Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar

Sabah : Sucuk ,helva ,zeytin ,1 dilim ekmek

Öğlen : 1 dilim revani

Akşam :2 tane fırında patates,

Ara :misafir geldi çayin yanına bisküvi yedim mandalina

3 bardak su

Yürüyüş yok markete gidip geldim dışarısı çok soğuk

Spor yok

Canevim, kendine 10 üzerinden puan verecek olsan kaç verirsin

Sabah:
1 bardak zar zor ictigim limonlu su

Kahvalti:
1dilim kepekli ekmek dilim peynirli
1 bardak filtre sade kahve

Oglen
1 haslanmis yumurta
5 kaşik menemen ( yumurtasiz)
1 dilim ekmek
2 bardak su

Ara
1 filtre sade kahve

Aksam
1 kase yogurt corbasi

Ara
1 kucuk muz
2 bardak cay

Su ve spor fazla yok bugun, suyu yarin 1 ltlik siseyi doldurup icicem. Sporada yogunluktan zaman nasil ayiracagim bilmiyorum, bi care bulmam lazim
gezegenfeza

Bugünde bütün gün haşlanmiş patates yiyeceģim...bünyemi şaşirtmam gerekiyor düzenli spora düzenli ayni yiyeceklere alişti direnci kirmam lazim..azda olsa şu an eksideyim ama bu beni mutlu etmiyor..
Hedefimi tutturmak şarti koydum kendime ayda en az 2 kilo vereceğim diye..haftada 200 gramla 300 gramla bu olmaz...zaten bu ayin 1 haftasi bitti

Zaten ayda 2 kilo verilse 5 ayda 10kilo eder hiçe sayılacak Bi rakam degil

Limonlu suyu neden zorlanarak içtin? Ben hep limonlu ve sıcak su içiyorum.
Bak sana tarif veriyim öyle dene.
Suyu kaynat, limonu yıkayıp bir parça kes, kestigin parçayı bardağın içine sık ve o parçayı bardağın içine at. Sonra üstüne kaynar su ekle. Limon kabuğunun aroması çok güzel iciriyor . Yeşil çayıda bu şekilde yapıyorum. Sıcağa yakın içiyorum. Hemen içeceksem biraz soğuk su koyup içmeye başlıyorum.

Seninde muzun saati yanlış, daha erken yemelisin

Hayirli sabahlar kizlar...bugünden ittibaren rutin yine başladi..küçük kizimi okula götürdüm sabah sporumu yaptim 10 dakika gidiş10 dakika dönüş..biraz sonrada küçük oğlumu götüreceğim okula...
Oh ne güzel, benimde oğullarım işe başladı, eşim henüz başlamadı. Inşallah bende bir an önce düzene girerim

Hiç tavsiye etmem, patates tamamen karbonhidrat, madem vücudu şaşırtacaksın ya tüm gün protein al, yada tüm gün salata ye.
Bence sadece 1 gün tuzsuz sebze ye, eğer düşük tansiyonun yoksa

güzel de bir haber vereyim
Analiz raporumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…