- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Kabul etmeme şansın varmıKızlar soruyorum size
Şu ortamda ,başka ilçede yaşayan görümcem(çok severim kafamız iyi anlaşır)
Ancak şu durumda üniversiteden gelen oğluyla kalmaya geliyor ,bir de 365 günün 360 günü hasta olan bir kişi
Benim oğlumu biliyorsunuz çok hassas
Oof of
Maalesef eşim aradı ( markete çıkmıştı) ablamlarla geleceğiz dediKabul etmeme şansın varmı
Hayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kabul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.Kızlar soruyorum size
Şu ortamda ,başka ilçede yaşayan görümcem(çok severim kafamız iyi anlaşır)
Ancak şu durumda üniversiteden gelen oğluyla kalmaya geliyor ,bir de 365 günün 360 günü hasta olan bir kişi
Benim oğlumu biliyorsunuz çok hassas
Oof of
Bana sorulmadı ki, geliyoruz bittiHayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kaanul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.
Ben elimi günde milyon kez yıkıyorum evde oturdupum halde, oof of karşıdakinin de düşünmesi lazım biraz da. Hatta dün yazmıştım hatırlar mısınız, ya da yok yazmamıştım önceki gün evdeydik eşim oğluma hadi halaya gidelim dedi, ben de ortalık karışık herkes otursun evinde demiştim, hatırlar mısınız üstümü değiştirdim artık takmıyorum onı falan dediğim gün, bıgün aklına koyduğunu yaptı işteHayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kaanul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.
Bu giidşle çıkacak bi 3. Dünya savaşı da kalmıcak dünyada, Allah sonumuzu hayır etsin. AminnMaalesef eşim aradı ( markete çıkmıştı) ablamlarla geleceğiz dedi
Hıı dedim o an sesim duyuluyormuş hıı dediler onlar da arkadan, temizlik yapıyordum ya onu düşündüm dedim sıkıntı çıkmasın diye
Daha ben ne diyim
Etmezsem 3.dünya savaşı bizim evde çıkar
Hiç mi haber izlemiyor bu şahıslar. Ülkenin hatta dünyanın durumunu görmüyorlar mı. Şaka değil bu çok ciddi bir durum ve ciddiye alınması gerekiyor.Ben elimi günde milyon kez yıkıyorum evde oturdupum halde, oof of karşıdakinin de düşünmesi lazım biraz da. Hatta dün yazmıştım hatırlar mısınız, ya da yok yazmamıştım önceki gün evdeydik eşim oğluma hadi halaya gidelim dedi, ben de ortalık karışık herkes otursun evinde demiştim, hatırlar mısınız üstümü değiştirdim artık takmıyorum onı falan dediğim gün, bıgün aklına koyduğunu yaptı işte
Misafir sevmek le alakalı bir durum değil ki bu, dünya alarmda.Normalde misafirin başımın üstünde yeri var isterlerse 1 ay kalsınlar inanın bana , ama durum malum virüs falan
Allah aemanet olsun oğlun canımMaalesef eşim aradı ( markete çıkmıştı) ablamlarla geleceğiz dedi
Hıı dedim o an sesim duyuluyormuş hıı dediler onlar da arkadan, temizlik yapıyordum ya onu düşündüm dedim sıkıntı çıkmasın diye
Daha ben ne diyim
Kendine ve oğluna çok dikkat et, fazla temasta bulunma izole et kendini.Bana sorulmadı ki, geliyoruz bitti
Sağ olasınKendine ve oğluna çok dikkat et, fazla temasta bulunma izole et kendini.
Hepimiz rabbime emanetiz.
AminnnnAllah aemanet olsun oğlun canım
Ama böyle bir zamanda gelmeleri cokkk riskli bas bas bağırıyor lar yaklaşmayın evden cıkmayın hemde evladın varMaalesef eşim aradı ( markete çıkmıştı) ablamlarla geleceğiz dedi
Daha ben ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?