- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kendi sorunumdan mesajını şimdi okuma fırsatı buldum üzüldüm durumuna çok çok haklısınabla valla ben bende değilim .
evde olmak artık bunalıma soktu beni .Önüme geleni vurasım var .
çocuklar bir yandan koca bir yandan kaynım bir yandan
Dün geceden berli sinirlerim tavan yemin edrim . En nefret ettiğim şeyleri yapıyor kaynım ben evin içerisinde sigara içmek yasak diyorum beyfendi tutmuş gece bir yarısı odasında sigara içmiş bok içsin zıkkım içsin cehennemdeki o ateşi sarıp içsin ..abla çok doluyum çok . İnan 2 yıl olacak 3.5 ay sonra bizimle yaşıyor dayanamıyorum artık gerçekten ben kendi sadece kendi ailenle olmak istiyorum ben eşim ve 3 çocuğum .
kaynımın evde olduğunu görünce şeytan giriyor resmen içime . Sabrımın sonu gelmiş yani bir gün çok kötü patlicam . Eşime diyorum diyorum bir bok yaptığı yok . En sonunda birilerinin kalbi çok kırılacak . valla her kadının hakkı degil mi evinde serbest dolaşmak saçı açık dolaşmak rahat olmak kanapede uzanmak . Neden bu kadar zor erkekler için bunu anlamak . Yemin edrim şeytan diyor git eşinle konuş ya biz ya kardeşin diye ondan sonra evden çık git ne bok yiyorlarsa yesinler .
valla abla dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum . Benimde bir canım var . Ya yıkanan çamaşırların arasında ben başkasının kıyafetlerini görmek bıktım . Milletin boklu donunu yıkamaya mecburmuyuz
Neyse abla çok dertliyim bu aralara üstüne bide regl oldum ve aşırı kanamam var artık kızımın kalan bezlerini kullanıcam o kadar aşırı gerçekten ve Buda bende aşırı halisizlik yapıyor . İlaclarla kan degerim yükselmişti 2 aydır bitti ve benim ellerim ve ayaklarım yine buzhaneye döndü . Ne yapacam böyle bilmiyorum. Uzun yadım halkınızı helal edin .
cok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.
Çiğköfte tarifimiBende istiyorum çiğ köfte
gezegenfeza abba(burada abba derler)
Tarif alayım. Basit lezzetli et olmasada olur. Söz sende
Etliyle uğraşamam. Bende uyduruyum bakayım. Fıstık kavruk oluyormuş ya. O olabilir.Çiğköfte tarifimi
hiç yapmadım desem inanır mısın.
Etli hiç yapmadım, cevizli yapıyorum. Yapacağım zaman internetten tarif alıyorum, sadece yeşillik koymuyorum. Nadiren yaptığım için her seferinde netten tarif alıyorum
Yedin miEtliyle uğraşamam. Bende uyduruyum bakayım. Fıstık kavruk oluyormuş ya. O olabilir.
Geçen fıstık ezmesi yaptılar. Koydular rondoya oh kaşık kaşık ye. Süperdi
Apa kim bilmiyorum ama çok şükür benim diyetisyen baba eziyet etmiyor. Ama son kiloları vermem zor olacakmış. Akşam yemeğini cacıkla geçirecekmişiz. Ahh o günleri görelim deAh ah yaz geliyor. Ah apa ah.
Aslında var ya ben görümcemin bizde kalmasını o kadar çok istiyorum ki ,şu virüs muhabbeti olmasa da hep kalsaO kadar haklisinki..çok blle sabretmişin ..Allah o günleri yaşatmasin bana ben neyapardim bilmiyorum büyük konuşmaktan korkarim...geçenlerde eşimin amca oğulu geldi izviçreden 1 gün bizde kaldi o bile beni çok rahatsiz etti...uzun süreli eşimin kardeşi kalsaydi ben yapamazdim patlardim herhalde bir yerde..burda elimden geldiğince size moral vermeye çalişiyorum ama senin durum farkli...nedicemi bilrmiyorum..
Canım ya sahiden çok zor, haklısın gerçekten seni çok iyi anlıyorım . özellikle para konusunda....türkiyeden kaçak olarak geldi . Tabi eşim o gelmeden önce bana dedi bakarız bekar evine koyarız dedi ama nerdeee . Valla canım şimdi eşime değilde belki duvara söyleseydim gerekeni yapardı . Ama yok elalem ne der ailem ne der var erkeklerde kahrolsun öyle düşünce .
valla olmuyor abla olmuyor . Dedim kafama takmicam nereye kadar giderse gitsin . Ama belli bir zaman geliyor dayanamıyorum abla yemeğin ederim . Benim çocuklarım zaten küçük . Hangi birine yetişeyim . Kaynım gerizekalı zaten . Aklı başında olsaydı birini bulup nişan takmıştı bile . Ondan sonra gelenler evlenecek nerdeyse . Boş gezenin boş tayfası . Benden birini bulmamı istiyor dedim yarın öbür gün aranızda Birşey olur yenge sen buldun getirdin bunu başımıza dersin dedim . Git kendin bul dedim .
Ev üstüne ev olmuyor arkadaş. Benim kardeşim dahi olsaydı belli bir süreden sonra git artık kardeşim derdim herkes kendi evine . Herkesin bir düzeni var demi . Evimde 3 oda var bu gitse çocuklarıma baza alacam kızımın odasınıda ayrı yapacam . 1 ay oldu ufak Oglanın yatağı kırıldı . Eşime dedim şimdi çocuklara alırsak kardeşin diyecek niye bana almadınız . Yani. 1000 vereceme 1400 verecem yataklara misal diyorum . Zaten odalarım küçük . Sana yemin edrim derim abla 6 yıl olacak evleneli . İnsanın kıyafet dolabı olmaz mı ?? Benim yok abla . Neden mi eşim ailesinde para gönderiyor ..
sadece kaybını başıma musallat etikleri yetmiyormuş gibi bide sürekli para istemeleri beni deli ediyor .
dün eşim diyor biz nasıl toparlanacaz . Dedim bilmiyorum. İçimden babanlara para göndermeyi kes düzeliriz dedim ..
aman abla dert bir degil 2 degil . Ama ben Allah’a havale ediyorum . Gerçekten görende bilende duyanda o elbet Virgin bizede güneş doğacak . Burda olmassa diğer tarafta . Ama gerçekten zoruma gidiyor yeminle .
kacak olarak geldi güya gidecekti bekar evine ama malesef tepemde kaldı öyle . Kendisi diyor şu virüs flan bitsin gidecem bekar evine . Dedim yok ya bence buraya kök sal sen dedim . Zahmet olur gitme dedim .
yok canım durumum . Nerdeee adımız Avrupa’da . İşte zar zor ay sonu geliyor . Bazen oluyor cebimizde beş para yok . Ailesidir sonuçta göndersin ama benim çocuğumun rızkınınoraya göndermesi hiç olmuyor zerre helal etmiyorum .insanlar ailelerine maddi yardımda bulunabilir. ama nasıl? ister sadece erkek çalışsın ister kadın da erkek de çalışsın; evlenirken baştan konuşulmalı. ben evlendikten sonra da gelirleri yeterli olmadığı ya da çok borçları olduğu için anne-baba ya da kardeşime şu kadar göndereceğim diye. karşı taraf da ona göre versin evlilik kararını.
bunun dışında evlendikten sonra anne-baba veya kardeş işsiz kalır, hastalık vs olur, işi iflas eder vs olursa sonradan yardım etme durumu olabilir. eşle konuşulur. imkanlar dahilinde yardım yapılır. bunlar doğal bence.
ama ailenin normal bir geliri varsa, kişi kendi de fazla gelirli değilse olmamalı.
evet abla çok haklısın . Yemin edrim . Hani bak para konusunda çocuğa Birşey diyemem hepsi birlik yani kim ne kazanırsa orta belli bi miktar Türkiye’ye gider . Abisinde harçlık verir . Ama verdiği harçlık anca sigarasına yetiyor yaş daha 19 sanki dersin dünyanın bütün yükü onda 2 paket sigara garanti gidiyor günlük . Sürekli balkonda sigara içiyor bok içsinler yemin edrim .Kendiliğinden gitmesini bekleme canım, ekmek elden su gölden, böyle yaşamak işlerine geliyor çünkü evi abisi geçindiriyor, yengesi yemeğini çamaşırını hallediyor. Öteki türlü hepsi başına kalacak.
Benim eşim evini ayır artık dediği andan itibaren kötü oldu. Diğerler yaptığı iyilikler çöpe gitti
yok canım malesef yok . Benim tek kurtulma yolum bunun evlenip gitmesi yoksa benim başıma kalacakKendi sorunumdan mesajını şimdi okuma fırsatı buldum üzüldüm durumuna çok çok haklısın
Neden sizinle kalıyor ki belli bir süresi var mı şu zaman gidecek gibi
Aaaa herşey iyi hoşta neden seninle yatmıyor ya onu anlamadım .Canım ya sahiden çok zor, haklısın gerçekten seni çok iyi anlıyorım . özellikle para konusunda....
Ve de bizim de bir elemanı vardı 20 yaşında bir çocuk,her gün bize geyirmeyw başlamıştı şu virüsten önce. Hayır çocuk ağzı var dili yok efendi on numara beş yıldız onda sıkıntı yok.sıkıntı bizimkinde ,diyordum ki bak taöam yine benimle yatma ama en azından o burdayken aynı odada yayalım ayıp olacak ,yok. Ya onunla aynı odada iki çekyatta karşılıklı yattı ya da başka bir odada tek☺☺artık gülüyorum bizimkisi evlilik değil ya hadi hayırlısı bakalım
Yaşıda daha küçükmüş ya Allah yardımcın olsun inşallah bi mucize olur da türkiye ye geri döneryok canım durumum . Nerdeee adımız Avrupa’da . İşte zar zor ay sonu geliyor . Bazen oluyor cebimizde beş para yok . Ailesidir sonuçta göndersin ama benim çocuğumun rızkınınoraya göndermesi hiç olmuyor zerre helal etmiyorum .
evet abla çok haklısın . Yemin edrim . Hani bak para konusunda çocuğa Birşey diyemem hepsi birlik yani kim ne kazanırsa orta belli bi miktar Türkiye’ye gider . Abisinde harçlık verir . Ama verdiği harçlık anca sigarasına yetiyor yaş daha 19 sanki dersin dünyanın bütün yükü onda 2 paket sigara garanti gidiyor günlük . Sürekli balkonda sigara içiyor bok içsinler yemin edrim .
birde başka konu var Türkiye’dede bir kaynım var abileri hepsi birlik yaşıyorlar gelin kayınvalide kayınpeder eltim Yani onaya çok acıyorum . Ama kocası köpek oluyor ayrılmıyor ailesinden kadın ayrı eve çıkmak istiyor ama yok.
onuda geçtim 1 senedir abileri çalışmıyor bir ara sigara parası istedi kocamdan . Oda bok gibi sigara içer hiç Sönmez biri biter birini yakar . Geçenlerde karısının altınını bozdurmuş sigara için lanet gelsin sizin sigaraniza geberin onu içe içe . Valla bunu ben kaynımın yüzüne yüzüne söyledim .
yok canım malesef yok . Benim tek kurtulma yolum bunun evlenip gitmesi yoksa benim başıma kalacak
Aaaa herşey iyi hoşta neden seninle yatmıyor ya onu anlamadım .
Senin de bi taraftan gönlünü almaya mutlu etmeye çalışıyor belli kiBenim kocanın pişkinligine bakın ya .
her böyle sürat yapmama birşeyler alıyor 4 ay önce hiç pilanda olmayan şey sırf ben surat asıyorum diye gitti. Telefon aldı geldi .
az öncede fırın sipariş vermişsanki ben ondan fırın istedim ..
ya bana akıl verin ben kafayı yiyecem yeminle ..
güya bana unutturmaya çalışıyor ama yemicem bu sefer . Şu virüs olmasaydı anamın evine giderdim
İşte davar diye boşuna demiyorum özelden yazarım sana ufaktanyok canım durumum . Nerdeee adımız Avrupa’da . İşte zar zor ay sonu geliyor . Bazen oluyor cebimizde beş para yok . Ailesidir sonuçta göndersin ama benim çocuğumun rızkınınoraya göndermesi hiç olmuyor zerre helal etmiyorum .
evet abla çok haklısın . Yemin edrim . Hani bak para konusunda çocuğa Birşey diyemem hepsi birlik yani kim ne kazanırsa orta belli bi miktar Türkiye’ye gider . Abisinde harçlık verir . Ama verdiği harçlık anca sigarasına yetiyor yaş daha 19 sanki dersin dünyanın bütün yükü onda 2 paket sigara garanti gidiyor günlük . Sürekli balkonda sigara içiyor bok içsinler yemin edrim .
birde başka konu var Türkiye’dede bir kaynım var abileri hepsi birlik yaşıyorlar gelin kayınvalide kayınpeder eltim Yani onaya çok acıyorum . Ama kocası köpek oluyor ayrılmıyor ailesinden kadın ayrı eve çıkmak istiyor ama yok.
onuda geçtim 1 senedir abileri çalışmıyor bir ara sigara parası istedi kocamdan . Oda bok gibi sigara içer hiç Sönmez biri biter birini yakar . Geçenlerde karısının altınını bozdurmuş sigara için lanet gelsin sizin sigaraniza geberin onu içe içe . Valla bunu ben kaynımın yüzüne yüzüne söyledim .
yok canım malesef yok . Benim tek kurtulma yolum bunun evlenip gitmesi yoksa benim başıma kalacak
Benim kocanın pişkinligine bakın ya .
her böyle sürat yapmama birşeyler alıyor 4 ay önce hiç pilanda olmayan şey sırf ben surat asıyorum diye gitti. Telefon aldı geldi .
güya bana unutturmaya çalışıyor ama yemicem bu sefer . Şu virüs olmasaydı anamın evine giderdim
Nasıl gülüm, beraber yatmıyormusunuzCanım ya sahiden çok zor, haklısın gerçekten seni çok iyi anlıyorım . özellikle para konusunda....
Ve de bizim de bir elemanı vardı 20 yaşında bir çocuk,her gün bize getirmeye başlamıştı şu virüsten önce. Hayır çocuk ağzı var dili yok efendi on numara beş yıldız onda sıkıntı yok.sıkıntı bizimkinde ,diyordum ki bak tamam yine benimle yatma ama en azından o burdayken aynı odada yatalım ayıp olacak ,yok. Ya onunla aynı odada iki çekyatta karşılıklı yattı ya da başka bir odada tek☺☺artık gülüyorum bizimkisi evlilik değil ya hadi hayırlısı bakalım
Yok canım bizimki çalışmazdı. Eşim iş bulur, bunu yerlestirirdi, bu bi bahaneyle çıkardı.yok canım durumum . Nerdeee adımız Avrupa’da . İşte zar zor ay sonu geliyor . Bazen oluyor cebimizde beş para yok . Ailesidir sonuçta göndersin ama benim çocuğumun rızkınınoraya göndermesi hiç olmuyor zerre helal etmiyorum .
Önce dolap alaymışBenim kocanın pişkinligine bakın ya .
NerdeeeNasıl gülüm, beraber yatmıyormusunuz
Diyorum ya bizimkisi evlilik değil ev arkadaşlığı, onu bile becemiyoruzNasıl gülüm, beraber yatmıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?