Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendi sorunumdan mesajını şimdi okuma fırsatı buldum üzüldüm durumuna çok çok haklısın
Neden sizinle kalıyor ki belli bir süresi var mı şu zaman gidecek gibi

Bende istiyorum çiğ köfte
gezegenfeza abba(burada abba derler)
Tarif alayım. Basit lezzetli et olmasada olur. Söz sende
Çiğköfte tarifimi
hiç yapmadım desem inanır mısın.
Etli hiç yapmadım, cevizli yapıyorum. Yapacağım zaman internetten tarif alıyorum, sadece yeşillik koymuyorum. Nadiren yaptığım için her seferinde netten tarif alıyorum

Etliyle uğraşamam. Bende uyduruyum bakayım. Fıstık kavruk oluyormuş ya. O olabilir.
Geçen fıstık ezmesi yaptılar. Koydular rondoya oh kaşık kaşık ye. Süperdi

Aslında var ya ben görümcemin bizde kalmasını o kadar çok istiyorum ki ,şu virüs muhabbeti olmasa da hep kalsa
O kalınca adam meleğe dönüyor. O yattığı zaman yatağa giriyor
O kalkınca sabah kahvesi yanına götürülüyor(kocam yapıyo bunu)
Bir güler yüz bir hürmet bir mutlu
Bu da benim işime geliyor tabi .
Bu akşam yine boğuldum
Aşık olup evlendiğim adam evdeki kuşa bile sarıyor kuşa
Kuş nedense buna konmayı çok seviyor gerçi herkeai seviyor ama ona inadına gider gibi hep ona gidiyor , o da kafeste dursun yüzüme konuyo bilmem ne
He bi takmadığın kuş kalmıştı
Bu akşamım çöp oldu yarın telafi inşallah
Öyle çok yemedim ama bir şeyler attım ağzıma başka türlü hınvım geçmedi
Bu arada görümcem çok cana yakın diğerleri öyle değil ama bununla sevdiğimiz sevmediğimiz sanatçılar saç makyaj bakım falan kafalarımız uyuşuyor çok şükür

Son düzenleme:
Canım ya sahiden çok zor, haklısın gerçekten seni çok iyi anlıyorım . özellikle para konusunda....
Ve de bizim de bir elemanı vardı 20 yaşında bir çocuk,her gün bize getirmeye başlamıştı şu virüsten önce. Hayır çocuk ağzı var dili yok efendi on numara beş yıldız onda sıkıntı yok.sıkıntı bizimkinde ,diyordum ki bak tamam yine benimle yatma ama en azından o burdayken aynı odada yatalım ayıp olacak ,yok. Ya onunla aynı odada iki çekyatta karşılıklı yattı ya da başka bir odada tek☺☺artık gülüyorum bizimkisi evlilik değil ya hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
yok canım durumum . Nerdeee adımız Avrupa’da . İşte zar zor ay sonu geliyor . Bazen oluyor cebimizde beş para yok . Ailesidir sonuçta göndersin ama benim çocuğumun rızkınınoraya göndermesi hiç olmuyor zerre helal etmiyorum .
evet abla çok haklısın . Yemin edrim . Hani bak para konusunda çocuğa Birşey diyemem hepsi birlik yani kim ne kazanırsa orta belli bi miktar Türkiye’ye gider . Abisinde harçlık verir . Ama verdiği harçlık anca sigarasına yetiyor yaş daha 19 sanki dersin dünyanın bütün yükü onda 2 paket sigara garanti gidiyor günlük . Sürekli balkonda sigara içiyor bok içsinler yemin edrim .
birde başka konu var Türkiye’dede bir kaynım var abileri hepsi birlik yaşıyorlar gelin kayınvalide kayınpeder eltim Yani onaya çok acıyorum . Ama kocası köpek oluyor ayrılmıyor ailesinden kadın ayrı eve çıkmak istiyor ama yok.
onuda geçtim 1 senedir abileri çalışmıyor bir ara sigara parası istedi kocamdan . Oda bok gibi sigara içer hiç Sönmez biri biter birini yakar . Geçenlerde karısının altınını bozdurmuş sigara için lanet gelsin sizin sigaraniza geberin onu içe içe . Valla bunu ben kaynımın yüzüne yüzüne söyledim .
Kendi sorunumdan mesajını şimdi okuma fırsatı buldum üzüldüm durumuna çok çok haklısın
Neden sizinle kalıyor ki belli bir süresi var mı şu zaman gidecek gibi
yok canım malesef yok . Benim tek kurtulma yolum bunun evlenip gitmesi yoksa benim başıma kalacak
Aaaa herşey iyi hoşta neden seninle yatmıyor ya onu anlamadım .

Benim kocanın pişkinligine bakın ya .
her böyle sürat yapmama birşeyler alıyor 4 ay önce hiç pilanda olmayan şey sırf ben surat asıyorum diye gitti. Telefon aldı geldi .
az öncede fırın sipariş vermiş sanki ben ondan fırın istedim ..
ya bana akıl verin ben kafayı yiyecem yeminle ..
güya bana unutturmaya çalışıyor ama yemicem bu sefer . Şu virüs olmasaydı anamın evine giderdim

Yaşıda daha küçükmüş ya Allah yardımcın olsun inşallah bi mucize olur da türkiye ye geri döner

Senin de bi taraftan gönlünü almaya mutlu etmeye çalışıyor belli ki
Şu virüs olayı bi bitsin açık açık konuş böyle hayat geçmez

İşte davar diye boşuna demiyorum özelden yazarım sana ufaktan

evet seni hoş tutmaya çalışıyor. kardeşe birşey diyemiyor demek ki. ama gerçekten zor. ev üstüne ev olmaz. bir de dediğin gibi onun yanında rahat oturup kalkamazsın. dua et bir şekilde ya başka eve çıksın ya da Türkiyeye dönsün.

Nasıl gülüm, beraber yatmıyormusunuz

Yok canım bizimki çalışmazdı. Eşim iş bulur, bunu yerlestirirdi, bu bi bahaneyle çıkardı.
Aldığı harçlıklarlada gidip otomatik oynardı

Önce dolap alaymış

Çok isterdim eşim bana ben eşime mutluluk verelim,soğan domates ekmeğimiz olsun ama el ele olalım yine yeter, birlikte kitaplar okuyalım, sınavlara girelim ,kendimizi geliştirelim, sırtımıza takalım birer çanta dağ bayır Allah ın yarattığı güzellikleri inceleyelim,alalım elimize kedi mamalarını mahalle mahalle gezip hayvanları doyuralım,en basiti çocuğumuzla birliktr mahallede yürüyelim 15 dk bile yeter, ya 15 dk insan çocupuyla karısıyla yürümez mi? Yok evde anca uyusun götünü devirip cips yiyip ya uyusun ya oyun oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…