Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kusura bakma canim ama menu hic olmamis ya . Daha dikkat etmeni oneririm.

Maşallah canım ancak 15 den fazla yumurta toplanınca malesef ohss riski oluyor öyle olunca transfer yapılmaz bir dahaki aya kalır sağlık olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun çok beklemeden

45 canım
Transferi ertelemistik 2 ay sonra yaptik yapilmadi doktorum yaptirmadi zaten.
Işte 2nci transferi de artik 4 5 ay gecmiş olarak yapmiş olucaz nasip kismet olursa Allahin izniyle.

Transferi ertelemistik 2 ay sonra yaptik yapilmadi doktorum yaptirmadi zaten.
Işte 2nci transferi de artik 4 5 ay gecmiş olarak yapmiş olucaz nasip kismet olursa Allahin izniyle.

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım benim hem biliyormusun donmuş embriyoların tutma şansı daha fazlaymış diye okumuştum

Kız sen ne zaman mezun oldun hiç hatırlamıyorum inan.Bende iyiyim nasıl olsun bildiğin gibi koşturmaca devam natsumem.Bende seni özledim cnm benim.Kilo almadın inşallah.
Oldum abla birkaç hafta oluyor galiba
Kilo almadım hatta bu hafta biraz daha vermişim ben
Okula gidip geliyorum, bebeğimle ilgileniyorum şimdilik durumlar böyle. Eşim daha gelmedi bir haftası kaldı onu bekyoruZ.

Oldum abla birkaç hafta oluyor galiba
Kilo almadım hatta bu hafta biraz daha vermişim ben
Okula gidip geliyorum, bebeğimle ilgileniyorum şimdilik durumlar böyle. Eşim daha gelmedi bir haftası kaldı onu bekyoruZ.
merhaba canım senin şafak azalmış kilo almama na sevindim darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…