Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burası da aynen öyle canım İzmir kapı dışarı cıkmadım spor filan yok evdede yapamıyorum

İyiakşamlar kızlar şükür bugünde kaçamak sız bitirdim
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin şekersiz çay
Ögle
Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 çatal kuru biber haşlama sı
1 dilim cavdar ekmegi
3 litre su

Ooo maşallah bereketli yağmurlar olsun İstanbul'da yağışlı dışarı soğuk yürüyüş yapamıyorum bende

Menümü paylaşayim..

Kahvalti...
Peynir
1 havuç
1 elma
1 kapya biber
1 kup sütlü kahve

Öylen...
Bikaç tuzlu çubuk kräker
2 hurma

Akşam ..
2 kepçe mercimek çorbasi
4 kaşik kiymali kapuska
1 kaşik yoğurt..

2 mil leslie

Brokoli salatası

Brokolileri çiçek çiçek ayırıp yıkayıp haşlıyoruz suyunu süzüp soğumasını bekliyoruz diğer taraftan yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri doğruyoruz haşlanmış bir avuç mısırıda ekliyoruz brokolileride ekleyip sosunu hazırlıyoruz sosun içinde limon suyu sarımsak ve zeytinyağı var azıcık da nar ekşisi sosu salatamıza ekleyip harmanlayıp afiyetle yiyoruz

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve ceviz
Domates ve turp
Şekersiz çay

Öğle

Bir tabak etli kurutulmuş yeşil fasulye
Bir kase yoğurt
Bir kase sütlü kabak

Ara
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
Bir kase haşlanmış bamya

Su 3 litre spor 30 dakika leslie

moni

Evet kuzularım geçen seferden farkım, biliyorsunuz kötü alışkanlıklarım vardı makarna poğaça ve pilav bağımlılığım vardı onları bıraktım, Şimdi elimde sadece ekmek kaldı Onu da bugün yedim Ama son kez yedim Allah'ın izniyle, Bugün onu da bırakıyorum yarından itibaren her şey daha güzel olacak yıkılmak yok Sertab Erener in yeni bir ben lazım şarkısını açıyorum şimdi bir Göbek atıyorum ve hayata Yeniden başlıyorum Hadi hp birlikte başlayalım. Ha bu arada Hani diyordun ya Dünya tersine döner Ben Çayı şekersiz içmem diye evet Çayı da şekersiz içiyorum ve de iğrenmeden gayet güzel bir zevkle Çok şükür her şey beyinde

Bendede iştah açıklığı var bir haftadır regl de olamadım ilk kez bu kadar gecikiyor onun şişliği ve streside var ooof ooof

Senin adına o kadar sevindim ki canım hep böyle devam et

Şarkıyı açtım bizim kuş çıldırdı dans etmeye başladı birden o da yeni bir ben olmak istiyor galiba :)
Senindemi kuşun var...hangi cins merak ettim..benim 2 muhabbet kuşum var .biri dişi biri erkek..erkek olani çok haylaz..konuşabiliyor..hatta şişgo demeyide öğrendi..

Yeni bir yıl ve yeni bir sen lazım 15 yıldır cayı şekersiz içiyorum bende içemem diyenlerdenim di ekmeksiz menemen yemek imkansız idi ama yıllardır ekmeksiz menemen yiyorum hetşey oluyor olmaz yapamam demiyelim

Yeni bir yıl ve yeni bir sen lazım 15 yıldır cayı şekersiz içiyorum bende içemem diyenlerdenim di ekmeksiz menemen yemek imkansız idi ama yıllardır ekmeksiz menemen yiyorum hetşey oluyor olmaz yapamam demiyelim
Menemeni bende artik ekmesiz yiyorum..ekmek yerine yaninda peynir veya haşlanmiş yumurta yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…