- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Akşam yatınca yazıcam cnm.geçen sene ne güzel kilolar verdim zayıfladıkça kendimi çok mutlu hissediyordum tartıya çıkmak bile zevk veriyordu her sabah kilo vermişmiyim diye tartıya çıkıp kilo verdiğimi görünce mutlu oluyordum 100 gram bile gitse çok güzeldi ama sonra kilo vermem durunca diyetisyenim iki hafta ara verelim dedi sonra annemin ciddi bir rahatsızlığı ortaya çıktı hastane süreci yıpratıcı oldu sonrasında tüp bebek tedavisi ve sonuç hüsran olunca bütün bunlara ek haşimato troidi ve son olarak kan pıhtılaşması için kullanılacak ilaçlar derken kilo veremediğim gibi almaya başladım ve çok mutsuzum öyle aman aman aşırı yemiyorum çünkü canım yemek istemiyor ama pilav makarna gibi şeyler yemek istiyorum başka yemekler midemi bulandırıyor nedense bu sabah kahvaltı bile yapmadım canım istemiyor oysa yumurtamı haşladım peyniri zeytini çıkardım hatta çayımı bile bardağa koydum ama yemeden evden çıktım canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra sonrada diyorumki sadece sessiz sessiz otursam bir köşede hiç konuşmadan hiç birşey yapmadan böyle karışığım işte içimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun uzun yazdım kusura bakmayın nolur..............................
Sen güçlü ve azimli kadınsın cnm.Yine kalkıcaksın ve kaldığın yerden devam edeceksin.Bunu her zaman yaptın,hepimiz yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.Hayat böyle iştepes etmek lügatımda yok ama bazen dibe vuruyorum böyle çok yoruldum ondandır belki...............
Amiinn cnm inşallahYapamadım canım hafta sonu kaçırdım
Sabah erken misafirimde vardi
Maşallah sen mezun oldun supersin canım
İnşallah ameliyatlarında güzel geçer
İstediğin vücutla mutlu olursun
Evet onu bende duymuştumAynen bende öyleyim, ama işte bazen dayanamayıp yiyoruz. Aslında aç olmak çok da sağlıkmıymış yani açken bir hormon salgılanıyormuş o da yaşlanmayı gecıktırıyormuş, uzakdopulu bir doktor araştırmış adını unuttum şimdi.
Evet 30 tane toplandi 26 si olgundu. 17 tanesi döllendi 3.gune gitti 10 tane blastosist oldu canimgeçmiş olsun canın ohss atlatmışsın riskli bir durum fazlamı yumurta toplanmıştı
Kac acaba yaşi.Merhaba kizlar umarim herkes iyidir .
sara_28 canim Rabbim gonlune gore versin insallh . Yasinda benden buyuk ablamsin . Rabbim tez zamanda tattirsin insallh Annelligi. Gonlunuzde ne varsa kabul etsin Rabbim. Şu oruclu agzimla amin insallh .
okumadiysam iyi hatirliyorsam 45 ti demi. Yanlis mi oldu acabaKac acaba yaşi.
Himm anladim bilmiyorumki bende. Gelince yazar abla sanirimYanlis
okumadiysam iyi hatirliyorsam 45 ti demi. Yanlis mi oldu acaba
Evet 30 tane toplandi 26 si olgundu. 17 tanesi döllendi 3.gune gitti 10 tane blastosist oldu canim
Kac acaba yaşi.
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir .
sara_28 canim Rabbim gonlune gore versin insallh . Yasinda benden buyuk ablamsin . Rabbim tez zamanda tattirsin insallh Annelligi. Gonlunuzde ne varsa kabul etsin Rabbim. Şu oruclu agzimla amin insallh .
Ayy insallh canim cok sagol.Amin canım Allah razı olsun
Rabbim seninde tuttuğun oruçları kabul etsin kalbindeki muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?