Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kayinvalide hep sendemi kalacak canim..öyleyse işin gerçekten zor...

Teşekkür ederim canım yarın yapacam bunu havuç değilde patates banada yasak

Börekler mantılar havada uçuşmuş canım böyle diyet olmaz kaynananda gelecek zamanı bulmuş ama sağlık olsun en azından zorda olsa kendine ayrı yemek yapıp iradeni zorlayıp karbonhidratları yememen yoksa artı olman an meselesi

Aynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorum Ama yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum

Aynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorum Ama yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Evde bol kefir yoğurt çeşit peynir süt sebze meyve bulundur....yoksa bu döngüden kurtulamazsin...kefir çok faydali. Iştah kapatmaya yardimci oluyor

Canim benimkiler gözümün önünde neler yiyorlar...nefsimize hakim olursak başarili oluruz...yanindakiler börek hamur işi kek yerken sende sicak tarçinli sütünü ..kefirini yudumla yavaş yavaş...tv de kafani dağitacak birşey ac izle..ben öyle yapiyorum...sonra gönül rahatliği ile günümü bitiriyorum ve iyiki o sağliksiz şeyleri yememişim diye mutlu oluyorum....o zor anin üstesinden gelmenin mutluluğu daha güzel bir duygu..o börek çörek keklen dolu mideyle yatmaktansa

Kızlar size bir bilgi daha
Menüde et varsa yoğurt yemeyin, hazmı zor olur deniyor

Yemekten yarım saat önce su içmeyi bırakmam
Yemekten 1,5 - 2 saat sonra tekrar başlamam gerekiyor.
Yemekle birlikte su, çay, kahve, ayran yasak.
2 haftadır çaysız kahvaltı yapıyorum ve kendime ben bile inanamıyorum.
Nede olsa 40 senelik alışkanlık.
Istersen neler yapamayız, iyice bir düşünün bakalım, gerçekten iradesizmisiniz?
( bunlarida ben söylüyorum, şaka gibi)

İyi geceler kızlar bugün pek sevmedim menümü yarın daha güzel olacak inşallah
Saat 12.30
1 parça peynir
Yarım bardak şekersiz çay
..
Saat 15.00
2 ısırık karnabahar&brokoli&havuç haşlama tuzsuz
Yani bir karnabahar ısırdı bir brokoli ısırdım
3 çatal fırında patates
1 dilim ekmek
..
Saat 19.00
1 karnabahar ısırdım 1 brokoli sapı
....
Buraya kadar iyi de görümceme gittik gece 6 aydır falan gitmemiştik çok ısrar etti yarın birlikte başlarız yyeyeyyeye ye
Mecbur 1 bardak üçü bir arada
1 dilim de tatlı yedim
Su 1 lt..
Yarın daha sağlıklı bir öğün olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…