- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Artık benim müşavirimsinMali müşavirim ama oda açmadım şuan için özel bir şirketi muhasebe sorumlusu olarak çalılıyorum oyüzdendir canım bencede sen hiç üzülme o kadar stresine benide ekleme sonuçta kazanıyorum doğru zamanda
Çok tşk ederim cnm darısı size inşallah❤
Çok tşk ederiz kaptanımTüm takımımı ve bireysel derece alan kızçelerimi kutluyorum.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045
3.(4.TAKIM) ==>%0,961
BİREYSEL DERECELER
1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM
2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM
3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM
Canımsın benim,o kadar duygulandım ki anlatamam.Asıl ben çok tşk ederim sana ve hepinize.İyi ki de bu takımı seçmişim.Motivasyon kaynağım oldunuz.Burası gerçekten terapi merkezi gibi çok iyi geliyor insana.Seninle olmak gerçekten çok güzel ve keyifliydi.Aylin42Konya Aylinim, seni 2. kez mezun ettim çok mutluyum azminden ve başarından dolayı seni kocaman kutluyorum maşallah sana azimli kadın ve hakettiğn gibi mezuniyetine yakışr bir 1. likle mezun olman ayrıca muhteşem
inşallah hayat sana hakettiğin tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsinfazlasıyla her şeyin en iyisini hakediyorsun
Takıma geldiğin ilk günden beri emeğin desteğin çok çok fazla, her zaman takımı listelerde sırtladın ve başarılarımızın çok büyük payı senin.Takımı ve beni hiç üzmediğin için de sana çok çok teşekkür ederim
sakın bir yere kaçma, seni her zaman yanımızda görmek istiyoruz
Seni seviyoruz azimli ve güçlü kadın
Bencede tebrikler fatmacım.Saram sen nasılsın cnm?Ben çocuk sahibi olmak isteyen birine ilk söylediğim şey kan pıhtılaşmasına mutlaka baktırın derim.Ama inan ki sen çok dr a gittin uğraştın diye sana hiç söylemedim.Kendimi o kadar suçlu,üzgün ve pişman hissediyorum ki anlatamam.Yazını okuduğumda eyvah ben ne yaptım dedim.Keşke söyleseydim biliyorsan da söylesem ne olurdu,zararı mı olurdu.Fikirlerini ve bilgilerini söyleyen yorum yapanlara açık birisin zaten.Neyse hakkını helal et geçti artık keşkenin bir faydası yok.Bunda da vardır bir hayır cnmsara_28
CanımsınCanımsın hakkın varsa helal olsun ama yokki bence çok sağol çok iyisin senin bir suçun yok ben kan pıhtılaşmasını başından beri soruyorum doktorlara ama yaptıkları tahliller de çıkmıyormuş ama ayrıntılı bakmak gerekiyormuş çünkü gerçekten daha önce adını duymadığım tahliller yaptı bu doktorum sonuç ortada herşey de bir hayır var önemli olan doğru doktorun karşıma çıkması şimdi buna seviniyorum
Ayrıca seni tebrik ediyorum sana yakışır bir şekilde birinci ve mezun oldun süpersin sadece bırakıp gitmeni istemiyorum seni çok seviyorum ve senden haber almazsam merak ederim
Tşk ederim cnm senin de mezuniyetine çok kalmadı az daha gayret et inşallah olucak
TeşekkürlerMutlu haftasonlari sevgili 10.takim
1.liginizi tebrik ederim
Aylin42Konya aylin mezuniyetin hayirli olsun cnm kapanisida guzel yaptin :))
Masallah metobolizmana
Yine hergün saatlerce yuruyomusun yoksa sadece yediklerinemi dikkat ettin
Bi de konyalimisin
Çok teşekkür ederimMutlu haftasonlari sevgili 10.takim
1.liginizi tebrik ederim
Aylin42Konya aylin mezuniyetin hayirli olsun cnm kapanisida guzel yaptin :))
Masallah metobolizmana
Yine hergün saatlerce yuruyomusun yoksa sadece yediklerinemi dikkat ettin
Bi de konyalimisin
Tekrarrr coook tebrikler cnm insallah bidaha hiç kilo problemin olmazÇok teşekkür ederimMefkurem Kapanışım 1. likle olsun diye ıf yaptım sonucu da güzel oldu çok şükür.
Yürüyüş çok yaptım,heryere yürüyerek gidip geliyorum.Mesela 4 km uzağımızda Metro market var oraya alış verişe giderim.Pasta malz almak için.Yürüyerek gidip yürüyerek dönüyorum,sırt çantam ve ellerim dolu eve geliyorum.Çok daha fazla alıcaksam pazar arabamla gidip geliyorum.
Yemek yemeyi unuttuğum zamanlar çok oluyor.Özellikle dışardayken hiç acıkmıyorum akkıma bile gelmiyor.Dışarda tek aklıma gelen şey bitter çikolata.Onu da yedim ama giderken alır yerim hep,yürüyünce eriteyim diye.
İşte böyle mefkurem tekrar tşk ediyorum cnm.Unutmadan Konyada yaşıyorum ama Kayseriliyim,eşim Konya lı.Sen sorunca ben de seni merak ettim sen nerelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?