Bugün menün biraz daha iyi canim..ama turşuya dikkat et ödem yapiyo...Hayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek ,yoğurt ,zeytin
Öğlen :2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
Akşam : 1 tabak taze fasulye,turşu
3 bardak su
Yürüyüş yok
15 dk egzersiz
Miktar çok az deyilmi, nasıl dayanıyorsunHayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek ,yoğurt ,zeytin
Öğlen :2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
Akşam : 1 tabak taze fasulye,turşu
3 bardak su
Yürüyüş yok
15 dk egzersiz
Spor nerde bacıİyiakşamlar
Sabah
Küçük bir tost
Ögle filtre kahve
Akşam
Fırında karnıbahar köftesi
Tarhana çorbası
Fırında 3 parça patates kızartması
Su 2 litre
Haydi bakalımKizlar baksaniza ne buldum...haftaya bu detoksu yapmayi düşünüyorum...
Malzemeler
Hazırlanışı
- 1 adet yeşil elma veya 2 adet kivi
- 2 adet 24 saat suda bekletilmiş ceviz içi
- 1 çorba kaşığı chia tohumu
- 1 bardak tuzsuz ayran veya kefir
➡2020 nin ilk detoksu için kolları sıvadık. Vereceğim liste ile 3 günde 2 kg vermenizin garantisi var.
- ➡Yukarıda tüm malzemeyi blender, mix go veya parçalayıcı evde ne varsa onunla karıştırın.
➡İçmeden 2 saat önce yapın ki chia tohumları biraz şişsin ve doygunluk hissi versin.
➡Bu içeceği en geç 20. 00 de akşam yemeği olarak tüketin.
➡Peki gün içinde ne yapılacak:
Sabah kahvaltısında:
2 adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı lor peyniri
Ve de bol yeşillik
Öğlen yemeğinde:
Unsuz ve kremasız bir kase çorba veya yoğurt
Haşlanmış yağsız tavuk az tuz konulabilir hiç konulmazsa şahane olur.
Akşam yemeğinde ise detoks içeceğimiz.
Aralarda bol sıvı ve kalorisiz-şekersiz çay, kahve tüketilebilir.
✌ Benim rekorum 3 günde 2. 8 kg
Dayanmak sıkıntı olmuyor alıştım ama börek ,kek falan görünce dayanamiyorum sıkıntı oluyor bugün evdeydim gelen giden de olmadı .Bugünü güzel atlattım çok şükür kızım uyuyunca yapacağım yine bölgesel egzersiz hedefime ulasmam lazım artıkMiktar çok az deyilmi, nasıl dayanıyorsun
Turşu hazır mı, ev yapımı mı
Su çok az
Egzersiz en az 20 dakika olmalı
1 -2 hafta börek kek vs...bunlardan uzak dur canim..bak göreceksin göz önünde yeseler bile umrunda olmayacak...Dayanmak sıkıntı olmuyor alıştım ama börek ,kek falan görünce dayanamiyorum sıkıntı oluyor bugün evdeydim gelen giden de olmadı .Bugünü güzel atlattım çok şükür kızım uyuyunca yapacağım yine bölgesel egzersiz hedefime ulasmam lazım artık
Tez zamanda inşallahDayanmak sıkıntı olmuyor alıştım ama börek ,kek falan görünce dayanamiyorum sıkıntı oluyor bugün evdeydim gelen giden de olmadı .Bugünü güzel atlattım çok şükür kızım uyuyunca yapacağım yine bölgesel egzersiz hedefime ulasmam lazım artık
Bak bu doğru, az önce önümde antep fıstıklı sarma yediler, hic canim istemedi1 -2 hafta börek kek vs...bunlardan uzak dur canim..bak göreceksin göz önünde yeseler bile umrunda olmayacak...
Bak bu doğru, az önce önümde antep fıstıklı sarma yediler, hic canim istemedi
Simit Börek kek ve manti..dürümü hadi neyse diyelim ..olmamiş canim olmamişSelam kızlar iki gündür misafirler vardı telefonu elime alamadım
Sabah
Simit peynir
Öğlen
TaVUK dürüm ayran
Akşam
1 dilim kek 1 börek 2 kaşık mantı
Akşam için bir ikramım olacakSelam kızlar iki gündür misafirler vardı telefonu elime alamadım
Sabah
Simit peynir
Öğlen
TaVUK dürüm ayran
Akşam
1 dilim kek 1 börek 2 kaşık mantı
Korkmadım deyil2 2evlatanasi yarin 1 mil leslie 8 şinav bekliyorum senden.....yediklerin için aslinda bu ceza az ama buseferlik böyle olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?