- 29 Mayıs 2019
- 89
- 390
- 8
- 38
Yarin tefai edersin ..sorun yapmaBugün ki menün çok kötü farkındayım kaçırdım çok fazla
Sabah
Yarım simit
Öğlen
Sandiviç
Akşam
Domates çorbası
Lahana sarması
Kıtır ekmek
Ara mandalina hurma gün kurus
Ve ev gezmesinde olan oldu börek ve irmik tatlısı yedim
canım Allah gönlüne ferahlık versin. ne sıkıntın varsa gidersin inş.Merhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Ama iyi degilim. Hem bedenen hemde piskolojikmen çökmüş durumdayim.
Bugun tekrar gidecem doktora başka bir çözüm bulsun.
Ama malesef ki kaptanimdanmoni gruptan ayrilmayi talep ediyorum. Umarim sorun olmaz sizin icin. Zaten cok sukur guzel kilo verdim. Grubuda zor durumda birakmak istemem.
Ama devam edemicem. Şu sorunlarimi bir halledeyim belki tekrar dönerim.
Ama şimdi hic kaldıramıyorum bu gruba karşi sorumluluklarimiz var biliyorum.
O yuzden aranizdan ayrilip ben kendimi toparlayana kadar tekrar geri dönebilirim.insallh.
Kendinize iyi bakın hoş kalın . Herkes hayal ettigi kiloya ulaşssın insallh . Gorusmek uzere
Hayirli sabahlar arkadaşlarim....hafif bir kahvaltidan sonra 30 dakika sporumuda yaptim şimdi...
Hakkında hayırlısı canım güzel kilolar verdin umarım tedavinden de güzel sonuçlar alırsın hamileyim diye yazarsın bizi de sevindirirsin inşallahNerdesiniz arkadaslar.
Ben bugun yarin obur gun hayvansal gida yiyemeyeceģim icin cerez ve meyve sebzeyle geciriyorum gunumu.
Hacemat olucam yarin perhiz sart.
Kacamak vs hicbirsey yememem gerekiyor.
Bugun sabah muz ceviz badem
Oğlen hurma mandalina
Aksam da ceviz yesillik salata hurma
Bugun 2 saat yuruyus yaptim.
moni ben bu hafta ideal kiloma gelirim perhiz sebebiyle de sanirim.
O yuzden bu hafta bu maçin sonuna geliyorum.
Hedefimi aşagiya cekemicem cunku istanbula gidicem tedavim ilaclar vs psikolojik
Bunlarla yeterince uģrasicam.
Normalde hedefime bu sekilde gelmem cok zordu ama transfer planlari vs beni mecbur birakti bu duruma..
Cünkü sismistim onceki tedavimden dolayida.
Salmayin arkadaslar. Bi bosvermislik var hepimizde.. geneldede cok asiri kilolar yok zaten ama.
Nasip canim insallah oyle olurHakkında hayırlısı canım güzel kilolar verdin umarım tedavinden de güzel sonuçlar alırsın hamileyim diye yazarsın bizi de sevindirirsin inşallah
Hayırlı haberler bekliyoruz canımNerdesiniz arkadaslar.
Ben bugun yarin obur gun hayvansal gida yiyemeyeceģim icin cerez ve meyve sebzeyle geciriyorum gunumu.
Hacemat olucam yarin perhiz sart.
Kacamak vs hicbirsey yememem gerekiyor.
Bugun sabah muz ceviz badem
Oğlen hurma mandalina
Aksam da ceviz yesillik salata hurma
Bugun 2 saat yuruyus yaptim.
moni ben bu hafta ideal kiloma gelirim perhiz sebebiyle de sanirim.
O yuzden bu hafta bu maçin sonuna geliyorum.
Hedefimi aşagiya cekemicem cunku istanbula gidicem tedavim ilaclar vs psikolojik
Bunlarla yeterince uģrasicam.
Normalde hedefime bu sekilde gelmem cok zordu ama transfer planlari vs beni mecbur birakti bu duruma..
Cünkü sismistim onceki tedavimden dolayida.
Salmayin arkadaslar. Bi bosvermislik var hepimizde.. geneldede cok asiri kilolar yok zaten ama.
Ya varya yasak ya hayvansal urun nasil zor dayandim yemeyeyim diye esime yaparkenBugünki menüm...
Kahvalti..
1 domates
1 parça beyaz peynir
Yeşillik
8 zeytin
Öylen..
2 kepçe tarhana
1 oarça tavuk eti..
1 parça beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Biraz yeşillik
4 zeytin
Akşam..
Sütlü yeşilçay
Spor şimdilik 30 dakika Leslie fast walking
Allah sabir versin canim...hiç kolay değll anlarim seni..peynirsiz sütsüz bende yapamazdim...ama mecbur olunca insan katlaniyoYa varya yasak ya hayvansal urun nasil zor dayandim yemeyeyim diye esime yaparken
Akşam yaprak sarma olmamiş canim...böyle ağir yiyecekleri öylen yesek daha iyi olur..Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, çikolata, 1 tane muz, zeytin, Salatalık
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, turşu
Ara: 1 tane mandalina, 1 avuç ceviz
Akşam: 1 tabak yaprak sarma, salata
Su 2 litre
Spor yok
Pilav sebze salata gibi olmus aslinda. Ama 6 dan sora pilav ekmek vs yenmemesi gerek bencede.Akşam yaprak sarma olmamiş canim...böyle ağir yiyecekleri öylen yesek daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?