Buyuk ihtimalcanimGecen hafta 1 kilo vermistim cumadan pazartesiye galiba odemdi onlar
Ne güzel ya ben artı dayım inşallah kaçamak ödemi Bi taraftan iyi oluyor çünkü cuma eksi görmek için iyi bir hırs oldu banaİnşallah ya ben 200 gram vermişim diye sabah sabah oynadım
Ah ablam ahKızlar aklımaNatsume geldi.Nerelerde napıyor acaba çok merak ettim?Alışmaya çalışıyorum diyordu
İnşallah öyledir cumaya en az 1 kilo versek süper olurNe güzel ya ben artı dayım inşallah kaçamak ödemi Bi taraftan iyi oluyor çünkü cuma eksi görmek için iyi bir hırs oldu bana
Maşallah canım nasıl bir mandalina ile akşamı bitiriyorsun tebrik ederimBende sabah Bol ceviz 1.tatli kasiği z.yaģli incir / 1 dilim cikolatali tahil ekmeģi
Oģlen tavuk salata yoģurt
Aksam mandalina
2 litre su 30 dk yuruyus.
Açlik yaptim bugun biraz. Az yemeye calistim. Aslinda hic yemicekti mandalina yida.Maşallah canım nasıl bir mandalina ile akşamı bitiriyorsun tebrik ederim
Evet canım ben en fazla yediden sonra sabah 10 na kadar yapabiliyorum ama yinede Bi mandalina ile degil de az corba ve sebze yemegi yemeden duramıyorum maşallah tartıda bol eksi olsun inşallah kuzumAçlik yaptim bugun biraz. Az yemeye calistim. Aslinda hic yemicekti mandalina yida.
Ögleden sora yemeden ertesi gunu yapicaktim. Bazen 24 saat aćlik yapiyorum şifa icin. Ama surekli deģil.
12 16 saat aclik yaomaya calisiyorum genelde. Ögün aralari 5 saat tutuyorum
Hadi kiz senide sahalarada gormek istiyoruz artik..
5 te rn gec bitirmeye calisiyorum genelde insallah bu haftaaaa eksiler gelicek mecbur!Evet canım ben en fazla yediden sonra sabah 10 na kadar yapabiliyorum ama yinede Bi mandalina ile degil de az corba ve sebze yemegi yemeden duramıyorum maşallah tartıda bol eksi olsun inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?