Burası da aynen öyle canım İzmir kapı dışarı cıkmadım spor filan yok evdede yapamıyorumSelam arkadaşlar burada öyle bir yağmur var ki Antalya'da felaket, İki gün sonra 1 hafta boyunca güneş olacak inşallah ,oğlumla her gün 8 kilometre yürümeyi hedefliyorum İnşallah kısmet olursa bomba gibi geleceğim ama şu iki gün bir iştah dönemindeyim en kısa hasarla atlatıp En azından Şubat'ın sonuna kadar güzel bir yol almak istiyorum
Ooo maşallah bereketli yağmurlar olsun İstanbul'da yağışlı dışarı soğuk yürüyüş yapamıyorum bendeSelam arkadaşlar burada öyle bir yağmur var ki Antalya'da felaket, İki gün sonra 1 hafta boyunca güneş olacak inşallah ,oğlumla her gün 8 kilometre yürümeyi hedefliyorum İnşallah kısmet olursa bomba gibi geleceğim ama şu iki gün bir iştah dönemindeyim en kısa hasarla atlatıp En azından Şubat'ın sonuna kadar güzel bir yol almak istiyorum
Ayyy6 yerine 9 yazmisim benim devrelerde yeri
Arkadaslar mesajimi duzenliyorum.
Cuma 56.1
Bugun 56.5
+400 gr.
Kaptanim k.bakmamoni babaannem agirlasmis onu ogrendim kafam yerinde degil.
Selam arkadaşlar burada öyle bir yağmur var ki Antalya'da felaket, İki gün sonra 1 hafta boyunca güneş olacak inşallah ,oğlumla her gün 8 kilometre yürümeyi hedefliyorum İnşallah kısmet olursa bomba gibi geleceğim ama şu iki gün bir iştah dönemindeyim en kısa hasarla atlatıp En azından Şubat'ın sonuna kadar güzel bir yol almak istiyorum
Evet kuzularım geçen seferden farkım, biliyorsunuz kötü alışkanlıklarım vardı makarna poğaça ve pilav bağımlılığım vardı onları bıraktım, Şimdi elimde sadece ekmek kaldı Onu da bugün yedim Ama son kez yedim Allah'ın izniyle, Bugün onu da bırakıyorum yarından itibaren her şey daha güzel olacak yıkılmak yok Sertab Erener in yeni bir ben lazım şarkısını açıyorum şimdi bir Göbek atıyorum ve hayata Yeniden başlıyorumHadi hp birlikte başlayalım. Ha bu arada Hani diyordun ya Dünya tersine döner Ben Çayı şekersiz içmem diye evet Çayı da şekersiz içiyorum ve de iğrenmeden gayet güzel bir zevkle Çok şükür her şey beyinde
İnşallah bir de eksiye geçsem harika olacakSenin adına o kadar sevindim ki canım hep böyle devam et
İnşallah bir de eksiye geçsem harika olacak
Senindemi kuşun var...hangi cins merak ettim..benim 2 muhabbet kuşum var .biri dişi biri erkek..erkek olani çok haylazŞarkıyı açtım bizim kuş çıldırdı dans etmeye başladı birdeno da yeni bir ben olmak istiyor galiba :)
Yeni bir yıl ve yeni bir sen lazımEvet kuzularım geçen seferden farkım, biliyorsunuz kötü alışkanlıklarım vardı makarna poğaça ve pilav bağımlılığım vardı onları bıraktım, Şimdi elimde sadece ekmek kaldı Onu da bugün yedim Ama son kez yedim Allah'ın izniyle, Bugün onu da bırakıyorum yarından itibaren her şey daha güzel olacak yıkılmak yok Sertab Erener in yeni bir ben lazım şarkısını açıyorum şimdi bir Göbek atıyorum ve hayata Yeniden başlıyorumHadi hp birlikte başlayalım. Ha bu arada Hani diyordun ya Dünya tersine döner Ben Çayı şekersiz içmem diye evet Çayı da şekersiz içiyorum ve de iğrenmeden gayet güzel bir zevkle Çok şükür her şey beyinde
Menemeni bende artik ekmesiz yiyorum..ekmek yerine yaninda peynir veya haşlanmiş yumurta yiyorumYeni bir yıl ve yeni bir sen lazım15 yıldır cayı şekersiz içiyorum bende içemem diyenlerdenim di ekmeksiz menemen yemek imkansız idi ama yıllardır ekmeksiz menemen yiyorum hetşey oluyor olmaz yapamam demiyelim
Demekki tabuları kırıyoruz menemen ekmeksiz de yiyiliyormuşMenemeni bende artik ekmesiz yiyorum..ekmek yerine yaninda peynir veya haşlanmiş yumurta yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?