Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğru söylüyorsun abla kendime kalorisiz birşeyler yapıp yiyeceğim . İlk başladığım günler iyiydi midem de gastrit var kaç gündür mide ağrısı çekiyorum dikkat ettiğim zamanlarda midem de düzelmişti ağrısı yanması kesilmişti .1 haftadır yeniden mide yanması çekiyorum yağlı ve hamur işi yiyince rahatsız ediyor .Zayıflamak için ve de midem için yeniden spor ve diyete devam Allah'ın izniyle

Hemen kilo almazsın sıkma canını ama böyle yemeye devam etmemelisin devam edersen kilo alırsın
Yok devam etmeyeceğim kilo vereceğime inanmayanlar aklıma gelince iştahım kesiliyor onları aklıma getirip yeniden eksileri göreceğim inanıyorum .İnanmak başarmanın yarısıdır

Afiyet olsun canım ancak bu diyet menüsü değil börekler ballar kaymaklar ekmekler diyette olmaz miktarı az olsada karbonhidrat ağırlıklı yemişsin heleki akşam hiç olmamış
Diyet menusu olmadigini tabiki biliyorum canim Bu ara sorunum bu zaten bi sekilde dengeleyeyim diyorum ama gun sonunda yapamamis oluyorum.Motivasyonum dusuk biraz da canim sıkkın bu ara konsantre olamiyorum.Bu cuma da kilo verememis olursam biraz izne ayrilirim belki.

Aynen farkındayım yemiyecegim diyorum ama oturunca kendimi tutamıyorum Ama yarın yeni bir gün kacamaksiz yapacağım inşallah başlamam lazım verdiğim kiloları yeniden almak istemiyorum
Bende ayni durumdayim canim izne cikayim diyorum ama cozutmaktan korkuyorum burda bi sekilde fren tutuyor arada bosalsa da

Çeyrek kereviz kullanmama rağmen 3 gün yedim.
Ben tadını çok sevdim, evdekilere yediremedim

kalan kerevizi nasıl saklıyosun streç filme sararakmı çünkü ben kararmasın diye hepsini yapıyorum oda çok oluyor

özel bir durumun mu var diyetisyeninmi böyle söyledi canım

çünkü dün doktor ayça kayayı dinledim oda kansızlığınız varsa yemekle beraber yoğurt yemeyin diyordu yoksa yenebilirmiş birde suyu yemekten önce sonra içmeniz farketmez yeterki su için diyordu keza benim diyetisyenimde öyle diyor

PAZARTESİ TARTISI

LaleZar86 (58,9/59,2)
Nezesali (56,2/56,5)
canevim (72,1/71,8)
jtaime020626 (79,0/)
moni (107,3/107,0)
perihan00 (61,0/61,1)
Ekrl (63,0/62,8)
sara_28(83,0/82,5)
gezegenfeza(78,9/)
60kiloyum(89,2/89,4)
2evlatanası (71,5/)
okuloncesi95(/)
55olmakistiyorum(84,5/)
efser(/)
_Phantom-Opera_
(53/)
baby_cat(./76,2)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…