Aynen öyle canimAynen canım katılıyorum zaten şu 21 gün kuralı bunun ispatı vücuda hangi besini yollarsak vücut sürekli hep daha fazlasını istiyor uzun süre tatlı yeme vucüt tatlıyı istemiyor ve unutuyor
TebriklerrrBireysel derecede 1 ci olmuşum kizlar
Süpersin maşallah canım darısı başımıza inşallahBireysel derecede 1 ci olmuşum kizlar
Bireysel derecede 1 ci olmuşum kizlar
Tebriklerrr
Teşekkür ederim kizlarTebrik ederim canım harikasın
inşallah canim sağol.Süpersin maşallah canım darısı başımıza inşallah
TebriklerBireysel derecede 1 ci olmuşum kizlar
Tebrikler canım ablacım beni hatirladinmi 8takimdan eski nick serenalardiinşallah canim sağol.
Nergis 35 canım listeye
Tebrikler canımBireysel derecede 1 ci olmuşum kizlar
Sağol canim..olsun başka zamana inşallah dediğin gibi..Tebriklerbende baya dikkat ettim ama regl gecikti olmadım ondan heralde ya çok üzüldüm bende dereceye girmeyi bekliyordum kismet bakalım başka zamana inşallah
Teşrkkür ederim..Tebrikler canım ablacım beni hatirladinmi 8takimdan eski nick serenalardi
Ne güzel veriyorsun kilolari maşallah başarı sırrını merakla bekliyorum ❤
Teşekkür ler canım bizimlede paylaştığın için gercekten bende şunu anladım mideye ne yollarsan yani zararlı şeyler Bi sonrasında dahada fazlasını istiyor mesela ben bazen kaçamak yaptığım oldugu zaman özellikle kahvaltıda agır yaglı yiyecek veya börek bol ekmek hamur işi yedigim zaman cok kısa sürede acıkma oluyor ama saglık lı özellikle yumurta ve ceviz yedim mi akşama kadar hiç açlık olmuyorBu hafta bireysel derecede birinci olduğum için çok mutluyum..3 gün önce doğum günümdü kendime hediye etmiş oldum bu birinciliğimi..Başari sirrima gelince...2-3 hafta önce fit yemek kanalinda bir video izlemiştim.o Videodaki verilen Bilgiler beni çok etkilemişti.O Videoda Midemizi hangi yiyeceklere aliştirirsak ileriki Zamanlarda o yiyecekteki kalintilar bağirsakta bakteriye dönüşüyormuş..o bakterilerde beyine sinyal gönderiyor yine bundan ye şundan ye diye..yani eyer sağliksiz yiyecekler yiyorsak beynimize sağliksiz bakteriler sinyal gönderiyo..sağlikli beslenirsek sağlikli sinyaller...o sözler kulağima küpe oldu..ve bu yöntemi denedim 10 güne yakin....gerçektende öyle oldu..canim sağliksiz olan hiç birşeyi çekmedi..sağlikli beslenmeye özen gösterdim...ekmeği hayatimdan şimdilik çikardim..kilo koruma dönemimde yesemde en fazla 2 dilim yemeyi düşünüyorum ..yumurta süt peynir yoğurt sebze meyve ceviz tüketiyorum ..hedef kiloma kadar bu düzeni bozmayi düşünmüyorum ..arada birde kahvaltiya kefir,sütlen beraber keten tohumlu veya chiali Smoothi yaptim Blendırda..oda çok doyurucu ve uzun zaman tok tutuyor.....ayrica akşamlari yemeyii kestim..çok aciktiğimda tarçinli süt,sütlü yeşil çay ,sütlü neskafe içtim veya yoğurt yedim.Sporada başladim evde Lesli Samson ile Spor yapiyorum bazen 3 mil bazen 2..son kalan kilolar çok inatci ve Sporsuz gitmek bilmedi haftalardir ayni kiloda gel gitler yaşadim ..Ibn-Sinanin sözünüde aklimda tuttum..""3 öğün Hastalik 2 Öğün sağliktir""...işte bukadar arkadaşlar ne şok diyet yaptim nede sağliksiz beslendim..Biraz sabir sağlikli beslenme ve Sporla birlikte bu kilolalarin üstesinden gelebiliriz yeterki kararli olalim..bol bol su içmeyide ihmal etmeyelim
Aynen öyle oluyor canim..bende zorlanmiyorum ...sanirim midemde küçüldü hemen doyuyorum ..pek açlik hissetmiyorum..önceden şu anki yediklerimle asla doymazdim..3-4 katini yerdim..yedikcede insan yiyesi geliyorTeşekkür ler canım bizimlede paylaştığın için gercekten bende şunu anladım mideye ne yollarsan yani zararlı şeyler Bi sonrasında dahada fazlasını istiyor mesela ben bazen kaçamak yaptığım oldugu zaman özellikle kahvaltıda agır yaglı yiyecek veya börek bol ekmek hamur işi yedigim zaman cok kısa sürede acıkma oluyor ama saglık lı özellikle yumurta ve ceviz yedim mi akşama kadar hiç açlık olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?