Yok csnim pes edemem...bu sefer benimde son şansim...ilk kez bukadar zorlsniyorum..yaş ilerledikce dahada zorlanmadan bir an önce bu kilolardan kurtulup korumaya geçeceğim.....Sakın pes etme
gezegenfeza nasılsın fena asılmaya başlamışsın süperrr, @sara_28 annen nasıl oldu canım, @mn5822 nerelerdesin bacım.mezun mu oldun yohsam moni kaptanım listedesin ne güzel senin de katılman, peaceful16 iznin bitmedi.mi.gel kapışak ven de mn5822 gibi topluca yazdım ama napim yazmaya çok vaktim olmuyor yazıcam yazıcam kaç gündür
Hadi hayırlısıBen 3 gündür oruç tutuyorum hedef kiloma yaklaştım, yarın mezun olacağım inşallah.
Birde öyle deneyim..hafta sonu biraz serbest takilacağim..ama ekmeksiz hayata okadar alişmişimki hiç yiyesim yok ekmek....yiyeceğimi düşünsemde korkuyorum ...Kızlar uzun süreli aynı diyeti yapmak vucütta bir süre sonra direnç oluşturuyor kilo verme duruyor artık. En iyisi haftada 1-2 gün normal beslenip diğer günler dikkat etmekmiş, başka bir yerde okumuştum bininin diyetisyen söylemiş. Bende farkettim bazen 1 hafta çok dikkat ettim baktım çok az gitti sonra 1 gün falan daha çok yedim dedim kesin kilo aldım ama ertesi gün yine dikkat edince baktım daha çok kilo gitmiş. Veya ben arada oruç tutuyorum iftarda hafif yiyorum o da iyi geliyor.
Benimde 8 gün oruç borcum var....önümüzdeki haftaya özel bir diyet yapacağim ondan sonra bende dşünyorum oruçlarimi tutmayiBen 3 gündür oruç tutuyorum hedef kiloma yaklaştım, yarın mezun olacağım inşallah.
Regl gecikmesi çok kötü...regl gelene kadar iştah çok açik oluyo dikkat etmen lazim ..iyi akşamlar kızlar nasılsınız? benim regl hala gelmedi
Menün daha iyi, su içmezsen yaktığın yağları dışarı atamazsın. Biraz daha su içHayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek ,zeytin ,peynir
Öğlen :3 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna ,ev yapımı turşu
Akşam : 1 tabak etli karnabahar yemeği ,2 kaşık ayva kompostosu
3 bardak su
2 saat yürüyüş
15 dk müzik eşliğinde spor
Maydanoz ye, suyunu içiyi akşamlar kızlar nasılsınız? benim regl hala gelmedi
Bugün bende tatlı yemek istedim ama canım istemiyor, sadece elim alıp ağzıma atmak istedi.Regl gecikmesi çok kötü...regl gelene kadar iştah çok açik oluyo dikkat etmen lazim ..
Regl gecikmesi çok kötü...regl gelene kadar iştah çok açik oluyo dikkat etmen lazim ..
Zorla içiyorum yazdıktan sonra 2 bardak daha içtim . Yatana kadar içmeye çalışacağımMenün daha iyi, su içmezsen yaktığın yağları dışarı atamazsın. Biraz daha su iç
Maydanoz ye, suyunu iç
Başarili bir ilerleme ...bu kivama gelmek büyük bir başari bence.. sanirim bende başardim bunu...inşallah bozmayiz bu dengeyi....Bugün bende tatlı yemek istedim ama canım istemiyor, sadece elim alıp ağzıma atmak istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?