Herşey normal canım, ben daha yeni yeni düzeliyorum.yeni baştan 2. gün bitti yine wc yok. ya ben neyi yanlış yapıyorum
Canım yemekli gitmedim. Yoksa evde yemeğim vardı. Eşimin işi uzayınca zorunlu kaldım. Bu aralar evde olmanın etkisi annem ev yapımı şeyler yapıyor haliyle sık yapmadığı için bizi gönüllemek istiyor. Öyle olunca böyle oluyorMthn83 annene misafirliğe giderken menüyü sor. sana göre birşey var mı. yoksa evden götür. tabi masada o kadar güzel yemek varken haşlanmış yumurta seni tatmin etmemiştir. karnını doyurucu ama ruhunu da tatmin edici yemekler ye. yoksa karnın doysa bile aklın yemekte kalır.
Çeyrek yedim sadece işte.Kızarmış içli köfte yemedin mi canm
Eşimin işi vardı onlarında alışverişi.Kız annene neden gidiyorsun, evde oturun gitmeyin bir yere aaa
Maşallah canim..cumaya güzel eksi geliyor ozaman...Dün akşam porsiyon um oldukça azdı salata agırlık idi sabah uyandığımda karnım küçülmüş ve aşırı açlık hissi beni nasıl mutlu ettiGulhan1 ile de konuşmuştuk akşam ne kadar az ve erken yersek eksi görüyoruz ben bugün eksi 300 gr gördüm hemen ılık limonlu 2 bardak suyumu içtim karnım doydu bile
Inşallah canım benim gelsin artık kaç haftadır dogru düzgün eksi görmedim inşallah bu hafta olurMaşallah canim..cumaya güzel eksi geliyor ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?