Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lahana suyuna başladım, bakalım işe yarayacakmi

Kahvaltı
2 yumurta sarısı
7 zeytin
Bikac kk peynir
1 avuç badem
Maydanoz, dereotu, roka, domates

Akşam
Karnıbahar, brüksel lahanası tavada sitelerim
1 büyük kâse salata
Et ( biraz fazla gibi)

Su
1,5 lt olur

Spor
35 dakika bisiklet

18 gün olmuş bırakalı, kolay kolay yememde kabızlık yapıyor, onu nasıl halledecem bilmiyorum. Birçok şey yasak

aynen o seviye bende de kabızlık yapıyordu. sabah kahvaltı yok ya ondan. ne kadar su, çay da içsen olmuyor. katı gıda yemeyince bağırsaklar çalışmıyor. kaldı ki zaten şu an kabızım demirden dolayı. ama aslında az kafamı toplayayım ben de başlamak istiyorum. belli olmaz belki sana katılırım

Ben daha seviye 1 deyim, 2 öğün yiyorum
Genelde de katı gıda. Yemeklerden yağı kesmedim, sadece akşamki salataya tuz koymuyorum.

Ben daha seviye 1 deyim, 2 öğün yiyorum
Genelde de katı gıda. Yemeklerden yağı kesmedim, sadece akşamki salataya tuz koymuyorum.

zeytinyağlı sebze falan da ye. faydası olur. çok kabızsan akşam yemeğiyle birlikte öğütülmüş sinameki yaprağı ye 1 çk. ya da magnezyum sülfat iç sabah aç karna. bağırsağı çok güzel boşaltıyorlar. kabızlık kilo vermeyi de tıkıyor çünkü.

Sebzelerimi ya tereyağlı normal yemek gibi pisiriyorum yada haşlama yaparsam tereyağında hafif soteliyorum. Has zeytinyağını akşam salatada, sabah da yesilliklerde kullanıyorum.
Günde bir kupa kahveye 1 çay kaşığı kadar hindistan cevizi yağı koyuyorum.
Sinameki burda bulabilir miyim bilmiyorum. Magnezyum sülfat su orucu yaptığım dönemde aşırı midemi bulandırdı, sona doğru meyva suyuna koyup içiyordum. Meyva suyu yasak diye bu dönemde onuda içemiyorum.
Yarın tekrar çorba yapmaya başlasam iyi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…