Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Artık benim müşavirimsin Sen bu azimle istediğin kiloya gelirsin müşavirim benim ❤

Çok tşk ederiz kaptanım

Canımsın benim,o kadar duygulandım ki anlatamam.Asıl ben çok tşk ederim sana ve hepinize.İyi ki de bu takımı seçmişim.Motivasyon kaynağım oldunuz.Burası gerçekten terapi merkezi gibi çok iyi geliyor insana.Seninle olmak gerçekten çok güzel ve keyifliydi.
Bi daha kilo mu alıp gelsem ne yapsam Şaka bir yana yine burda olucam ama bi yere gitmicem.Ama şu bir gerçek ki pastaların içinde olunca kilo almak kaçınılmaz oluyor.Eskiden bir lokma tadına bakmazdım canım bile istemezdim.Buraya gelene kadar yemeye başladığım için kilo almıştım.Ama biraz daha yapıp bırakıcam pasta börek işini.Çok da yoruldum zaten.
Yoğunluğunun arasında bana zaman ayırıp da uzuunca yazdığın güzel yazın için de ayrıca çok tşk ederim cnm

Canımsın hakkın varsa helal olsun ama yokki bence çok sağol çok iyisin senin bir suçun yok ben kan pıhtılaşmasını başından beri soruyorum doktorlara ama yaptıkları tahliller de çıkmıyormuş ama ayrıntılı bakmak gerekiyormuş çünkü gerçekten daha önce adını duymadığım tahliller yaptı bu doktorum sonuç ortada herşey de bir hayır var önemli olan doğru doktorun karşıma çıkması şimdi buna seviniyorum

Ayrıca seni tebrik ediyorum sana yakışır bir şekilde birinci ve mezun oldun süpersin sadece bırakıp gitmeni istemiyorum seni çok seviyorum ve senden haber almazsam merak ederim

Canımsın
Bende seni daha doğrusu hepinizi çok seviyorum.Saracım pıhtılaşma konusunda içim o kadar rahatladı ki anlatamam.Ben hiç bakılmadı hatta bilmiyordun sanıyordum.Doğru ve içine sinen dr bulmana inan çok sevindim cnm.
Tebriğin için de çok çok tşk ederim Allah razı olsun.Bu sefer gitmicem saram.Ama şu pasta işini bırakmam lazım.Hem yapmayı çok seviyorum hemde para kazanıyorum.Devam edeyim diyorum.Herşey para değil,paradan çok daha kıymetli değerler var biliyorum.Ama diyorum ki ben daha daha önemliyim.Kilo alıyorsam ve mutsuzsam ki herkes öyle bırakmalıyım.2-3 ay daha yapayım elimde stokları eriteyim bırakıcam ama.Mantı bana yeter olduğu kadar olsun.
Bende seni çok seviyorum cnm benim ❤ Birkaç gün sesin çıkmadı bende seni merak ettim,yazdım hatta nasılsın diye.Sanal da olsa ne güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk

Teşekkürler

Hayirli aksamlar kizlarr
Bugun bende ayri bir aclik hissi vardi anlamadim gityi neyse ki hic kacamak yapmadan bititdim gunumu

Sabah
1 kase mercimek corbasi
1 dilim taze hurma

Ara ogun
4 catal salcali bulgur pilavi
1 dilim hurma

Ara ogun
1 bardak maydanoz cayi
6 tane fistik
4 tane findik
2 kuru kayisi

Aksam
1 kase yogurt
1 tavuk gögsü

2.5 litre su
Spor yok malesef

Çok teşekkür ederim Mefkurem Kapanışım 1. likle olsun diye ıf yaptım sonucu da güzel oldu çok şükür.
Yürüyüş çok yaptım,heryere yürüyerek gidip geliyorum.Mesela 4 km uzağımızda Metro market var oraya alış verişe giderim.Pasta malz almak için.Yürüyerek gidip yürüyerek dönüyorum,sırt çantam ve ellerim dolu eve geliyorum.Çok daha fazla alıcaksam pazar arabamla gidip geliyorum.
Yemek yemeyi unuttuğum zamanlar çok oluyor.Özellikle dışardayken hiç acıkmıyorum akkıma bile gelmiyor.Dışarda tek aklıma gelen şey bitter çikolata.Onu da yedim ama giderken alır yerim hep,yürüyünce eriteyim diye.
İşte böyle mefkurem tekrar tşk ediyorum cnm.Unutmadan Konyada yaşıyorum ama Kayseriliyim,eşim Konya lı.Sen sorunca ben de seni merak ettim sen nerelisin?

Tekrarrr coook tebrikler cnm insallah bidaha hiç kilo problemin olmaz
Darisi bana ve benim gibilere :))

Ben konyaliyim ama fazla yasamadim orda evlenmeden once 2 sene falan kaldim
Annem babam orda
1 ay önce izin icin ordaydim :)

Sabah 1.tatli kaşigi z.yagli ıncir
1 mandalina ,Ceviz ,Badem , 1 haslanmis yumurta

Aksam : nohut salatasi
Pilav , ayran

Misafirlerim vardi butun gun temizlik vs ugrastim
Kacamak olarak 1 kandil simiti birde 1 tatli kşk un helvasi yedim.
2 bucuk litre su

iyi akşamlar kızlarrr haftasonu hiç evden çıkmaya niyetim yoktu. çünkü acayip derecede dinlenmeye ihtiyacım var. aşırı yoğunluk ve stres alt üst etti beni. ama kuaför işim vardı. mecbur randevu aldım gittim. azcık da çarşıya uğradık. eve geldiğimde gözlerim kapanıyordu. duramadım gittim yattım 2 saat uyumuşum. vücut nasıl yorgunsa, azcık bir yürüyüş bile düşürdü beni. yarın sabah da biraz pazara uğramamız gerekli. gerçi arabayla gidip geleceğiz. kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…