Kayinvalide hep sendemi kalacak canim..öyleyse işin gerçekten zor...Hayırlı akşamlar
Sabah: sucuk ,peynir ,1 dilim ekmek
Öğlen :2 dilim peynirli börek
Akşam :2 kaşık mantı ,turşu
1 litre su
Yürüyüş 30 dk
Spor yok
Arkadaşlar benim bu ara motivasyonum baya bozuldu düzenim karıştı kayınvalidem geldi malum gelen oluyor biz gidiyoruz falan yeme düzenim bozuldu .Hedefime ulaşmayı çok istiyorum tartıda artiyi gördükce moralim bozuluyor yeniden eksi görmek istiyorum yarın tartı da umarım eksi gelirim bana biraz moral olur inşallah ya
bu gün biraz beslenme proğramım kaydı ondan biraz geciktimEfser cim uzmanların büyük çoğunluğu gece uyumadan iki saat önce yeme işini bırakmak gerektiğini söylüyor ayvayı yerken bunu düşün canım
1 ay kalıp gidecek memleketten gezmeye geldi .Kayinvalide hep sendemi kalacak canim..öyleyse işin gerçekten zor...
bu gün biraz beslenme proğramım kaydı ondan biraz geciktim
en büyük şansım gece yemek huyum yok
Çeyrek kök kerevizi küçük küçük doğruyorum
1 kapya
1 soğan
Bir avuç kadar bulgur yada kinoa
Piştikten sonra
Bir parça tereyağ
Birkac dal maydanoz ve dereotu
Tuz, pulbiber, karabiber atıyorum
Blendırdan geçiriyorum.
Sen istersen patates ve havuç koyabilirsin
Bana yasak olduğu için koymadım
Teşekkür ederim canımyarın yapacam bunu havuç değilde patates banada yasak
Hayırlı akşamlar
Sabah: sucuk ,peynir ,1 dilim ekmek
Öğlen :2 dilim peynirli börek
Akşam :2 kaşık mantı ,turşu
1 litre su
Yürüyüş 30 dk
Spor yok
Arkadaşlar benim bu ara motivasyonum baya bozuldu düzenim karıştı kayınvalidem geldi malum gelen oluyor biz gidiyoruz falan yeme düzenim bozuldu .Hedefime ulaşmayı çok istiyorum tartıda artiyi gördükce moralim bozuluyor yeniden eksi görmek istiyorum yarın tartı da umarım eksi gelirim bana biraz moral olur inşallah ya
Aynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorumBörekler mantılar havada uçuşmuş canım böyle diyet olmaz kaynananda gelecek zamanı bulmuş ama sağlık olsun en azından zorda olsa kendine ayrı yemek yapıp iradeni zorlayıp karbonhidratları yememen yoksa artı olman an meselesi
Evde bol kefir yoğurt çeşit peynir süt sebze meyve bulundur....yoksa bu döngüden kurtulamazsin...kefir çok faydali. Iştah kapatmaya yardimci oluyorAynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorumAma yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Aynen diyetisyen söylemişti listeme uymaya başlasam güzel sonuçlar alırım bakalım yarın ola hayrolaEvde bol kefir yoğurt çeşit peynir süt sebze meyve bulundur....yoksa bu döngüden kurtulamazsin...kefir çok faydali. Iştah kapatmaya yardimci oluyor
Canim benimkiler gözümün önünde neler yiyorlar...nefsimize hakim olursak başarili oluruz...yanindakiler börek hamur işi kek yerken sende sicak tarçinli sütünü ..kefirini yudumla yavaş yavaş...tv de kafani dağitacak birşey ac izle..ben öyle yapiyorum...sonra gönül rahatliği ile günümü bitiriyorum ve iyiki o sağliksiz şeyleri yememişim diye mutlu oluyorum....o zor anin üstesinden gelmenin mutluluğu daha güzel bir duygu..o börek çörek keklen dolu mideyle yatmaktansaAynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorumAma yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Evde bol kefir yoğurt çeşit peynir süt sebze meyve bulundur....yoksa bu döngüden kurtulamazsin...kefir çok faydali. Iştah kapatmaya yardimci oluyor
Canim benimkiler gözümün önünde neler yiyorlar...nefsimize hakim olursak başarili oluruz...yanindakiler börek hamur işi kek yerken sende sicak tarçinli sütünü ..kefirini yudumla yavaş yavaş...tv de kafani dağitacak birşey ac izle..ben öyle yapiyorum...sonra gönül rahatliği ile günümü bitiriyorum ve iyiki o sağliksiz şeyleri yememişim diye mutlu oluyorum....o zor anin üstesinden gelmenin mutluluğu daha güzel bir duygu..o börek çörek keklen dolu mideyle yatmaktansa
Aynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorumAma yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Çeyrek kereviz kullanmama rağmen 3 gün yedim.Teşekkür ederim canımyarın yapacam bunu havuç değilde patates banada yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?