Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yupii yupiii biz kazandikkk
Aylin42Konya senide cok tebrik ediyorum basarilarinin devami gelir insallh

Çok geçmiş olsun canım benim.Moralini bozma hepsi düzelir Allahın izniyle.Prolaktin de yüksekmiş bebek sahibi olmak isteyenler için gebeliğe engel bir durum.Ama sende öyle bir durum yok zaten.
Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin,gönlüne huzur ferahlık versin inşallah.
Herşeyi kafaya çok takıyorsun gibi geliyor fulyacım.İnan değmez,sonra üzüldüğüne üzülürsün.Senden daha değerli kimse yok,önemli olan sensin.

Son düzenleme:
benim kaderimde var mali müşavirlik sınavından 1 soruyla kalmıştım ama sağlık olsun sonunda müşavirim ve sonunda fit de olucam
1 soruyla,60 gr la üzüldüm canım.Ama az üzüldüm müşavirim zaten müşavirsin çünkü.Kilo da veriyorsun maşallah fit de olucan.Hatta hiç üzülmeyim ben.Ben seni muhabeci sanıyordum.

Maşallah süpersiz her hafta birincilikler bizim olur inşallah herkesi tebrik ediyorum başarılarımızin devamı gelsin

60kiloyum gecmis olsun.
Insallah duzene girer tez zamanda hepsi.
Prolaktin benmde inip cikiyor.
Ama surekli ilac kullanma dedi doktorum.
Prolaktin ani cikip ani düsebilir.
Eger beyinde adonim gibi nedenler yoksa cokta stres yapma
Emziren hanimlar hic hamile kalmazdi prolaktinin oyle hemen etkisi olsaydi.
Sizde hamilelik ilgili kisim yok tabi ama stres etkiliyor prolaktini hormonlar inisli cikislidir fiziken bi kitle vs bisey yoksa düser kendiliginden cogunlkla. Beslenmeyi duzeltincd stresi azaltinca ozellie.

Tüm takımımı ve bireysel derece alan kızçelerimi kutluyorum.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045

3.(4.TAKIM) ==>%0,961

BİREYSEL DERECELER

1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM

2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM

3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM

Aylin42Konya Aylinim, seni 2. kez mezun ettim çok mutluyumazminden ve başarından dolayı seni kocaman kutluyorummaşallah sana azimli kadınve hakettiğn gibi mezuniyetine yakışr bir 1. likle mezun olman ayrıca muhteşem
inşallah hayat sana hakettiğin tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsinfazlasıyla her şeyin en iyisini hakediyorsun
Takıma geldiğin ilk günden beri emeğin desteğin çok çok fazla, her zaman takımı listelerde sırtladın ve başarılarımızın çok büyük payı senin. Takımı ve beni hiç üzmediğin için de sana çok çok teşekkür ederim
sakın bir yere kaçma, seni her zaman yanımızda görmek istiyoruz
Seni seviyoruz azimli ve güçlü kadın

1 soruyla,60 gr la üzüldüm canım.Ama az üzüldüm müşavirim zaten müşavirsin çünkü.Kilo da veriyorsun maşallah fit de olucan.Hatta hiç üzülmeyim ben.Ben seni muhabeci sanıyordum.
Mali müşavirim ama oda açmadım şuan için özel bir şirketi muhasebe sorumlusu olarak çalılıyorum oyüzdendir canım bencede sen hiç üzülme o kadar stresine benide ekleme sonuçta kazanıyorum doğru zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…