Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oh ellerine sağlık

karışık bir gündü

kayınvaldeme misafir geldi

kızçem yarıl tatili için geldiği uçağı kaçırdı aktarmalı tekrar bilet buldu şimdi yolda bu gece yanımda olacak

kızçem için dolma ile sarma yaptım gündüz koşturmacasından şimdi pişirdim koku aklımı çeliyor

çözümü buraya kaçmakta buldum

Bugünkü menümü yazıp ağzıma kilit vurma vakti

Kahvaltıdan önce yarım greyfurt suyu yarım litre su karıştırıp içtim

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
tere otu yarım greyfurt

ara Türk kahvesi 1 soda

öğlen 15:00 gibi kayınvaldemdeki menüyle

1 kase mercimek çorbası (3 gündür içimden mercimek filizlenecek)
2 kaşık kiraz yaprağı sarması
2 küçük kuru dolma
salata

ara 2 hurma

ara 1 ayva

1 tane sarma

Biraz düzensiz bir menü oldu ama ne yapalım hayatın içinde bu da var bu sınavlardan hep olcak önemli olanda ucuz şekilde atlatmak olmalı.

kendim adına bugünü en ucuz şekilde atladım .

Bugun menumuz ayniymis hemen hemen

Senindemi kuşun var...hangi cins merak ettim..benim 2 muhabbet kuşum var .biri dişi biri erkek..erkek olani çok haylaz..konuşabiliyor..hatta şişgo demeyide öğrendi..
Erkek beyaz iki kanadının ortası mavi ,minnoş ya maşallah sübhanallah çok uysal seviyoruz şu an alışma evresinde,

Erkek beyaz iki kanadının ortası mavi ,minnoş ya maşallah sübhanallah çok uysal seviyoruz şu an alışma evresinde,
Youtubede fistik adinda bir kuş var onu dinlet istersen ...benim sevimli haylazimda ondan öğrendi konuşmayi..1 yaşini geçmediyse daha çabuk öğrenir..

Şuan eşim ve kayınvalidem çay içiyor aciktilar poğaça ,yeşillik ,peynir ,zeytin yiyorlar ben bir köşede onları izliyorum .Bir zeytin bu kadar mı güzel kokar ya
Diyet yapmadiğim zamanlarda hiç yüzüne bakmadiğim önemsemediğim şeyler şimdi benimde burnumda tütüyo. ..ama sabredcez arkadaşim..ve kazanan biz olcaz...sonra rahat rahat abartmadan ölçülü sınırlı bir şekilde istediklerimizi yeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…