- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
bende sinirlenince yemek istiyorum hincimi alicam sanki.Aslnda yine kendimize yapiyoruz hep sonu pismanlik. Dun tuttum ama yemedim basardimBen biraz kacamak yaptimcok pismanin. Ama yarin telafi edecem kizlar . Esimle biraz tartistim o yuzden .olan oldu. Ya
saol aylinim öyle ama duramıyorum işte. yavaş yavaş yoluna girecek herşey inşallah. pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne diyecek doktor.Çok geçmiş olsun canım benim.Moralini bozma hepsi düzelir Allahın izniyle.Prolaktin de yüksekmiş bebek sahibi olmak isteyenler için gebeliğe engel bir durum.Ama sende öyle bir durum yok zaten.
Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin,gönlüne huzur ferahlık versin inşallah.
Herşeyi kafaya çok takıyorsun gibi geliyor fulyacım.İnan değmez,sonra üzüldüğüne üzülürsün.Senden daha değerli kimse yok,önemli olan sensin.
tahminim yoğun stresim ve son dönemdeki kötü beslenmem etkiledi. toparlamam gerek bir an önce.60kiloyum gecmis olsun.
Insallah duzene girer tez zamanda hepsi.
Prolaktin benmde inip cikiyor.
Ama surekli ilac kullanma dedi doktorum.
Prolaktin ani cikip ani düsebilir.
Eger beyinde adonim gibi nedenler yoksa cokta stres yapma
Emziren hanimlar hic hamile kalmazdi prolaktinin oyle hemen etkisi olsaydi.
Sizde hamilelik ilgili kisim yok tabi ama stres etkiliyor prolaktini hormonlar inisli cikislidir fiziken bi kitle vs bisey yoksa düser kendiliginden cogunlkla. Beslenmeyi duzeltincd stresi azaltinca ozellie.
saol tatlım inşallah yoluna girecek.
Çok teşekkür ederim @mefkurem Kapanışım 1. likle olsun diye ıf yaptım sonucu da güzel oldu çok şükür.
Yürüyüş çok yaptım,heryere yürüyerek gidip geliyorum.Mesela 4 km uzağımızda Metro market var oraya alış verişe giderim.Pasta malz almak için.Yürüyerek gidip yürüyerek dönüyorum,sırt çantam ve ellerim dolu eve geliyorum.Çok daha fazla alıcaksam pazar arabamla gidip geliyorum.
Yemek yemeyi unuttuğum zamanlar çok oluyor.Özellikle dışardayken hiç acıkmıyorum akkıma bile gelmiyor.Dışarda tek aklıma gelen şey bitter çikolata.Onu da yedim ama giderken alır yerim hep,yürüyünce eriteyim diye.
İşte böyle mefkurem tekrar tşk ediyorum cnm.Unutmadan Konyada yaşıyorum ama Kayseriliyim,eşim Konya lı.Sen sorunca ben de seni merak ettim sen nerelisin?
Aynen oyle oldu. Ama bir daha yapmam zaten bin pismN oldum..bende sinirlenince yemek istiyorum hincimi alicam sanki.Aslnda yine kendimize yapiyoruz hep sonu pismanlik. Dun tuttum ama yemedim basardim
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendinesaol aylinim öyle ama duramıyorum işte. yavaş yavaş yoluna girecek herşey inşallah. pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne diyecek doktor.
tahminim yoğun stresim ve son dönemdeki kötü beslenmem etkiledi. toparlamam gerek bir an önce.
saol tatlım inşallah yoluna girecek.
Kuzum sen takımın ve benim gözbebeğisinCanımsın benim,o kadar duygulandım ki anlatamam.Asıl ben çok tşk ederim sana ve hepinize.İyi ki de bu takımı seçmişim.Motivasyon kaynağım oldunuz.Burası gerçekten terapi merkezi gibi çok iyi geliyor insana.Seninle olmak gerçekten çok güzel ve keyifliydi.
Bi daha kilo mu alıp gelsem ne yapsamŞaka bir yana yine burda olucam ama bi yere gitmicem.Ama şu bir gerçek ki pastaların içinde olunca kilo almak kaçınılmaz oluyor.Eskiden bir lokma tadına bakmazdım canım bile istemezdim.Buraya gelene kadar yemeye başladığım için kilo almıştım.Ama biraz daha yapıp bırakıcam pasta börek işini.Çok da yoruldum zaten.
Yoğunluğunun arasında bana zaman ayırıp da uzuunca yazdığın güzel yazın için de ayrıca çok tşk ederim cnm
Teşekkürler kaptanımMutlu haftasonlari sevgili 10.takim
1.liginizi tebrik ederim
@Aylin42Konya aylin mezuniyetin hayirli olsun cnm kapanisida guzel yaptin :))
Masallah metobolizmana
Yine hergün saatlerce yuruyomusun yoksa sadece yediklerinemi dikkat ettin
Bi de konyalimisin
Tamam kaptanim elimden gelenin hepsini yapacam insallh .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?