- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Döndüm bakalım serbest takılıyorum şu an☺selam canim
Sen geri mi dondun takima ?
ben kendim dikkat ediyorum disardan bir suredir
Simdi donmeyi dusunmuyorum canim.
Senin stres durumun nasıl canım ben antidepresana başladım mecburen şimdilik iyi gibi strese girmeyince yemeği de az yiyorum☺ödem için yeşilçay falan içmeye çalışıyorum.
Senin stres durumun nasıl canım ben antidepresana başladım mecburen şimdilik iyi gibi strese girmeyince yemeği de az yiyorum☺
Bende çok işe yaramıyor, vücut alıştı galibaödem için yeşilçay falan içmeye çalışıyorum.
18 gün olmuş bırakalı, kolay kolay yememde kabızlık yapıyor, onu nasıl halledecem bilmiyorum. Birçok şey yasakBaşarili bir ilerleme ...bu kivama gelmek büyük bir başari bence.. sanirim bende başardim bunu...inşallah bozmayiz bu dengeyi....
18 gün olmuş bırakalı, kolay kolay yememde kabızlık yapıyor, onu nasıl halledecem bilmiyorum. Birçok şey yasak
Ben daha seviye 1 deyim, 2 öğün yiyorumaynen o seviye bende de kabızlık yapıyordu. sabah kahvaltı yok ya ondan. ne kadar su, çay da içsen olmuyor. katı gıda yemeyince bağırsaklar çalışmıyor. kaldı ki zaten şu an kabızım demirden dolayı. ama aslında az kafamı toplayayım ben de başlamak istiyorum. belli olmaz belki sana katılırım
Ben daha seviye 1 deyim, 2 öğün yiyorum
Genelde de katı gıda. Yemeklerden yağı kesmedim, sadece akşamki salataya tuz koymuyorum.
Canim o yaptiğin diyetin sayfasini bulamadim...linkini verebilirmisin mümkünse18 gün olmuş bırakalı, kolay kolay yememde kabızlık yapıyor, onu nasıl halledecem bilmiyorum. Birçok şey yasak
Bugün 10 bin adım attım canım yeterli olur mu birde sabah ve öğlen yemek yemedim akşam karnıbahar salata ve yoğurt yedim yemekten sonrada kivi2 2evlatanasi yarin 1 mil leslie 8 şinav bekliyorum senden.....yediklerin için aslinda bu ceza az ama buseferlik böyle olsun..
Sebzelerimi ya tereyağlı normal yemek gibi pisiriyorum yada haşlama yaparsam tereyağında hafif soteliyorum. Has zeytinyağını akşam salatada, sabah da yesilliklerde kullanıyorum.zeytinyağlı sebze falan da ye. faydası olur. çok kabızsan akşam yemeğiyle birlikte öğütülmüş sinameki yaprağı ye 1 çk. ya da magnezyum sülfat iç sabah aç karna. bağırsağı çok güzel boşaltıyorlar. kabızlık kilo vermeyi de tıkıyor çünkü.
Burdan link atmayı bilmiyorum.Canim o yaptiğin diyetin sayfasini bulamadim...linkini verebilirmisin mümkünse
Portakala geç kalmışsınIyi geceler hanimlar ugrayamadim 2 gun.
Sabah 3 haslanmis yumurta
Oglen 1 fincan filtre kahve
Aksam toplamda tabak etli nohut yemegi + pilav
Ayran
1 portakal
Tamamdir canimBugün 10 bin adım attım canım yeterli olur mu birde sabah ve öğlen yemek yemedim akşam karnıbahar salata ve yoğurt yedim yemekten sonrada kivi
Çok iyi kilo vermişin canim...Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta :72 .1
Bugün :70.7
-1.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?