Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugunki menüm
Sabah: haşlanmış maydanoz sapı suyu ile başladım.. peynir,domates,salatalık,zeytin,kepekli ekmek,yeşil çay..

Ara:mandalina ve maydonoz sapı suyu

15 mekik,45 dk eliptik N nezesali

Öğlen: pulbiberli roka salatası, yoğurt,kepek ekmek3

Aksam:ıspanak yemeği, yoğurt, kepek ekmek, turşu

2.5 lt su

Ah ablam ah ☹
Bir hafta kaldo eşim dönecek daha iyi olacak umarım her şey.
Bebeğimle takılıyorım ben şimdicik, ne zamandır buraya da giremedim. Mezun olunca astım biraz
Sen nasılsın? Özledim.
Kız sen ne zaman mezun oldun hiç hatırlamıyorum inan.Bende iyiyim nasıl olsun bildiğin gibi koşturmaca devam natsumem.Bende seni özledim cnm benim.Kilo almadın inşallah.

Menün gayet de güzel saram.3 kaşık pilav ve helva var onları da çok az yemişin zaten nazar boncuğu olsun cnm
sara_28

Hayirli sabahlar herkese :)
Kaćirmayalim bugunude hafifff atlatalim insallah.
Acıkalim acıkmaya firsat birakalim:) acıkınca ben mutlu oluyorum vucudun acıktığini hissetmesi guzel birsey.
Katılıyorum canım birde aclık hissedince kendimi incelmiş hissediyorum

Katılıyorum canım birde aclık hissedince kendimi incelmiş hissediyorum
Acikmadan yiyoruz bu bir gercek.
Mide sindirmeden aciktim sinyali vermeden yeni bir yemek daha atiyoruz.
Hayat boyu acikarak yemek yemeyi bilmek gerek adet edinmemiz lazim.
Sunnete uygun beslensek zaten boyle olmaz halimiz. Ama tabi coğu psikolojik yeme bozukluğu genelde.
Yani sofradan doymadan kalmak adetimiz deģil.
Aclik kilo aldirmaz bu ispatlandi artik aksine ölü hucreleri yer tamir eder.ama surekli hayat duzeni boyle olursa faydasi olurmuş bi yapip bi yapmazsak zararli yine tsbki.

geçen sene ne güzel kilolar verdim zayıfladıkça kendimi çok mutlu hissediyordum tartıya çıkmak bile zevk veriyordu her sabah kilo vermişmiyim diye tartıya çıkıp kilo verdiğimi görünce mutlu oluyordum 100 gram bile gitse çok güzeldi ama sonra kilo vermem durunca diyetisyenim iki hafta ara verelim dedi sonra annemin ciddi bir rahatsızlığı ortaya çıktı hastane süreci yıpratıcı oldu sonrasında tüp bebek tedavisi ve sonuç hüsran olunca bütün bunlara ek haşimato troidi ve son olarak kan pıhtılaşması için kullanılacak ilaçlar derken kilo veremediğim gibi almaya başladım ve çok mutsuzum öyle aman aman aşırı yemiyorum çünkü canım yemek istemiyor ama pilav makarna gibi şeyler yemek istiyorum başka yemekler midemi bulandırıyor nedense bu sabah kahvaltı bile yapmadım canım istemiyor oysa yumurtamı haşladım peyniri zeytini çıkardım hatta çayımı bile bardağa koydum ama yemeden evden çıktım canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra sonrada diyorumki sadece sessiz sessiz otursam bir köşede hiç konuşmadan hiç birşey yapmadan böyle karışığım işte içimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun uzun yazdım kusura bakmayın nolur..............................

Tabiikide öyle ben bazen diyorum benim beynimde Bi sorun var dur artık yeter doydun demiyor ramazan da ne güzel 2 bardak su Bi kase corba ile doyuyor ve kendimizi zinde ve saglık lı hissediyoruz ama biz sanki önümüzden alacaklar misali saldırıyor uz (yani ben öyleyim) artık yavaş yemesini de ögreniyırum ve porsiyon küçültmeyide

Canım benim sakın kendini üzme hiç bir şey saglık tan daha önemli degil ama kendi saglıgın içinde lütfen bırakma kendini ilk önce kendin için sonra etrafındaki sevdiklerin için sen iyi ve mutlu olursan etrafındakiler de mutlu olur benim yaşım 50 ve neler neler atlattım bir bebegim 15 günlük iken öldü depresyona girdim yıllardır tedavi tedavi sonra dedim dur yeter kendine gel ilaçları bıraktım bak burda hep birlikteyiz birbirimize destek oluyoruz şimdi derin bir nefes al ve güne mutlu kararlı bir şekilde başla tatlım

Oyleyiz doģru.
Çok cignemek ve doymadan kalkmak. Isin sirri bu insallah aliskanlik edinebiliriz.. herkese kolay gelsin :)

sağol canım benim yaşımda 45 küçük değilim yani ve 11 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 9 defa tüp bebek denedim doğal yoldanda tüp bebek tedavisindende hamile kaldım düşüklerim oldu bir bebeğim oldu 9 gün yaşadı kaybettim hep iyi hastanelerde iyi doktorlarda tedavi gördüm ama sebebsiz interfilite teşhisi kondu şimdi anlaşıldı sebebi ama çok yıprandım çok yoruldum belki sebep kilodur dedim 110 kiloya kadar çıkmıştım çünkü 7 ayda 28 kilo verdim ama şimdi veremiyorum bugün çok canım sıkkın........................

Bende tup bebek tedavisi gördüm. Hormon ilaclari vs bozuyor duzeni dogru.cok ilac kullaniyoruz. Ben kismetse ocakta 2nci denememi yapacaģim hazirlik evresinde kullanilan o ilaclar bile beni geriyor. Ilaci hic sevmem normalde. Ilsc ilac sonumuz ne olcsk bakalim. RABBIM herkesin ysrdimcisi olsun.pihtilasmaya gelince benm gorumceme de var dendi 4 dusügü var ilac kullandi birtanesinde 5 sene sora dogurdu ikinciye hic bsy kullanmadi hamile kaldi dogurdu. Herseyin başi stres cok fazla takma bu konuyu kafaya. Pihtilasma olsa bile sulandirici kullanip yine kalamayanlar var nasip isi biraz.

Oyleyiz doģru.
Çok cignemek ve doymadan kalkmak. Isin sirri bu insallah aliskanlik edinebiliriz.. herkese kolay gelsin :)

birde porsiyon önemli sağlıklıda olsa az yemek gerek işin sırrı porsiyon ölçüsünde ama ben bunu başaramıyorum üç köfte yiyip durmak gerekirken 5-6 köfte yiyorum bir kase salata yemek gerekirken koca bir kase salata yiyorum bir kepçe çorba içmek gerekir ben en az üç kepçe çorba içiyorum böyle işte ..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…