Maşallah canım süpersinHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta :72 .1
Bugün :70.7
-1.400
En azından eksidesin canım benim artısı geldi ya yinede iyisinHayirli cumalar kizlar.....benim bünye direncini gösteriyo yine...ama pes etmek yok...bünyem direncine devam etsin bakalim ben daha inatciyim..
Geçen hafta ..61.0
Bugün....60.8
Eksi....0.2
Yüzdem ...0.%33
Direnicez ..asla pes etmek yok....ben şekeri yüksek olan meyveleride artik listemden çikaracağim..en masum kaçamaklarim elma ve portakaldi..direncim kirilana kadar artik onlarda yasak banaEn azından eksidesin canım benim artısı geldi ya yinede iyisin
Evet ben artık meyveyi komple cıkarttım canım şeker zaten hiç kullanmıyorum dün Bi kaç kraker attım agzıma ondan da oldu sanırım gercekten 6 dan sonra hiç yemek olmayacak ben bu hafta birde geç yedim akşam yemeklerini ama daha dikkat artıkDirenicez ..asla pes etmek yok....ben şekeri yüksek olan meyveleride artik listemden çikaracağim..en masum kaçamaklarim elma ve portakaldi..direncim kirilana kadar artik onlarda yasak bana
Maşallah canım tebrikler darısı bizlere inşallah cokkk cokk AminnnnGünaydın takımım kilo bildirimi geliyor
Geçen hafta: 58,9 kg
Bugün: 58 kg
Fark: 0,9 kg
Yüzde: 1,53%
Kaptanım ben mezun olmak istiyorummoni
İnşallah canım herkes en kısa zamanda mezun olur. Mezun olanlarda tekrar kilo almaz inşallah.Maşallah canım tebrikler darısı bizlere inşallah cokkk cokk Aminnnn
İnşallah canım kolay verilmiyor valla inşallah alınmazİnşallah canım herkes en kısa zamanda mezun olur. Mezun olanlarda tekrar kilo almaz inşallah.
Aynen canım ilk kilolar kolay gidiyor ama sonra çok zorlaşıyor, ben ilk ay 4 kilo vermiştim son ay 1 kilo herhalde. Başlarda abur cubur kessen bile veriliyor ama artık son hafta aç yaşadım resmen gide gide 900 gram gitti. Ama o kilolar eninde sonunda gidecek pes etmek yok.İnşallah canım kolay verilmiyor valla inşallah alınmaz
TeşekkürlerÇok iyi kilo vermişin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?