Yupii yupiii biz kazandikkkCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045
3.(4.TAKIM) ==>%0,961
BİREYSEL DERECELER
1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM
2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM
3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Usagisan => %-1.69 => 8. TAKIM
Super vallaYupii yupiii biz kazandikkk
Aylin42Konya senide cok tebrik ediyorum basarilarinin devami gelir insallh
Çok geçmiş olsun canım benim.Moralini bozma hepsi düzelir Allahın izniyle.Prolaktin de yüksekmiş bebek sahibi olmak isteyenler için gebeliğe engel bir durum.Ama sende öyle bir durum yok zaten.iyi olmaya gayret ediyorum aylincim. birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. onlarla uğraşıyorum.
diğer taraftan da tahlil yaptırdım. demir seviyem yükselmiş sevindim. demir depolarım düşmüş ama. bir de total kolesterolüm ilk defa yüksek çıktı şok oldum. ve de prolaktin de yüksek çıktı. kontrole gideceğim bakalım ne diyecek. onlara canım sıkıldı.
şu sıkıntılarım geçsin istiyorum artık. kiloyu toparlayamadım bir türlü.
İnşallah cnm çok tşk ederimYupii yupiii biz kazandikkk
Aylin42Konya senide cok tebrik ediyorum basarilarinin devami gelir insallh
Tşk ederim cnm darısı size.Haydi gösterin kendinizi bakalımSuper vallatebrik ediyorum
InsallahTşk ederim cnm darısı size.Haydi gösterin kendinizi bakalım
İnşallah @nezesali sıra sizdeIyi aksamlar birincilerin takimi
Herkesi tebrik ediyorum .Mezunlarimiza rahatlikla koruma iradesi diliyorum hayirli olsun canm darisi basimizaAylin42Konya
1 soruyla,60 gr labenim kaderimde var mali müşavirlik sınavından 1 soruyla kalmıştımama sağlık olsun sonunda müşavirim ve sonunda fit de olucam
Maşallah süpersiz her hafta birincilikler bizim olur inşallah herkesi tebrik ediyorum başarılarımızin devamı gelsinCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 647. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.646
2. (9.TAKIM) ==>%1.045
3.(4.TAKIM) ==>%0,961
BİREYSEL DERECELER
1. @Aylin42Konya =>3.49=> 10. TAKIM
2. @HasibeG => 3.41=> 8. TAKIM
3. @dennisgo => %3.11 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Usagisan => %-1.69 => 8. TAKIM
Mali müşavirim ama oda açmadım şuan için özel bir şirketi muhasebe sorumlusu olarak çalılıyorum oyüzdendir canım bencede sen hiç üzülme o kadar stresine benide ekleme sonuçta kazanıyorum doğru zamanda1 soruyla,60 gr laüzüldüm canım.Ama az üzüldüm müşavirim zaten müşavirsin çünkü.Kilo da veriyorsun maşallah fit de olucan.Hatta hiç üzülmeyim ben.Ben seni muhabeci sanıyordum.
Allah razı olsun cnm benimTebrik ederim kızlar
Aylin helal olsun bacım, yaktın kavurdun listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?