İnşallah kendini bir an önce toparlarsın ve dönersin canım. Bende tam yazmıştım moni geçen göremediyse diye sende yazmışsın.Kizlar merhaba kilom 78.8 sabit kalmaya calisiyorum.
Vemoni kaptanim. Tam 2 ay oldu . Ve artik izne ayrilmak istiyorum. Kendimi toparlayinca tekrar gelirim insallh .
Geçmiş olsun canımGünaydın takımım, bu hafta tamamen oruç tutmak istiyordum ama sadece pazartesi ve salı tutabildim sonra hasta oldum yine boğazım ağrıyor fena bir öksürük var o yüzden buraya da çok uğrayamadım. Bugün eksideyim ama devam edebilsem daha çok verirdim.
Geçmiş olsun arkadaşim.Günaydın takımım, bu hafta tamamen oruç tutmak istiyordum ama sadece pazartesi ve salı tutabildim sonra hasta oldum yine boğazım ağrıyor fena bir öksürük var o yüzden buraya da çok uğrayamadım. Bugün eksideyim ama devam edebilsem daha çok verirdim.
Çok iyi vermişsinBende malesef 80.400
Salı 82 ydi
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Sağolun arkadaşlar, Bugün biraz daha iyiyim şükürGeçmiş olsun arkadaşim.
Sadece 2 öğün yiyorumÇok iyi vermişsin
canımcım izne ayrılabilmen için listeye girdiğin tarih önemli, takıma geldiğin tarih değil.Kizlar merhaba kilom 78.8 sabit kalmaya calisiyorum.
Vemoni kaptanim. Tam 2 ay oldu . Ve artik izne ayrilmak istiyorum. Kendimi toparlayinca tekrar gelirim insallh .
harikasınnnHayirli mutlu Bereketli Cumalar arkadaşlar...
Gecikmeden bende bildirimimi yapim....
Geçen hafta .62.8
Bugün....60.8
Eksi ....2.0.
Yüzdem....3.19 %
çok iyi. ben onunla güzel kilo vermiştim ama şu an yapasım yok. normal besleneyim sonra ona geçerim. tebrikler canım.Bende malesef 80.400
Salı 82 ydi
Maşallah arkadaşima...daim olsun inşallahmerhaba kızlar bugüğn diyetisyen kontrolüm vardı dişardaydım yeni geldim anca yazıyorum kilomu
geçen cuma günü : 87,0
bugün : 84,4
Fark : -2,6 gr
Yüzde : 2,99
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?