Hayirli sabahlar hayirli cumalar arkadaslar ❤
Gecen cuma 56.3
Bu cuma 56.2
-100 gr
Ne kadar buyuk bir fark degil miKonsantre olamiyorum bi turlu korumaya gectim sanirim.Kacamaksiz da gecmiyor gunler sadece haftasonu ekmek/simit yerdim bu haftaici 2 kere yedim.
cuma günü 56,2 bildirim yapmışken bu pazartesi nasıl 59,5 olabiliyorsun ve cuma bildirimin içinde 59,1 demişsin.Gunaydin kizlarGuzel bir hafta olsun bizim icin .
Cuma 59.1
Bugun 59.5
+400 gr
Ayyycuma günü 56,2 bildirim yapmışken bu pazartesi nasıl 59,5 olabiliyorsun ve cuma bildirimin içinde 59,1 demişsin.
bende beyin yandıcuma ve bugünkü kilonu tekrar bi yaz hele
Gunaydin kizlarGuzel bir hafta olsun bizim icin .
Cuma 59.1
Bugun 59.5
+400 gr
Streçe sarıp buzdolabında saklıyorum.kalan kerevizi nasıl saklıyosun streç filme sararakmı çünkü ben kararmasın diye hepsini yapıyorum oda çok oluyor
özel bir durumun mu var diyetisyeninmi böyle söyledi canım
çünkü dün doktor ayça kayayı dinledim oda kansızlığınız varsa yemekle beraber yoğurt yemeyin diyordu yoksa yenebilirmiş birde suyu yemekten önce sonra içmeniz farketmez yeterki su için diyordu keza benim diyetisyenimde öyle diyor
Allah şifa versin canımAyyy6 yerine 9 yazmisim benim devrelerde yeri
Arkadaslar mesajimi duzenliyorum.
Cuma 56.1
Bugun 56.5
+400 gr.
Kaptanim k.bakmamoni babaannem agirlasmis onu ogrendim kafam yerinde degil.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Ayyy6 yerine 9 yazmisim benim devrelerde yeri
Arkadaslar mesajimi duzenliyorum.
Cuma 56.1
Bugun 56.5
+400 gr.
Kaptanim k.bakmamoni babaannem agirlasmis onu ogrendim kafam yerinde degil.
Aynen ya bende izne ayrılmayı düşündüm bı ara sonra dedim ayrılırsam kötü olur kilo alırım diye yine burayı düşünüp biraz yemeyi kesiyorum iyi burası varBende ayni durumdayim canimizne cikayim diyorum ama cozutmaktan korkuyorum burda bi sekilde fren tutuyor arada bosalsa da
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahAllah razi olsun sifalık birseyi de kalmadi ki Allah kurtarsin demek zorunda kaliyoruz o durumda artikmoni gezegenfeza
Izine ayrilipta tekrar kilo almayana hiç denk gelip görmedim buzamana kadar...o yüzden çok mecbur kalmadikca ayrilmayin arkadaşlarim..Aynen ya bende izne ayrılmayı düşündüm bı ara sonra dedim ayrılırsam kötü olur kilo alırım diye yine burayı düşünüp biraz yemeyi kesiyorum iyi burası var
Kusura bakmayın heç kaldım 71.6 bugün li kilomPAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (58,9/59,2)
Nezesali (56,2/56,5)
canevim (72,1/71,8)
jtaime020626 (79,0/)
moni (107,3/107,0)
perihan00 (61,0/61,1)
Ekrl (63,0/62,8)
sara_28(83,0/82,5)
gezegenfeza(78,9/78,7)
60kiloyum(89,2/89,4)
2evlatanası (71,5/)
okuloncesi95(/)
55olmakistiyorum(84,5/)
efser(/)
_Phantom-Opera_ (53/)
baby_cat(./76,2)
Allah kurtarsın inşallahAllah razi olsun sifalık birseyi de kalmadi ki Allah kurtarsin demek zorunda kaliyoruz o durumda artikmoni gezegenfeza
Streçe sarıp buzdolabında saklıyorum.
Özel durumum yok saracım, 2 hafta önce ahmet apa nın yöntemiyle baya kilo veren bir arkadaşımı gördüm, bayıldım, çok güzel olmuş.
Anlattıkları da tam bana göreydi, kalkar kalkmaz yemek yok, kahvaltı 1 de bitecek, akşam 7 de bitecek.
Fırsat buldukça netten yazdıklarını okuyorum.
Orda denk geldim.
Su konusundada susadıkça için diyor.
Ben yinede fazla içiyorum, yaklaşık 1 senedir çok kötü besledim, toksinleri atmak için bol su içmem gerek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?