Evet cnm gerçekten çok güzel.Hepiniz yaşarsınız inşallah.Ama korumak sıkıntılı fulyacım.Mesela az önce muzlu ve ananaslı trufflar yaptım ve 2 şer tane yedimaylincim çok tebrik ederim. ne güzel bir duygudur istediğin kiloya inip birincilikle mezun olmak.
Kaptanııımmm benim adım yoookkk ☹*** 10. Takım 648. ETAP ***
LaleZar86 (62,9///%)
nezesali(57,3///% )
Ehlimuhabbet (57,9///%)
cimbomlukiz(64,0/// %)
peaceful16 (73,0///% )
canevim(73,2///% )
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
60kiloyum(86/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sara_28(86/)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
antepia27 (121,7/)605 . etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
-aydalinka(81,2/?)Yeni üye, bt:30 Eylül bk:81,8 h:
-GIDI (97/?) 614. etapta 94,5 kg ile izne ayrılan üye,22 mart 2019.( bk: 102 h:75)
-efser(95,9/?)606. etapta 85,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. (ybk:95,9)
jtaime020626 (80,5 /) Yeni üye, bt:26 Ekim bk:85,2 h:
Ekrl (63,1/)Yeni üye, bt:27 Ekim bk:65,5 h:58
-BLUEDENİZ(67,7/?)
nympha (97/) Yeni üye, bt:28 Ekim bk:99,9,2 h:
H M ( 72,2/ )(Yeni üye?), bt:31 Ekim bk:74 h:64
vorones(57,7/)
iyi akşamlar kızlarrrhaftasonu hiç evden çıkmaya niyetim yoktu. çünkü acayip derecede dinlenmeye ihtiyacım var. aşırı yoğunluk ve stres alt üst etti beni. ama kuaför işim vardı. mecbur randevu aldım gittim. azcık da çarşıya uğradık. eve geldiğimde gözlerim kapanıyordu. duramadım gittim yattım 2 saat uyumuşum. vücut nasıl yorgunsa, azcık bir yürüyüş bile düşürdü beni. yarın sabah da biraz pazara uğramamız gerekli. gerçi arabayla gidip geleceğiz. kolay olur.
Canımsın
Bende seni daha doğrusu hepinizi çok seviyorum.Saracım pıhtılaşma konusunda içim o kadar rahatladı ki anlatamam.Ben hiç bakılmadı hatta bilmiyordun sanıyordum.Doğru ve içine sinen dr bulmana inan çok sevindim cnm.
Tebriğin için de çok çok tşk ederim Allah razı olsun.Bu sefer gitmicem saram.Ama şu pasta işini bırakmam lazım.Hem yapmayı çok seviyorum hemde para kazanıyorum.Devam edeyim diyorum.Herşey para değil,paradan çok daha kıymetli değerler var biliyorum.Ama diyorum ki ben daha daha önemliyim.Kilo alıyorsam ve mutsuzsam ki herkes öyle bırakmalıyım.2-3 ay daha yapayım elimde stokları eriteyim bırakıcam ama.Mantı bana yeter olduğu kadar olsun.
Bende seni çok seviyorum cnm benim ❤Birkaç gün sesin çıkmadı bende seni merak ettim,yazdım hatta nasılsın diye.Sanal da olsa ne güzel arkadaşlıklar dostluklar kurduk
Mutlu pazarlar arkadaşlar.Çok faydasını gördüğüm birşeyi daha yazmayı hep unutuyorum.Yaptığım labne lerin süzülen sularını içiyorum.Yani peynir altı suyu.Nette bi araştırın faydaları saymakla bitmez.Metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakması en güzel faydalarından biri.Hem doğal labne yiyorsunuz hem de suyundan faydalanıyorsunuz.Ama ben yapıp sattığım için suyu çok oluyor tabii :)) Şanslıyım bu konuda galiba.Ama kesinlikle tavsiye ederim
sorma kuzum listeyi hazırlarken bi tuhaf oldumKaptanııımmm benim adım yoookkk ☹Bir anda görünce tuhaf oldum.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim moni
Iııı bi düşüneyim versem mi ki acabaLabneyi nasıl yapıyorsun canım tarif verebilirmisin
Bende seni iyi ki tanımışım cnm ❤İyiki seni tanımışım aylinim yüreği güzel arkadaşım kendini çok yorma ve bizi unutma
sorma kuzum listeyi hazırlarken bi tuhaf oldumama o listede adın artık olmasın hep incecik fıstık kal
Çok tşk ederim cnm.12 bin adım süpersinIyi pazarlar arkadaslar
Aylin42Konya tebrikler canim , darisi hepimize insallah
12000 adim yaptim bugun, 2 saat yuruyus. menum de cok guzel simdilik, aksama da hafif bir yemek yapicam. Guzel geldi detoks gibi bugun.
Iııı bi düşüneyim versem mi ki acabaŞaka tabii ki saracım takılayım dedim.1 lt çiğ sütü 15 dk kaynatıyorsun.Kutu sütünden olmuyor sakın deneme cnm.Küp şeklindeki yaş maya kadar da süzme peynir.Göz kararı kullanırsın çok önemli değil.Ama o küplerden küçük olmasın.Peynirde de bir hatırlatma yapayım süzme peynir olması şart.Ben minik minik kaplara 4 çeşit peynirle drnedim üstlerine yazdım hangi peynir olduğunu.Sadece süzmeden çok güzel oldu.Bunu biliyordum ama ezineden krem peynirden daha güzel olur mu ki diye denedim.1 lt sütten 330-350 gr labne çıkıyor.Püf noktalarına değindiğimize göre gelelim tarife saram
1 lt kaynamış ve ılımış süte serçe parmağını batırdığında 6 ya kadar say.Yanıyor ve çekiyorsan sıcsklık tmm demek.Yoğurt mayaladığından daha sıcak olucak.Pyniri güzelce ez pütür asla kalmamalı.Birer kaşık sütle incelt. 5-6 süt inceltmeye yetiyor.Sonra yoğurt mayalar gibi mayala,güzelce karıştır.Hiç yerinden oynamayacak bir yere sar sarmala.10-12 saat mayalanacak.10 saat sonra bakarsın iyice tutmuş mu tutmadıysa biraz daha beklet.Sulanıyor telaşlanma.Sonra temiz bir tülbente dökAğzını bağla süt süzgecine koy,altına bir kap koy ki suları damlayacak.Üzerine de çok ağır olmucak şekilde ağırlık koy.Ben küçük çelik tencerenin içine ağırlık yapsın diye bişeyler doldurup onu koyuyorum.10-12 saat de süzdürme işlemi sürüyor.Süzdürme işlemi mutlaka soğukta yapılmalı.Ben akşam yapıyorum özellikle,hava da soğuk olunca balkona koyuyorum.Dolabımda yer yok,bide en az 5-6 kilo sütten yapınca dolaba sığdıramıyorım.
İşte bu kadaar sormak istediğin bişey olursa sor tatlım.Çook uzun bir yazı oldu kusura bakma.Ama ayrıntılı yazayım da emeğin boşa gitmesin dedim cnm
Bende seni iyi ki tanımışım cnm ❤Sizleri unutur muyum hiç.Hep burda sizinle olucam
merhaba kızlarrrrpazar işini hallettik. pasta ve börek de aldık geldik eve yarın sabah doktora gidiyorum. zaten biliyorum beslenmene çeki düzen ver diyecek. 2 güne sağlıklı beslenmeye geçiyorum. menülere başlarım.
bu arada pazardan tazecik kocaman demetler halinde kuzu kulağı, maydanoz, dereotu, nane, roka aldım. bol bol ot yiyeceğim
artık şu cafe tarzı tabaklara geçeyim de mi ama lafta kalmasın
şaka bir yana moralimi düzeltmeye çalışıyorum. motivasyon sağlamaya uğraşıyorum. tatlılar, börekler artık uzakta dursunlar benden
Ne güzel kararlar vermişsin canım inşallah uygularsın da moralin dahada düzelir
Bende yarından itibaren menü yazmaya ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum bir süredir iyice salmıştım kendimi hastaneydi tahlildi sonuçların neticesiydi derken korkulu ve stresli günler geçirdim ve neyseki bitti sonuç bir kaç kilo aldım ama olsun ben bu kiloları veririm yeni yıla en az 10 kilo zayıflamış girmek istiyorum
Seninle beraber birbirimize destek olarak kilolarımızı verelim mi Fulyacım hergün birbirimizi takip edip yediğimizi içtiğimiz yazalım ve yanlış gördüğümüz yerde uyaralım olur mu var mısın benimle birlikte kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?