- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Tmm canim o zamn 2 hafta daha bildirim yaparim sıkıntı yokcanımcım izne ayrılabilmen için listeye girdiğin tarih önemli, takıma geldiğin tarih değil.o yüzden 656. etapta izne ayrılabiliyorsun bu durumda nasıl yapalım, kendi isteği ile ayrıldı yazarsam 6 ay yarışamıyorsun 2 hafta daha kilo bildiriminde bulunabilir misin
Süpersinmerhaba kızlar bugüğn diyetisyen kontrolüm vardı dişardaydım yeni geldim anca yazıyorum kilomu
geçen cuma günü : 87,0
bugün : 84,4
Fark : -2,6 gr
Yüzde : 2,99
moni
Woww maşallah canımmerhaba kızlar bugüğn diyetisyen kontrolüm vardı dişardaydım yeni geldim anca yazıyorum kilomu
moni
Maşallah canım tebriklerHayirli mutlu Bereketli Cumalar arkadaşlar...
Gecikmeden bende bildirimimi yapim....
Geçen hafta .62.8
Bugün....60.8
Eksi ....2.0.
Yüzdem....3.19 %
Hayirli olsun canim..:)Cok teşekkür ederim kaptanım bu beni dahada hırslandırcak eminim inşallah senin ve takımımın yüzünü kara cıkartmam
merhaba kızlar bugüğn diyetisyen kontrolüm vardı dişardaydım yeni geldim anca yazıyorum kilomu
moni
Sagolasın canımHayirli olsun canim..:)
Kizlar midemizi hangi besinlere aliştirirsak öyle devam ediyor...benim canim artik kek pasta çikolata tatli kurabiye hamur işi vs hiç çekmiyor...gözümün önünde yeseler dahi önemsemiyorum..yersem dahi küçük bir parça yiyorum yetiyor durdurabiliyorum kendimi.. kilo vermek istiyorsak En başta günlük hayatimizda olanlara dikkat edelim..ekmek dolma sarma pirinç gibi..!!!!
Aynen canım katılıyorum zaten şu 21 gün kuralı bunun ispatı vücuda hangi besini yollarsak vücut sürekli hep daha fazlasını istiyor uzun süre tatlı yeme vucüt tatlıyı istemiyor ve unutuyorKizlar midemizi hangi besinlere aliştirirsak öyle devam ediyor...benim canim artik kek pasta çikolata tatli kurabiye hamur işi vs hiç çekmiyor...gözümün önünde yeseler dahi önemsemiyorum..yersem dahi küçük bir parça yiyorum yetiyor durdurabiliyorum kendimi.. kilo vermek istiyorsak En başta günlük hayatimizda olanlara dikkat edelim..ekmek dolma sarma pirinç gibi..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?