Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI

LaleZar86 (62,9/63,1)
nezesali(57,3/57)
Ehlimuhabbet (57,9/58,2)
cimbomlukiz(64 /63,7)
peaceful16 (73/72,9)
canevim(73,2/73 )
-60kiloyum(86/?)
sara_28(86/87,5)
-antepia27 (121,7/?)
-aydalinka(81,2/?)
-GIDI (97/?)
-efser(?/?)
jtaime020626 (80,5/80,4 )
Ekrl (63,1/63,4)
vorones(57,7/57,5)
-BLUEDENİZ(67,7/?)
nympha (97/ 97)
H M ( 72,2/
72 )

KİLO BİLDİRİMLERİ GELSİN

Son düzenleme:
Kızlar aklıma Natsume geldi.Nerelerde napıyor acaba çok merak ettim?Alışmaya çalışıyorum diyordu
Ah ablam ah
Bir hafta kaldo eşim dönecek daha iyi olacak umarım her şey.
Bebeğimle takılıyorım ben şimdicik, ne zamandır buraya da giremedim. Mezun olunca astım biraz
Sen nasılsın? Özledim.

Bende sabah Bol ceviz 1.tatli kasiği z.yaģli incir / 1 dilim cikolatali tahil ekmeģi

Oģlen tavuk salata yoģurt

Aksam mandalina

2 litre su 30 dk yuruyus.
Maşallah canım nasıl bir mandalina ile akşamı bitiriyorsun tebrik ederim

Maşallah canım nasıl bir mandalina ile akşamı bitiriyorsun tebrik ederim
Açlik yaptim bugun biraz. Az yemeye calistim. Aslinda hic yemicekti mandalina yida.
Ögleden sora yemeden ertesi gunu yapicaktim. Bazen 24 saat aćlik yapiyorum şifa icin. Ama surekli deģil.
12 16 saat aclik yaomaya calisiyorum genelde. Ögün aralari 5 saat tutuyorum

Evet canım ben en fazla yediden sonra sabah 10 na kadar yapabiliyorum ama yinede Bi mandalina ile degil de az corba ve sebze yemegi yemeden duramıyorum maşallah tartıda bol eksi olsun inşallah kuzum

Evet canım ben en fazla yediden sonra sabah 10 na kadar yapabiliyorum ama yinede Bi mandalina ile degil de az corba ve sebze yemegi yemeden duramıyorum maşallah tartıda bol eksi olsun inşallah kuzum
5 te rn gec bitirmeye calisiyorum genelde insallah bu haftaaaa eksiler gelicek mecbur! tsk ederim sende iyi yapiyorsun zaten surekli yapabilcegmiz sekilde yapmak en guvenlisi. Hepimiz gorelim bol eksileri

Uzun bir aradan sonra çok iyi olmasada menümü yazayım

Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve yeşil biber
Peynir ve zeytin
İki tane ceviz

Ara
Bir bardak süt

Öğle
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Üç kaşık pilav

Ara
Bir mandalina
Bir küp kadar tahin helvası

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk
Salata

Su 2 litre spor yok

@moni

Bugünkü menüm şöyleydi.

Sabah
1 elma

Öğlen
1 elma

Akşam
1 kase kuru fasulye pilav.

Gündüz dışarda olduğum için pek bir şey yiyemedim. Akşam ise pilav yemek çok iyi değil biliyorum ama canım çok çekti. En azından artık porsiyonlarımı küçülttüm. Doysam bile tabağımı mutlaka bitirme alışkanlığım var. O yüzden çorba dışındaki yemekleri de kaseyle yemeye başladım. Böylece gözüm doyuyor hem de. Zaten yavaş yavaş az yemeye de alışmaya başladım. İlk haftaki kadar zorlanmıyorum artık. İnşallah 3 ocakta 80 kilo olacağım
Ayrıca spor yapmıyorum ama gün içersinde yürüyorum. Bugün adımsayarım 9750 adım saymış. Fırsat buldukça su içmeye de çalışıyorum.

Iyi aksamlar hanimlar bende anca yaxma firsati buluyorum

Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Kasar peynir
Beyaz peynir

Ara ogun
3 ceviz
1 cay bardagi sekersiz sutlu kahve

2.ci ara ogun
2 kayisi
Bitki cayi yaptim icemedim isten gucten unutmusum sogumus

Aksam
1 kase terbiyeli tavuk corbasi

3 litre su
Spor yok
Cocuklar evde olunca hic birsey yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…