Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son sıradayım, hiç olmadı

Hiç tavsiye etmem, patates tamamen karbonhidrat, madem vücudu şaşırtacaksın ya tüm gün protein al, yada tüm gün salata ye.
Bence sadece 1 gün tuzsuz sebze ye, eğer düşük tansiyonun yoksa
Benim düşük tansiyon sorunu var canim..belki sebzede yerim ..duruma göre bakarim bugün..

Hayırlı sabahlar
Bundan sonra korkun benden
Artık üstünkörü okumak yok
Iyi yaparsin canim..yeter bencede ..bende görmek istemiyorum artik..hamur işleri kekler tatlilar pastalar eksik olmuyo menülerde..arada bir olur 2 haftada veya ayda 1 ama hergün menüsünde diyete uygun olmaya yiyecekler var bazi arkadaşlarin ...ilk kilolar daha kolay gidiyo kimse buna aldanipta nasil olsa kilo veriyorum diye sağliksiz yiyeceklere devam etmesin...ileriki zamanlarda bunun acisi cikacak..

Ben onuda vermezdim
Hep karbonhidrat olmuş canım, tek zeytin, ekmek ve mandalina doğru. Mandalinanınsa saati yanlış. Daha dikkatli ve düzgün olsun canım, emeklerin boşa gitmesin
Evet ya doğru söylüyorsun bugün daha dikkatli olacağım inşallah cumaya eksiyi görmek istiyorum

Kahvaltidan tokken ictim o yuzden, limonu cok severim aslinda ama sabah zor oluyor. Verdigin tarifi yarin deniyecegim. Muzda kararsiz kaldigim icin ne yiyecegimi bi an bilemedim yedim

Bir fikrim var zaten kural gereğide öyle olmasi gerekiyo..ilk sayfada yaziyordu... kaçamak yapanlara spor zorunluluğu yapalim...veya hiç sevmediği bir ev işi yapsin.bütün odalarin penceresini silmek gibi mesela

Benim düşük tansiyon sorunu var canim..belki sebzede yerim ..duruma göre bakarim bugün..
O zaman tuzsuz sebzeyi eliyoruz
Gün boyu yumurta ve yeşillik (salata) yiyebilirsin.
Normalde kaç öğün yiyordun? Öğün sayısını düşürebilirsin.

3 yada 4 sefer yap ama lütfen patates yeme
Tamam canim...menümüde yazayim hemen programlanmiş olsun ..

Kahvalti...
4 küçük haşlanmiş patates

Öylen...
2 haşlanmiş yumurta
1 büyük yeşil paprika

Akşam...
1 büyük bardak kefir ..

Spor 3 mil lesle ..1 mil daha yapmayi düşünüyorum..

Çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…