Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat bağışlasın canım bende 4 yıllık evliyim eşim bir kaç aydır ciddi ciddi istemeye başladı ben daha düşünmüyorum rabbim aratmasın kimseye

eski kiloya boluyoduk sanirim .Bende hesabi unuttum senle bi arkadasin sonuclariyla denedim de hatirladim.Oyle farkettim canm
Evet şimdi fark ettim not almıştım dogru canım eski kiloya bölünğyormuş düzelteyim hemen teşekkür ederim

Herkesin mevlüt kandili mübarek olsun
Geçen hafta : 60.1
Bugün : 58
Fark : 2.1
Yüzde : 3.50

Tam hedefimle mezunum .Bu hafta takımımız 1. olucak inşallah.Herkes çok güzel kilo vermiş.Tebrik ediyorum.
moni
Harika tebrikler, umarım bu sefer hep korursun kilonu. Benimde hedefkilom aynı, inşallah hepimiz istediğimiz kiloyla mezun oluruz. Bence de bu hafta birinci oluruz listedeki herkes ekside ve güzel eksiler.

Listedeki herkes kilo bildirimde bulunmuş, kaptanımız gelmedi ama ben meraktan hesapladım ortalamamız %1,647 olmuş. Galiba bizim rekorumuz
bende merak ettim de yenilerden listeye girmeyi hakeden varsa diye toplamamıştım bu hafta bireysel birincilik Aylin42Konya da takım olarak da bizde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…