Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fulyam nasılsın canım
iyi olmaya gayret ediyorum aylincim. birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. onlarla uğraşıyorum.
diğer taraftan da tahlil yaptırdım. demir seviyem yükselmiş sevindim. demir depolarım düşmüş ama. bir de total kolesterolüm ilk defa yüksek çıktı şok oldum. ve de prolaktin de yüksek çıktı. kontrole gideceğim bakalım ne diyecek. onlara canım sıkıldı.
şu sıkıntılarım geçsin istiyorum artık. kiloyu toparlayamadım bir türlü.

Geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar

Sabah eynir ,zeytin ,bal ,1 dilim ekmek

Ara : 1 lokum

Saat 3 buçuk :1 rulo börek,1 dilim pasta,1 tuzlu kurabiye, şalgamlı bulgur salatası ( Kuran daydim abartmadan yemeye çalıştım )

Akşam 7 : 15 hamsi ,üzüm

Su :2 lt

Yürüyüş yok

Spor yatmadan yapacağım

Susuzluktan öldürücem seni gıı Allah esirgesin.Son suyunu içmeseydin 60 gr daha verseydin yüzden 3.18 olucaktı.Ayy valla içim gittii yaa.Hey Allahım yaa hala son suyunu içmeseydin diyorum
Sen arada gel yokla beni son suyumu içmişmiyim bak özlicez enerjinden mahrum bırakma bizi

İyiakşamlar sabah
1 tane ev pogaça sı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık bol yeşillik
Ögle
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 adet patates kızartması
3 litre su ve 1 saat yürüyüş

Bugun.8 /16 deneyeyim dedim aksam caya annemlere gidince biraz kuruyemis yedim. Yapilmayacak birsey degil bence.Sanirim devam edecegim arada aksaklik olsa da.
Menum
Sabah 10.00
2 yumurta ile peynirli omlet
2 zeytim biraz domates
1 parca ici findikli pestil gibi bisey

Aksam 18.00
1 kase balkabagi corbasi
1 tabak firinda etsiz türlū (havuc patates karnabahar kabak )
20.30 cayin yaninda 1 avuc karisik kuruyemis
2 bucuk litre su
35 dk yuruyus tempolu.

Ay hadi inşallah dileğin kabul olur. Müjdeli haber alırsan hiçbirine yanma

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045

3.(4.TAKIM) ==>%0,961

BİREYSEL DERECELER

1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM

2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM

3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@Usagisan => %-1.69 => 8. TAKIM

Son düzenleme:
Kıl payı kurtarmışım herkesi tebrik ediyorum.Elveda arkadaşlar Şak şaka yine burda olucam zamanım oldukça yazıcam yine

Koskocam Bi maşallah takımımıza hepinizi tebrik ediyorum kızlar inşallah bu eksiklerimiz daim olsun tam gaz yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…