Ayni bende oyleyim tipatip:))Yaşam tarzı hâline getiremiyorum ben kilo vermişsin dediklerindede şımarıyorum sanırım bide psikolojik yiyici olunca canım sıkıldıkça arkasına sığınıp yiyorum
2.takımda yapmıştım kaptan yardımcılığı ama bende zayıflamaya çalışıyordum listede olmayıp yapabilir miyim bilmiyorumVaaayyy cimbomlum,kaptanlık da yakıştı sana.Kız sen kaptan yardımcısı olsana,moninin de çok ihtiyacı var
Selamun aleyküm kızlar nasılsınızmoni monim ben geldim beni kabul edersen napiyosunuz nasilsiniz
gerçi ismimi değiştirdim ssy8491 mezun üye
Allah razı olsun, aynen ben hep yoğunum.
Sağlık sıhhat olsunda, yetişiriz inşallah.
Sen nasılsın, annem nasıl oldu
Baya baya Almışsınız demekki diyetisyen e de gittiginize göre bende öyle stres oldukça kendimi buzdolabının önünde buluyorum kaçtan kaça düşmüştünüzHoşbuldumbende bu stres oldukça gidip geri gelicek gibi çok kilo aldım dayanamadım diyetisyen e başladım dün hemen burayada geldim ki burada güzel gidiyo kilo
Ablam dün diyetisyen e gittim 99.7 çıktım bebiş haberi malesef yok INŞAALLAH isteyen herkesle beraber bizimde sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur sen naptin nasılsın sende güzel haberler varmı ablamHoşgeldin canım inanki geçen gün aklımdan geçtin bu kadar olur nadıldın neler yapıyorsun bebrk haberi vsrmı kaç kilodun çok dptdım ama merak ediyorum seni
110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um geneBaya baya Almışsınız demekki diyetisyen e de gittiginize göre bende öyle stres oldukça kendimi buzdolabının önünde buluyorum kaçtan kaça düşmüştünüz
Amin inşallah Allah'ım gönlünüze göre versinAblam dün diyetisyen e gittim 99.7 çıktım bebiş haberi malesef yok INŞAALLAH isteyen herkesle beraber bizimde sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur sen naptin nasılsın sende güzel haberler varmı ablam
Kötü olmuş ya korumak zor oluyor bu sefer hepimiz basaririz inşallah korumayi110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene
INŞAALLAH başarırızKötü olmuş ya korumak zor oluyor bu sefer hepimiz basaririz inşallah korumayi
Ayy keske koruya bilseydin ya.110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene
110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene
Yapmadigin iyi olmuş yeter güzel menü bence ellerine sağlık
Uff saram sen ne yaptın ellerine sağlık.Bu saatte menüleri okumamak lazım bence.Açlıktan midem öyle bi kazınıyor ki.Kabak sotenin üstüne de ıslak kurabiyemi yedim.Uyuyayım artık
sara_28 ablam nasılsın iyimisin en son sanırım annen rahatsızdı nasıl oldu
Insallah canim. Nabalim iste bildiğin gibi takilmacaKizlar neler yapiyorsunuz.
Ben birazdan cocuklari okuldan almaya gidecem.
Hayirlisiyla bugunde nerdeyse aksam oldu cok sukur.
Umarim herkes icin guzel gecmistir
Oo güzel vermişsin inşallah bu seferde hep birlikte burada başarılı oluruz tatlım110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?