Ayy iyi dayaniyorsun canım ya öğünu beklemek bile zor geliyor bana porsiyonlar azaldığı için Allah kabul etsin canımAyy kizlar . Bitik haldeyim. Bugun sahur yapmadim ya halsizlestim baya.
Halbuki ramazan ayindada boyle yapiyorum .ama iste porsiyonlarim kucuk olunca . Boyle oldu dun aksam saat 17.30 ta ne yediysem onla duruyorum.
Allahim 1 saat var daha
Cocuklarda evde beni cok zorluyorlar
Sagol canim. Insallah bitireyim cunku ustume yuk vallaAyy iyi dayaniyorsun canım ya öğünu beklemek bile zor geliyor bana porsiyonlar azaldığı için Allah kabul etsin canım
Çok sükur aģir gecirmeden atlattim ama etkileri 2 ay surdü.Hayy maşallahOhhs yi iyi atlatmışın Allah esirgesin çok tehlikeli
Harikasin kiz masallahBugun ki menüm,
SABAH: Ceviz ,Badem , mandalina , 1 dilim tahilli cikolatali ekmek. 07: 00 de
Ögleden sora 02:00 de
Turlü , yarim kase bulgur , Salata
Aksam yok.
2 litre su.
2 saat yuruyus.
Buda cok guzel boyle devam kizlar aferin vallaHayırlı akşamlar
Sabah :1 haşlanmış yumurta,peynir ,bal ,1 dilim ekmek
Ara:2 kuru kayısı
Öğlen:3 kaşık peynirli erişte
15 dk Leslie
Akşam: 3 kaşık çorba ,yarım porsiyon patates yemeği
1.5 litre su
Yürüyüş yok
Yatmadan egzersiz yapmayı düşünüyorum
TeşekkürlerBuda cok guzel boyle devam kizlar aferin valla
Evt 1 gun kaldi tartiya hadi bakalim ne kadar eksi cikacazTeşekkürler1 gün kaldı ☹
Bence gayet iyi oruç tuttugun için ihtiyacın vardı o tatlıyaBiliyorsunuz ben oruc tutuyorum.
4 corba kasigi salcali bulgur pilavi
3 corba kasigi sebze yemegi (patates havuc bezelye mantar)
Yarim kase yogurt
1 tane şeker pare ufak
2 litre su olacak yatana kadar 3 te olur.
20 dkk bolgesel hareket
Belki 30-40 dkk kosu bandinda tempolu yuruyus yaparim.
Sizce menum nasil kizlar . Tatli yedigim icin sanki pismanim.
Sizce dogru mu yaptim.?
Dun aksam ne yediysem onla duruyordum valla .
Hedefledigimiz gibi çıkarız inşallah - 1 kiloEvt 1 gun kaldi tartiya hadi bakalim ne kadar eksi cikacaz
Sagol canim ya cok sukur bugune atlatik .Bence gayet iyi oruç tuttugun için ihtiyacın vardı o tatlıya ☺
Ayyy insallh insallhhHedefledigimiz gibi çıkarız inşallah - 1 kilo
Ayyy insallh insallhhagzin bal yesin kiz
Valla bol bol su içiyorum sakız açıktıriyor beniSagol canim ya cok sukur bugune atlatik .
Bilmiyorum sizde ne etki ediyor ama ben yemekten sonra hemen sakız cigniyorum beni oyaliyor
Bende tam aksi ya. Aclik hissetmiyorum cok sukurValla bol bol su içiyorum sakız açıktıriyor beni
Salı,çarşamba,cuma icmistim. P.tesi gelmistisagol canim, alicam bugun . 1 kez mi aldin yoksa bir kac gun mu?
Aynen öyleOhh ne güzel ütüden kurtulmuşun ama kısa süreliğineİşten kaçış yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?