyi niyetli tüm dualarınız kabul olsun bana ve isteyen herkese de Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin diye dua ederseniz sevinirim
Süpersin maşallahgünaydın kızlar
geçen cuma 66
bugün 64
fark -2
yüzde : 3,03
Teşekkürler canımTebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?