Arkadaşlarim kirilmaca darilmaca olmasin..burda birbirimizin hatalarini görmezden gelirsek biryere varamayiz..ben 8 takimdan geldim buraya ordada disiplin yoktu ve en sonunda kapandi takim ne yazikki...ama biz başaracağiz el birliği ile buna inaniyorum..
Canim kan testim 240 cikti ikinciside 490..Hayırlı sabahlar kaçamaksız birgün gecirmemiz dileğiyle
Maşallah canım sevindimCanim kan testim 240 cikti ikinciside 490..
Hafif lekelenmem oldu geciyor cok sukur.
Haber ver demistin. Insallah isaglikla ilerlemeye devam eder.
Aminn insallahh canim saģolasinMaşallah canım sevindimkucağınada almak nasip olur inşallah
Hayırlı olsun canımCanim kan testim 240 cikti ikinciside 490..
gezegenfeza nasılsın fena asılmaya başlamışsın süperrr, sara_28 annen nasıl oldu canım, mn5822 nerelerdesin bacım.mezun mu oldun yohsam moni kaptanım listedesin ne güzel senin de katılman, peaceful16 iznin bitmedi.mi.gel kapışak ven de mn5822 gibi topluca yazdım ama napim yazmaya çok vaktim olmuyor yazıcam yazıcam kaç gündür
Canim kan testim 240 cikti ikinciside 490..
Allah razi olsun ablacim.çok sevindim canım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Kız kıçım donuyor cok soguk evdede yapamıyorum 7/24 eş evde artı torun var bakıyorumSpor nerde bacı
Canim tam olarak durumunu bilmiyorum anladiğim kadariyla uzun zaman bebek sahibi olmak istiyorsun...Allah sağlikli sihatli hayirlisiyla bebeğini kucağina almayi nasip etsin..Allah razi olsun ablacim.
Insallah
Allah razi olsun insallah tesekkur ederimCanim tam olarak durumunu bilmiyorum anladiğim kadariyla uzun zaman bebek sahibi olmak istiyorsun...Allah sağlikli sihatli hayirlisiyla bebeğini kucağina almayi nasip etsin..
Evet bu sefer fena asıldım. Bu son şansım iyi değerlendirmem lazimgezegenfeza nasılsın fena asılmaya başlamışsın süperrr, sara_28 annen nasıl oldu canım, mn5822 nerelerdesin bacım.mezun mu oldun yohsam moni kaptanım listedesin ne güzel senin de katılman, peaceful16 iznin bitmedi.mi.gel kapışak ven de mn5822 gibi topluca yazdım ama napim yazmaya çok vaktim olmuyor yazıcam yazıcam kaç gündür
Burası türkiye kadar soğuk deyil, bendede kansızlık var, evdede üşüyorum, mecburen evde biseyler yapıyorumKız kıçım donuyor cok soguk evdede yapamıyorum 7/24 eş evde artı torun var bakıyorum
Sakın pes etmeKizlar ben ne yapacağimi şaşirdim artik. .kilom gram inmiyor...haftalar önce bu yediklerimle çok iyi kilo veriyordum....dünki detoks listesinde malzemeleri alcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?