Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

umarım çok beklemeden bebeğine kavuşursun canım

Dogru ama duzen oturunxa vucut forma girince kucülur porsiyonlar hemen olmuyor zaten :)) senin anlsttiğin durumlar bendede yook degil :))

Bunda da bir hayır vardır tatlım ama verirsin canım benim yaşıtım Bi arkadaş 102 kilo ile başladı karatay diyeti ile şu anda 65 kilo ve haşimato. Yani sadece yeterki isteyelim sonuçta hayat devam ediyor yılmamak lazım

pes etmek lügatımda yok ama bazen dibe vuruyorum böyle çok yoruldum ondandır belki...............

okudum canım haklısın herşey birazda nasip
Once guzelce kilolari vermeliyiz uzerimizden butun olumsuz etkenleri atmaliyiz.
Daha sonra insallah guzel moralle ilerlemeliyiz. Kilo da insana stres cok yapiyor.
Ben ohss gecirdim kilom dahada artmisti.
Ama sonra verdik yavastan. 74 indim. Cok asiri kilom yok ama hamilelik olsa arti ustune konuyor o yuzden vermek saglik icin en iyisi. Kafamiz rahatvolur hic olmassa. Insallah hakkmzds hayirlisi olsun

geçmiş olsun canın ohss atlatmışsın riskli bir durum fazlamı yumurta toplanmıştı

saram stres yapma kuzum, biliyorsun en önemlisi stres.
Rabbim gönlüne ferahlık, kucağına da bebiş versin inşallah..ve tüm isteyen herkese.. aminn
stres yapınca böbrek üstü bezleri kortizol üretiyormuş o da kilo vermemizi ve başka her şeyi de etkliyor. benim de hep yüksektir kortizolum

sağol canım benim iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız bazen hiç tanımadığın insanlarla dertleşmek istiyor insan çünkü seni yargılamadan eleştirmeden saf ve temiz bir kalple dinliyorlar buda insanı rahatlatıyor iyiki varsınız

stres ne yazıkki hayatımızın bir parçası oldu ne kadar kaçsakta o kadar kovalıyor bizi sanki

Hayirli sabahlar herkese :)
Kaćirmayalim bugunude hafifff atlatalim insallah.
Acıkalim acıkmaya firsat birakalim:) acıkınca ben mutlu oluyorum vucudun acıktığini hissetmesi guzel birsey.
Ayneeenn sana katılıyorum.Bende açken çok mutluyum,tokken çok mutsuzum

Ayneeenn sana katılıyorum.Bende açken çok mutluyum,tokken çok mutsuzum
Aynen bende öyleyim, ama işte bazen dayanamayıp yiyoruz. Aslında aç olmak çok da sağlıkmıymış yani açken bir hormon salgılanıyormuş o da yaşlanmayı gecıktırıyormuş, uzakdopulu bir doktor araştırmış adını unuttum şimdi.

Kız nerelerdesin sen???Tanlış hatırlanıyorsam bildirim de yapmadıb.Yaptıysan kusuruma bakma ben görmemişimdir

Yapamadım canım hafta sonu kaçırdım
Sabah erken misafirimde vardi
Maşallah sen mezun oldun supersin canım
İnşallah ameliyatlarında güzel geçer
İstediğin vücutla mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…