Doğru söylüyorsun abla kendime kalorisiz birşeyler yapıp yiyeceğim . İlk başladığım günler iyiydi midem de gastrit var kaç gündür mide ağrısı çekiyorum dikkat ettiğim zamanlarda midem de düzelmişti ağrısı yanması kesilmişti .1 haftadır yeniden mide yanması çekiyorum yağlı ve hamur işi yiyince rahatsız ediyor .Zayıflamak için ve de midem için yeniden spor ve diyete devam Allah'ın izniyleCanim benimkiler gözümün önünde neler yiyorlar...nefsimize hakim olursak başarili oluruz...yanindakiler börek hamur işi kek yerken sende sicak tarçinli sütünü ..kefirini yudumla yavaş yavaş...tv de kafani dağitacak birşey ac izle..ben öyle yapiyorum...sonra gönül rahatliği ile günümü bitiriyorum ve iyiki o sağliksiz şeyleri yememişim diye mutlu oluyorum....o zor anin üstesinden gelmenin mutluluğu daha güzel bir duygu..o börek çörek keklen dolu mideyle yatmaktansa
Yok devam etmeyeceğim kilo vereceğime inanmayanlar aklıma gelince iştahım kesiliyor onları aklıma getirip yeniden eksileri göreceğim inanıyorum .İnanmak başarmanın yarısıdırHemen kilo almazsın sıkma canını ama böyle yemeye devam etmemelisin devam edersen kilo alırsın
Oo maşallah canım inşallah bende bugün eksi görürümHayırlı sabahlar
Cuma : 72 .1
Bugün :71.8
-300 eksiyi gormek beni çok mutlu etti .
Diyet menusu olmadigini tabiki biliyorum canimAfiyet olsun canım ancak bu diyet menüsü değil börekler ballar kaymaklar ekmekler diyette olmaz miktarı az olsada karbonhidrat ağırlıklı yemişsin heleki akşam hiç olmamış
Bende ayni durumdayim canimAynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorumAma yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Çeyrek kereviz kullanmama rağmen 3 gün yedim.
Ben tadını çok sevdim, evdekilere yediremedim
Kızlar size bir bilgi daha
Menüde et varsa yoğurt yemeyin, hazmı zor olur deniyor
Yemekten yarım saat önce su içmeyi bırakmam
Yemekten 1,5 - 2 saat sonra tekrar başlamam gerekiyor.
Yemekle birlikte su, çay, kahve, ayran yasak.
2 haftadır çaysız kahvaltı yapıyorum ve kendime ben bile inanamıyorum.
Nede olsa 40 senelik alışkanlık.
Istersen neler yapamayız, iyice bir düşünün bakalım, gerçekten iradesizmisiniz?
( bunlarida ben söylüyorum, şaka gibi)
Hoşgeldin canımSelam kızlarrrrrr
Nasılsınızz
Stresimi attım, antidepresana başladım bazı durumlardan dolayı, gayet temiz beslenmeye başladım ve tabiki de kilo alarak döndüm
Müsade varsa takıma girebülü müyüm acep
kaçaklardan biri daha, kız hala dönmedin takıma kaç kilosunSaram merhaba canım nasılsın
İnşallah en yakın zamanda bende döneceğim canım
Senin nasıl gidiyor kuzum kilo işleri
Hoş buldummm☺❤Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?