iyi olmaya gayret ediyorum aylincim. birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. onlarla uğraşıyorum.Fulyam nasılsın canım
Cok sagol canim. Insallh sende sorunlarini atlatip tekrar kilo verirsin ..
Geçmiş olsuniyi olmaya gayret ediyorum aylincim. birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. onlarla uğraşıyorum.
diğer taraftan da tahlil yaptırdım. demir seviyem yükselmiş sevindim. demir depolarım düşmüş ama. bir de total kolesterolüm ilk defa yüksek çıktı şok oldum. ve de prolaktin de yüksek çıktı. kontrole gideceğim bakalım ne diyecek. onlara canım sıkıldı.
şu sıkıntılarım geçsin istiyorum artık. kiloyu toparlayamadım bir türlü.
Geçmiş olsun
Sen arada gel yokla beni son suyumu içmişmiyim bakSusuzluktan öldürücem seni gıı Allah esirgesin.Son suyunu içmeseydin 60 gr daha verseydin yüzden 3.18 olucaktı.Ayy valla içim gittii yaa.Hey Allahım yaa hala son suyunu içmeseydin diyorum
ay dur simdi yakalama biraz daha ineyim otle gel
Ay hadi inşallah dileğin kabul olur. Müjdeli haber alırsan hiçbirine yanmaMerhaba kızlar doktor kontrolüm vardı söylemiştim bir ara kontrolüm sonucunda haşimato troidi olduğum kesinleşti ve artı olarak kan pıhtılaşması sorunum varmış ve bu sebebten anne olamadığım gibi düşüklerimin ve bebeğimi kaybetmenin sebebide buymuş iyi haber bu sorununun ilaçla baskı altına alınabilmesi ve ilaçlarıma başladım üç ay ilaç kullanıp kontrole gidecem inşallah anne olacam bu sefer doktorum öyle söyledi
Canımı sıkan şeyse 11 yıla yakındır bebek sahibi olmak istiyorum ve gitmediğim doktor kalmadı ama kan pıhtılaşmasını farkedemediler giden yıllarımamı paramamı yanayım tüp bebek tedavilerinde aldığım onca hormon ilaçlarının sağlığıma verdiği zararlaramı yanayım bilmiyorum ama en azından sorun anlaşıldığına göre bundan sonrası dahası kolay olacak inşallah
Bu gece kalbinizden geçen iyi niyetli tüm dualarınız kabul olsun bana ve isteyen herkese de Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin diye dua ederseniz sevinirim
şimdi baktım paylaştım tüm takımımızı kutluyorumEee hani sonuçlar kimse bişey yazmamış
Kıl payı kurtarmışım herkesi tebrik ediyorum.Elveda arkadaşlar Şak şaka yine burda olucam zamanım oldukça yazıcam yineCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045
3.(4.TAKIM) ==>%0,961
BİREYSEL DERECELER
1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM
2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM
3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Usagisan => %-1.69 => 8. TAKIM
Sağol cnm ellerine sağlık.Suyunu rahatlıkla içebilirsin artıkşimdi baktım paylaştım tüm takımımızı kutluyorum
benim kaderimde var mali müşavirlik sınavından 1 soruyla kalmıştımSağol cnm ellerine sağlık.Suyunu rahatlıkla içebilirsin artık
Koskocam Bi maşallah takımımıza hepinizi tebrik ediyorum kızlar inşallah bu eksiklerimiz daim olsun tam gaz yola devamCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045
3.(4.TAKIM) ==>%0,961
BİREYSEL DERECELER
1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM
2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM
3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Usagisan => %-1.69 => 8. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?