- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
1,5 da gayet IyiBugün az içtim 1.5 litre ancak içmişimdir ama normalinde 2 litreyi geçiyor
Canevim, kendine 10 üzerinden puan verecek olsan kaç verirsinHayırlı akşamlar
Sabah : Sucuk ,helva ,zeytin ,1 dilim ekmek
Öğlen : 1 dilim revani
Akşam :2 tane fırında patates,
Ara :misafir geldi çayin yanına bisküvi yedimmandalina
3 bardak su
Yürüyüş yok markete gidip geldim dışarısı çok soğuk
Spor yok
Hemmen yaziyorum :)))Zre_ nerde senin menü
3 verirdimCanevim, kendine 10 üzerinden puan verecek olsan kaç verirsin
Zaten ayda 2 kilo verilse 5 ayda 10kilo eder hiçe sayılacak Bi rakam degilBugünde bütün gün haşlanmiş patates yiyeceģim...bünyemi şaşirtmam gerekiyor düzenli spora düzenli ayni yiyeceklere alişti direnci kirmam lazim..azda olsa şu an eksideyim ama bu beni mutlu etmiyor..
Hedefimi tutturmak şarti koydum kendime ayda en az 2 kilo vereceğim diye..haftada 200 gramla 300 gramla bu olmaz...zaten bu ayin 1 haftasi bitti
Ben onuda vermezdim3 verirdim
Limonlu suyu neden zorlanarak içtin? Ben hep limonlu ve sıcak su içiyorum.Sabah:
1 bardak zar zor ictigim limonlu su
Kahvalti:
1dilim kepekli ekmek dilim peynirli
1 bardak filtre sade kahve
Oglen
1 haslanmis yumurta
5 kaşik menemen ( yumurtasiz)
1 dilim ekmek
2 bardak su
Ara
1 filtre sade kahve
Aksam
1 kase yogurt corbasi
Ara
1 kucuk muz
2 bardak cay
Su ve spor fazla yok bugun, suyu yarin 1 ltlik siseyi doldurup icicem. Sporada yogunluktan zaman nasil ayiracagim bilmiyorum, bi care bulmam lazim
gezegenfeza
Oh ne güzel, benimde oğullarım işe başladı, eşim henüz başlamadı. Inşallah bende bir an önce düzene girerimHayirli sabahlar kizlar...bugünden ittibaren rutin yine başladi..küçük kizimi okula götürdüm sabah sporumu yaptim 10 dakika gidiş10 dakika dönüş..biraz sonrada küçük oğlumu götüreceğim okula...
Hiç tavsiye etmem, patates tamamen karbonhidrat, madem vücudu şaşırtacaksın ya tüm gün protein al, yada tüm gün salata ye.Bugünde bütün gün haşlanmiş patates yiyeceģim...bünyemi şaşirtmam gerekiyor düzenli spora düzenli ayni yiyeceklere alişti direnci kirmam lazim..azda olsa şu an eksideyim ama bu beni mutlu etmiyor..
Hedefimi tutturmak şarti koydum kendime ayda en az 2 kilo vereceğim diye..haftada 200 gramla 300 gramla bu olmaz...zaten bu ayin 1 haftasi bitti
Yüzde yüz katılıyorumZaten ayda 2 kilo verilse 5 ayda 10kilo eder hiçe sayılacak Bi rakam degil
Hayırlı sabahlar
Bundan sonra korkun benden
Artık üstünkörü okumak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?