- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Haftaya bireysel birinci olarak listeye gireceksin bence, bana da öyle olmuştu
Anldim kaptanim saglik olsun haftaya insallh bomba gibi girecem takimaGenel kurallar gereği 3 cuma bildirim yapman gerekiyor kuzum, yani haftaya ancak listede olabilirsin
Sende ben gibi diğer takımlara gizli gizli bakıp çıkıyor musunAylin olmaz sanırım çünkü diğer bir takımda daha yüksek gördüm
Haha evetSende ben gibi diğer takımlara gizli gizli bakıp çıkıyor musun
8.takım daymış gördüm 3,1 kg vermiş ama kilosu aylinden fazla 3,41 yüzdesi halen bireyseldeHaha evetbaktım diğerlerinin yüzdeleri ne durumda diye, biri 3,1 kilo vermiş sanırım ama kimdi unuttum
Tşk ederim cnm inşallah 1. yizHarika tebrikler, umarım bu sefer hep korursun kilonu. Benimde hedefkilom aynı, inşallah hepimiz istediğimiz kiloyla mezun oluruz. Bence de bu hafta birinci oluruz listedeki herkes ekside ve güzel eksiler.
Süppperrr maşallah maşallahListedeki herkes kilo bildirimde bulunmuş, kaptanımız gelmedi ama ben meraktan hesapladım ortalamamız %1,647 olmuş. Galiba bizim rekorumuz
AmiiiinnnnEki Görüntüle 2552389
AMİNNNNN
RABBİM SARAMA VE TÜM BEBEK İSTEYEN HERKESE YAVRUSUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Hastalara şifa, borçlulara eda inşallah
3.1 gr olması çok da önemli değil önemli olan yüzdesiHaha evetbaktım diğerlerinin yüzdeleri ne durumda diye, biri 3,1 kilo vermiş sanırım ama kimdi unuttum
Ohhh çok sevindim valla.İnanın ki ben birinci olmayı takımımız için çok istiyorum.Bütün 1. likler bizim olsun istiyorum8.takım daymış gördüm 3,1 kg vermiş ama kilosu aylinden fazla 3,41 yüzdesi halen bireyseldeAylin42Konya birinci
Bu güzel günün hayrı bereketi üzerinize olsun kandilimiz mübarek olsun
Cook şükür iyi haberle geldim
Geçen cuma: 58.8
Bu cuma:57.9
-0.9
%1.53
Şafak: 0.9
Canım önemli olan sadece 2 hafta olması değil.Mesela ben 2 hafta sonra girememiştim listeye.Bol paylaşım menü su spor vs bildirim ve güzel kilo verimi öncelikli olan.Ama sen bütün kriterlere uyuyorsun bence listeye girersin.Azimli ve kararlısın hakediyorsun.Ama takdir kaptanımın tabii kimoni kaptanim beni takima dahil edecekmisin ? Bugun 2 hafta oldu. ?
Her ne kadar geçen hafta hedefi tutturamasam da sebebi gelmeyen regl idi.. hatta gelmiş olsa bu hafta mezun olacaktım.. Hasılı bu haftaki eksim için sizden '' emojisini almak isterdim sevgili moni kaptanım..
Doğrusunu da yapıyorsun hiç yemezsen bir süre sonra saldırırsın ve psikoloji alt üstValla canim eger ben her hafta kilo verirsem kendime zaten ufak ta olsa ödüllendiriyorum.
Mesela dun pizza yaptim onu yiyemedim bugun sadece tek bir dilim yeme hakki sunuyorum kendime . Hani boyle gozum kal.amis olur
Yok biliyorum zaten yüzdesi önemli ama onu tam hatırlayamamıştım o yüzden kiloyu yazdım.3.1 gr olması çok da önemli değil önemli olan yüzdesi
Hah şimdi anladım ya yüzde önemli biliyorum ama Aylin yazmadan önce bakmıştım ben galiba o ara senin yüzden aklımda kalmıştı en yüksek sendin sonra baktım senden daha yüksekti o aklımda kalmış8.takım daymış gördüm 3,1 kg vermiş ama kilosu aylinden fazla 3,41 yüzdesi halen bireyseldeAylin42Konya birinci
Yok biliyorum zaten yüzdesi önemli ama onu tam hatırlayamamıştım o yüzden kiloyu yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?