Iyi yapiyorsun canim..ben evde hergün hamur işi yapiyorum..mis gibi kokuyor ..sabahta küçük ekmekler yaptim..1 tane yemek isterdim.ama niyetimizi unutmayalim..ulaşacağimiz zaferin mutluluğunu hep birlikte yaşayalim inşallah..Gulhan1 bu aralar canım hamurişi, makarna falan istiyor. ama direnmek zorundayım.
daha önce yedim, tadını biliyorum diyorum hep kendime. öncekiler gibi şimdi de burada bırakırsan kilo vermeyi unut yine diyorum. iyi geliyor.
Tebrik ederimbu akşam bizim evin menüsü peynirli ıspanaklı börek ve çaydıtebrik edin beni lütfen üstelik reglim
Offf..en sevdiklerimin arasinda..Tebrik ederim
Bende patatesli peynirli hamur kızartması vardı.
Benimde özel günüm, sende beni tebrik et. Üstelik bayılırım
Kim ne yaparsa kendine yapar canım.Hayırlı akşamlar kızlar
Vallagezegenfeza kızacak bana ben tuttum boğazımı sende tut diye kızacak bana
Sabah 10.30 ( ailecek yaptık) yumurta kırmızı biber maydonoz domates ceviz
Akşam 17.00(annemdeydim. Makarna içli köfte kızartma ve haşlama vardı. Ama evdekilere bile zor yeterdi)
Haşlama suyu içtim yumurta haşlayıp yedim. Birazda yoğurt (çok canım çekti çeğrekden az içli köfte)
Saat 19 da salata yedim.
Pişmanlıkla karışık açlık var hala
Apa mi izin veriyor bunlara serbest m i canmHayırlı akşamlar kızlar
Vallagezegenfeza kızacak bana ben tuttum boğazımı sende tut diye kızacak bana
Sabah 10.30 ( ailecek yaptık) yumurta kırmızı biber maydonoz domates ceviz
Akşam 17.00(annemdeydim. Makarna içli köfte kızartma ve haşlama vardı. Ama evdekilere bile zor yeterdi)
Haşlama suyu içtim yumurta haşlayıp yedim. Birazda yoğurt (çok canım çekti çeğrekden az içli köfte)
Saat 19 da salata yedim.
Pişmanlıkla karışık açlık var hala
Seviyelere başladım başlayalı o kadar çok sevdiğim yemek yaptım ki, canımda istemedi deyil.Offf..en sevdiklerimin arasinda..
Ne serbesti canım 1. Seviyede serbest gün yokApa mi izin veriyor bunlara serbest m i canm
Ben bu niyetime okadar simsiki bağlandimki en sevdiğim yemeği getirsinler önüme yine yemem... hatta zorlanmamda. Canim çeker çekmesine...ama nefsime hakim olmakta eskisi gibi zorlanmamSeviyelere başladım başlayalı o kadar çok sevdiğim yemek yaptım ki, canımda istemedi deyil.
Ya yiyeceğim ya zayıflayacağım. Beni ne mutlu eder diye düşünüp yemekten vazgeçiyorum
Aynen bende öyleBen bu niyetime okadar simsiki bağlandimki en sevdiğim yemeği getirsinler önüme yine yemem... hatta zorlanmamda. Canim çeker çekmesine...ama nefsime hakim olmakta eskisi gibi zorlanmam
Çeyrekden az içli köfte bide saat dışında salataKim ne yaparsa kendine yapar canım.
Anlamadığım ne yedin?
Ne yemedin?
Bak bana ve fulyaya neler vardı menüde, yemedik
Neyse olan olmuş, yarın devam etÇeyrekden az içli köfte bide saat dışında salata
Ah ah nelere hayır dedim. Tek sıkıntı kızarmış olmasıydı. Yoksa yasak birşey yokNeyse olan olmuş, yarın devam et
Ceyrekten az köfteyi yesem ne olur, yetmesem ne olur
1ci evreyi yapıyordu ondan şaşırdım bende bozdumu yoksaNe serbesti canım 1. Seviyede serbest gün yok
Makarna yemedim onlar annemin menüsü. Ben yumurta haşlayıp yedimApa mi izin veriyor bunlara serbest m i canm
Tebrik ederim
Bende patatesli peynirli hamur kızartması vardı.
Benimde özel günüm, sende beni tebrik et. Üstelik bayılırım
Kızarmış içli köfte yemedin mi canmMakarna yemedim onlar annemin menüsü. Ben yumurta haşlayıp yedim
Kız annene neden gidiyorsun, evde oturun gitmeyin bir yere aaaMakarna yemedim onlar annemin menüsü. Ben yumurta haşlayıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?