Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeni baştan 2. gün bitti yine wc yok. ya ben neyi yanlış yapıyorum
Herşey normal canım, ben daha yeni yeni düzeliyorum.
Sabah akşam salatama 1 tutam sinameki otu ekliyorum.
Günde 2 yada 3 kupa kahve içiyorum, biri mutlaka yağlı.
Salatama bol zeytinyağı koyuyorum.
Yaklaşık 3 haftadır tahin yiyordum.
Tahin bugün son kez yedim. Tekrar eksiye düşene kadar yemiycem.
Ve 5, 6 günde bir kez wc olurdu.
Şimdi en fazla 2 günde bir mutlaka giderim

Canım yemekli gitmedim. Yoksa evde yemeğim vardı. Eşimin işi uzayınca zorunlu kaldım. Bu aralar evde olmanın etkisi annem ev yapımı şeyler yapıyor haliyle sık yapmadığı için bizi gönüllemek istiyor. Öyle olunca böyle oluyor

Herkese günaydın. Biraz aile sorunlarım vardı o yüzden buraya yazamadım kusura bakmayın birde adet günüm yaklaşıyor kendimi tutamıyorum ben çalışıyorum hala ama eşim evde evd eolunca canı hep bir şeyler istiyor bende yapıyorum dayanamıyorum yiyiyorum bugünden itibaren tekrar eski düzenime geri dönüyorum verdiğim kiloları tekrar geri almamalıyım

Dün akşam porsiyon um oldukça azdı salata agırlık idi sabah uyandığımda karnım küçülmüş ve aşırı açlık hissi beni nasıl mutlu etti Gulhan1 ile de konuşmuştuk akşam ne kadar az ve erken yersek eksi görüyoruz ben bugün eksi 300 gr gördüm hemen ılık limonlu 2 bardak suyumu içtim karnım doydu bile

Maşallah canim..cumaya güzel eksi geliyor ozaman...

Günaydın kızlar
Bugün bende çok mutluyum. Cumaya bende güzel eksi vericem inşallah
Apaya başlayalı 3 hafta olmadı ama güzel kilo verdim. Yağ mı verdim su mu verdim bilemiyorum. Kas kaybedecek bir beslenme şekli değil.
Sanırım belimden veriyorum. Kemerin son deliği olmasına rağmen boşlukta kemer. Kemer beni değil ben kemeri tutuyorum. Buna karşılık bacaklar dolu dolu. Pantolon parçalar halinde satılsa belime başka bacağıma başka almam gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…