Bende tup bebek tedavisi gördüm. Hormon ilaclari vs bozuyor duzeni dogru.cok ilac kullaniyoruz. Ben kismetse ocakta 2nci denememi yapacaģim hazirlik evresinde kullanilan o ilaclar bile beni geriyor. Ilaci hic sevmem normalde. Ilsc ilac sonumuz ne olcsk bakalim. RABBIM herkesin ysrdimcisi olsun.
Yazimizin sonuna ekleme yaptim onuda oku canim pihtilasmayla ilgili :) seninde skntilarin gider insallah.umarım çok beklemeden bebeğine kavuşursun canım
Dogrubirde porsiyon önemli sağlıklıda olsa az yemek gerek işin sırrı porsiyon ölçüsünde ama ben bunu başaramıyorum üç köfte yiyip durmak gerekirken 5-6 köfte yiyorum bir kase salata yemek gerekirken koca bir kase salata yiyorum bir kepçe çorba içmek gerekir ben en az üç kepçe çorba içiyorum böyle işte ..........................
Bunda da bir hayır vardır tatlım ama verirsin canım benim yaşıtım Bi arkadaş 102 kilo ile başladı karatay diyeti ile şu anda 65 kilo ve haşimato. Yani sadece yeterki isteyelim sonuçta hayat devam ediyor yılmamak lazımsağol canım benim yaşımda 45 küçük değilim yani ve 11 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 9 defa tüp bebek denedim doğal yoldanda tüp bebek tedavisindende hamile kaldım düşüklerim oldu bir bebeğim oldu 9 gün yaşadı kaybettim hep iyi hastanelerde iyi doktorlarda tedavi gördüm ama sebebsiz interfilite teşhisi kondu şimdi anlaşıldı sebebi ama çok yıprandım çok yoruldum belki sebep kilodur dedim 110 kiloya kadar çıkmıştım çünkü 7 ayda 28 kilo verdim ama şimdi veremiyorum bugün çok canım sıkkın........................
Yazimizin sonuna ekleme yaptim onuda oku canim pihtilasmayla ilgili :) seninde skntilarin gider insallah.
Bunda da bir hayır vardır tatlım ama verirsin canım benim yaşıtım Bi arkadaş 102 kilo ile başladı karatay diyeti ile şu anda 65 kilo ve haşimato. Yani sadece yeterki isteyelim sonuçta hayat devam ediyor yılmamak lazım
Once guzelce kilolari vermeliyiz uzerimizden butun olumsuz etkenleri atmaliyiz.okudum canım haklısın herşey birazda nasip
Seni cok iyi anlıyorum canımpes etmek lügatımda yok ama bazen dibe vuruyorum böyle çok yoruldum ondandır belki...............
Once guzelce kilolari vermeliyiz uzerimizden butun olumsuz etkenleri atmaliyiz.
Daha sonra insallah guzel moralle ilerlemeliyiz. Kilo da insana stres cok yapiyor.
Ben ohss gecirdim kilom dahada artmisti.
Ama sonra verdik yavastan. 74 indim. Cok asiri kilom yok ama hamilelik olsa arti ustune konuyor o yuzden vermek saglik icin en iyisi. Kafamiz rahatvolur hic olmassa. Insallah hakkmzds hayirlisi olsun
nasılsın fatmacım diyet nasıl gidiyor
İyiyim canım çok şükür
Çok yoğun gece gündüz misafir telasim vardı bugün rahatladım
Sen nasılsın kuzum
saram stres yapma kuzum, biliyorsun en önemlisi stres.geçen sene ne güzel kilolar verdim zayıfladıkça kendimi çok mutlu hissediyordum tartıya çıkmak bile zevk veriyordu her sabah kilo vermişmiyim diye tartıya çıkıp kilo verdiğimi görünce mutlu oluyordum 100 gram bile gitse çok güzeldi ama sonra kilo vermem durunca diyetisyenim iki hafta ara verelim dedi sonra annemin ciddi bir rahatsızlığı ortaya çıktı hastane süreci yıpratıcı oldu sonrasında tüp bebek tedavisi ve sonuç hüsran olunca bütün bunlara ek haşimato troidi ve son olarak kan pıhtılaşması için kullanılacak ilaçlar derken kilo veremediğim gibi almaya başladım ve çok mutsuzum öyle aman aman aşırı yemiyorum çünkü canım yemek istemiyor ama pilav makarna gibi şeyler yemek istiyorum başka yemekler midemi bulandırıyor nedense bu sabah kahvaltı bile yapmadım canım istemiyor oysa yumurtamı haşladım peyniri zeytini çıkardım hatta çayımı bile bardağa koydum ama yemeden evden çıktım canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra sonrada diyorumki sadece sessiz sessiz otursam bir köşede hiç konuşmadan hiç birşey yapmadan böyle karışığım işte içimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun uzun yazdım kusura bakmayın nolur..............................
Ben bugün iyi değilim ama toparlayacam biraz zamana ihtiyacım var
saram stres yapma kuzum, biliyorsun en önemlisi stres.
Rabbim gönlüne ferahlık, kucağına da bebiş versin inşallah..ve tüm isteyen herkese.. aminn
stres yapınca böbrek üstü bezleri kortizol üretiyormuş o da kilo vermemizi ve başka her şeyi de etkliyor. benim de hep yüksektir kortizolum
Sağol canım sanada ❤Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Ayneeenn sana katılıyorum.Bende açken çok mutluyum,tokken çok mutsuzumHayirli sabahlar herkese :)
Kaćirmayalim bugunude hafifff atlatalim insallah.
Acıkalim acıkmaya firsat birakalim:) acıkınca ben mutlu oluyorum vucudun acıktığini hissetmesi guzel birsey.
Kız nerelerdesin sen???Tanlış hatırlanıyorsam bildirim de yapmadıb.Yaptıysan kusuruma bakma ben görmemişimdirGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Aynen bende öyleyim, ama işte bazen dayanamayıp yiyoruz. Aslında aç olmak çok da sağlıkmıymış yani açken bir hormon salgılanıyormuş o da yaşlanmayı gecıktırıyormuş, uzakdopulu bir doktor araştırmış adını unuttum şimdi.Ayneeenn sana katılıyorum.Bende açken çok mutluyum,tokken çok mutsuzum
Kız nerelerdesin sen???Tanlış hatırlanıyorsam bildirim de yapmadıb.Yaptıysan kusuruma bakma ben görmemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?