Oh ellerine sağlıkBrokoli salatası
Brokolileri çiçek çiçek ayırıp yıkayıp haşlıyoruz suyunu süzüp soğumasını bekliyoruz diğer taraftan yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri doğruyoruz haşlanmış bir avuç mısırıda ekliyoruz brokolileride ekleyip sosunu hazırlıyoruz sosun içinde limon suyu sarımsak ve zeytinyağı var azıcık da nar ekşisi sosu salatamıza ekleyip harmanlayıp afiyetle yiyoruz
Kuş bile dalga geçiyorSenindemi kuşun var...hangi cins merak ettim..benim 2 muhabbet kuşum var .biri dişi biri erkek..erkek olani çok haylaz..konuşabiliyor..hatta şişgo demeyide öğrendi..
Bugun menumuz ayniymis hemen hemenBugün oruçluydum
Iftar
1 küçük kâse mercimek çorbası
1 küçük kâse pırasa yemeği
1 koca kâse salata
2 y.k. yoğurt
Su içmeye yeni başlıyorum, muhtemelen 1 lt olur
Spor
1 saati tempolu, yarım saati market gezme olarak yürüyüş
Evet salatan eksikBugun menumuz ayniymis hemen hemen
Bugün oruçluydum
Iftar
1 küçük kâse mercimek çorbası
1 küçük kâse pırasa yemeği
1 koca kâse salata
2 y.k. yoğurt
Su içmeye yeni başlıyorum, muhtemelen 1 lt olur
Spor
1 saati tempolu, yarım saati market gezme olarak yürüyüş
Amin inşallahAllah kabul etsin canım
Erkek beyaz iki kanadının ortası mavi ,minnoş ya maşallah sübhanallah çok uysal seviyoruz şu an alışma evresinde,Senindemi kuşun var...hangi cins merak ettim..benim 2 muhabbet kuşum var .biri dişi biri erkek..erkek olani çok haylaz..konuşabiliyor..hatta şişgo demeyide öğrendi..
Youtubede fistik adinda bir kuş var onu dinlet istersen ...benim sevimli haylazimda ondan öğrendi konuşmayi..1 yaşini geçmediyse daha çabuk öğrenir..Erkek beyaz iki kanadının ortası mavi ,minnoş ya maşallah sübhanallah çok uysal seviyoruz şu an alışma evresinde,
Diyet yapmadiğim zamanlarda hiç yüzüne bakmadiğim önemsemediğim şeyler şimdi benimde burnumda tütüyo. ..ama sabredcez arkadaşim..ve kazanan biz olcaz...sonra rahat rahat abartmadan ölçülü sınırlı bir şekilde istediklerimizi yeriz...Şuan eşim ve kayınvalidem çay içiyor aciktilar poğaça ,yeşillik ,peynir ,zeytin yiyorlar ben bir köşede onları izliyorum .Bir zeytin bu kadar mı güzel kokar ya
amin canım günaydınGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun sevinelim artık yüzümüz gülsün dualarımız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?