- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Benm donmuş oldu ilk transferim maalese düstü.. embriyo gelismediİnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım benim hem biliyormusun donmuş embriyoların tutma şansı daha fazlaymış diye okumuştum
Benm donmuş oldu ilk transferim maalese düstü.. embriyo gelismediikincisi insallah oyle olmaz umudum var cok sukur seninde ablacim insallah Allah gonlune gore versin
Gunaydin kizlar...
Adet olucam gunlerdir gecikiyo hormonlarim alt ust oldu. Karnim agriyo ama hala olmadim, 10 gundur her gun civan percemi cayi iciyorum ise yarayacak diye. Streste oldum o da etkiliyo belki.
bu sebepten cok sisim, az yiyorum ama bakalim...
Belki hamilesindir test yaptınmı
Valla güzel eksi gelecek herhalde sendenKizlar neler yapiyorsunuz.
Ben kizimi uyutmaya caliyorum.
Bugun cocuklar evde.
Ve tarti gununu iple cekiyorum.
Gecen hafta da ben baya uğraşmıştım..bebe asprin içtim kanı sulandırıcı olduğu için sökülmesine yardımcı oluyor deneyebilirsin...Gunaydin kizlar...
Adet olucam gunlerdir gecikiyo hormonlarim alt ust oldu. Karnim agriyo ama hala olmadim, 10 gundur her gun civan percemi cayi iciyorum ise yarayacak diye. Streste oldum o da etkiliyo belki.
bu sebepten cok sisim, az yiyorum ama bakalim...
Kizlar neler yapiyorsunuz.
Ben kizimi uyutmaya caliyorum.
Bugun cocuklar evde.
Ve tarti gununu iple cekiyorum.
sagol canim, alicam bugun . 1 kez mi aldin yoksa bir kac gun mu?Gecen hafta da ben baya uğraşmıştım..bebe asprin içtim kanı sulandırıcı olduğu için sökülmesine yardımcı oluyor deneyebilirsin...
şuracığa bir kalp birakayım
Hayy maşallahEvet 30 tane toplandi 26 si olgundu. 17 tanesi döllendi 3.gune gitti 10 tane blastosist oldu canim
Ohh ne güzel ütüden kurtulmuşun ama kısa süreliğinetiiin tin rutin ev işleri.. aslında ütü vs de var ama ütüm bozuldu
yaptim degilim...
Neden olamiyorum bilmiyorum.
Valla güzel eksi gelecek herhalde sendenoglumun dişi ağrıyor 2 gündür bende onunla uğraşıyorum abse yapmış şişti
Bende merak etti ne oldu ki acabaGünaydın kızlar
Nezesali banlanmış niye ki acaba ya
Sağolasın canımhayırlısı olsun canım
geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim ya. Bir doktora gotursen ya.Valla güzel eksi gelecek herhalde sendenoglumun dişi ağrıyor 2 gündür bende onunla uğraşıyorum abse yapmış şişti
Sağolasın canım götürdük bugün antibiyotik verdi iyi gelir inşallahGecmis olsun canim ya. Bir doktora gotursen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?