Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız moni monim ben geldim beni kabul edersen napiyosunuz nasilsiniz
gerçi ismimi değiştirdim ssy8491 mezun üye

Hoşgeldin canım inanki geçen gün aklımdan geçtin bu kadar olur nadıldın neler yapıyorsun bebrk haberi vsrmı kaç kilodun çok dptdım ama merak ediyorum seni

Hoşbuldum bende bu stres oldukça gidip geri gelicek gibi çok kilo aldım dayanamadım diyetisyen e başladım dün hemen burayada geldim ki burada güzel gidiyo kilo
Baya baya Almışsınız demekki diyetisyen e de gittiginize göre bende öyle stres oldukça kendimi buzdolabının önünde buluyorum kaçtan kaça düşmüştünüz

Hoşgeldin canım inanki geçen gün aklımdan geçtin bu kadar olur nadıldın neler yapıyorsun bebrk haberi vsrmı kaç kilodun çok dptdım ama merak ediyorum seni
Ablam dün diyetisyen e gittim 99.7 çıktım bebiş haberi malesef yok INŞAALLAH isteyen herkesle beraber bizimde sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur sen naptin nasılsın sende güzel haberler varmı ablam

Baya baya Almışsınız demekki diyetisyen e de gittiginize göre bende öyle stres oldukça kendimi buzdolabının önünde buluyorum kaçtan kaça düşmüştünüz
110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene

Ablam dün diyetisyen e gittim 99.7 çıktım bebiş haberi malesef yok INŞAALLAH isteyen herkesle beraber bizimde sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur sen naptin nasılsın sende güzel haberler varmı ablam
Amin inşallah Allah'ım gönlünüze göre versin

Yapmadigin iyi olmuş yeter güzel menü bence ellerine sağlık

Evet canım iuiki yapmamışım

Uff saram sen ne yaptın ellerine sağlık.Bu saatte menüleri okumamak lazım bence.Açlıktan midem öyle bi kazınıyor ki.Kabak sotenin üstüne de ıslak kurabiyemi yedim.Uyuyayım artık

Oyyy canım hakkını helal et

sara_28 ablam nasılsın iyimisin en son sanırım annen rahatsızdı nasıl oldu

Annem daha iyi bende henüz bebek haberi yok canım nasip herşey

110 dan 77 ye kadar düşmüştüm mezun oldum aradan zaman geçti bu sefer 96 yla geri geldim 84 e düştüm şuanda 99um gene
Oo güzel vermişsin inşallah bu seferde hep birlikte burada başarılı oluruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…