Ben yürekten inanıyorum ablam RABBIM bizlerede sağlıklı sıhhatli kendi sevdiği kullarindan olucak evlatlar nasip edicekEvet canım iuiki yapmamışım
Oyyy canım hakkını helal et
Annem daha iyi bende henüz bebek haberi yok canım nasip herşey
Sadece insülin direnci var bende ama canım birşeylere sıkıldıkça strese girdikçe yemeyi çok abartıyorum zaten bütün sorun bu tokken yemek yemekhosgeldiniz, insallah tekrar verirsiniz kilolari.. yemeyi cok mu abarttiniz yoksa tiroid vs gibi baska sebepler de var mi?
Sadece insülin direnci var bende ama canım birşeylere sıkıldıkça strese girdikçe yemeyi çok abartıyorum zaten bütün sorun bu tokken yemek yemek
Aynen dahada düzelmezsem yeme bozukluğu için psikoloğa gitmeyi düşünüyorumbende de oluyo bazen. resmen can sıkıntısından yiyorum farkediyorumda ama önüne geçemiyorum bazen..
dikkat etmek zorundayız ama.. umarım kolayca verirsin kilolarını
bence düzen ve disiplin lazım. bir iki hafta diş sıktıktan sonra herşeye alışıyo bünye
Aynen dahada düzelmezsem yeme bozukluğu için psikoloğa gitmeyi düşünüyorum
Hadi bakalim kiz . Bol bol eksileri gorursun insallhGunaydin herkeslere cuma yaklasiyor
dikkat edelim.
Ben bugun söyle bi degisiklik yapicam.
Bugun kahvaltimi 06:30 da yaptim.
3 kofte , yesillik dolu salatam , badem ceviz ve antep fistiği yedim.
Oģlen corek otlu yoģurt ve mandalina yicem kismetse
Aksam da salata yiyerek kapaticam.
Hedefimi koydum şimdiden yazmiş oldum cumaya kadar öğlen yazayim menümu hedefimi koymuş olayim ve yapicam da buyuk ihtimal. Herkese bol eksilleeer.
Sadece insülin direnci var bende ama canım birşeylere sıkıldıkça strese girdikçe yemeyi çok abartıyorum zaten bütün sorun bu tokken yemek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?