- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Kusura bakma canim ama menu hic olmamis ya . Daha dikkat etmeni oneririm.Hayırlı akşamlar
Sabah :2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ,1 dilim ekmek
Öğlen:1 dilim ekmek,sucuk
Ara :cıssss
Akşam: bir kaç tane patates kızartma,sucuk ,mantarlı yumurta ,1 dilim ekmek,1 bardak çay
1.5 lt su
30 dk spor
Yürüyüş yok
sara_28 ablacim insallah Allah gonlune gore versin. herseyin bir sebebi var mutlaka. vardir bunda da bir hayir. tedavi iyi sonuc verir insallah.
Aynen yazarken farkettim dikkat edeceğimKusura bakma canim ama menu hic olmamis ya . Daha dikkat etmeni oneririm.
Evt eksileri gormen lazim canim.Aynen yazarken farkettim dikkat edeceğimaz kaldı cumaya
İnşallahEvt eksileri gormen lazim canim.
Transferi ertelemistik 2 ay sonra yaptik yapilmadi doktorum yaptirmadi zaten.Maşallah canım ancak 15 den fazla yumurta toplanınca malesef ohss riski oluyor öyle olunca transfer yapılmaz bir dahaki aya kalır sağlık olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun çok beklemeden
45 canım
Bir sayfaya mesaj yazmış beddua gibi algılanmış sanırımGünaydın kızlar
Nezesali banlanmış niye ki acaba ya
Evet bende okudum şimdi o yüzden banlandı sanırımBir sayfaya mesaj yazmış beddua gibi algılanmış sanırım
Transferi ertelemistik 2 ay sonra yaptik yapilmadi doktorum yaptirmadi zaten.
Işte 2nci transferi de artik 4 5 ay gecmiş olarak yapmiş olucaz nasip kismet olursa Allahin izniyle.
Oldum abla birkaç hafta oluyor galibaKız sen ne zaman mezun oldun hiç hatırlamıyorum inan.Bende iyiyim nasıl olsun bildiğin gibi koşturmaca devam natsumem.Bende seni özledim cnm benim.Kilo almadın inşallah.
merhaba canım senin şafak azalmışOldum abla birkaç hafta oluyor galiba
Kilo almadım hatta bu hafta biraz daha vermişim ben
Okula gidip geliyorum, bebeğimle ilgileniyorum şimdilik durumlar böyle. Eşim daha gelmedi bir haftası kaldı onu bekyoruZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?