Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ozman protesto edicen canm çamaşırını yikamicaksin yatağını duzeltmicen napcan başka kaç yasinda

kaçak geldiyse oraya iş de bulamaz ki zaten şimdi virüs tedbirleri var. nasıl olacak Allah kolaylık versin canım.

Alah sabir versin canim..gerçekten işin zor..ama böyle gitmez.hani az bir zaman olsaydi derdim bikaç gün daha sabret..2 sene dile kolay..ev içinde ev olmaz ...misafiriliğinde bir siniri var..birşeyler yapilmali...eşin belliki umursamuyor..bence sen tavrini koy ..kayinbiraderin anlasin....millet el alem şundan bundan banane onlarmi evime maddi manevi katkida bulunuyo..benimkinin iyiki öyle bir huyu yok..kendi aileside akrabasida olsa..onlar neder ne düşünür önemsemez...

Geçmiş olsun canım

Allah yardımcın olsun canım, bende geçtim o dönemden. Ta taaam, bil bakalım ne oldu.
Görümcemin oğluydu, şimdi dayısı ve benden kötüsü yok.
Üstelik buraya gelmesini sağlayan eşimdi.

Ozman protesto edicen canm çamaşırını yikamicaksin yatağını duzeltmicen napcan başka kaç yasinda
yok canım öyle Birşey yapamam . Öyle bir lüksüm yok malesef .
kaçak geldiyse oraya iş de bulamaz ki zaten şimdi virüs tedbirleri var. nasıl olacak Allah kolaylık versin canım.
ya zaten kaçak çalışıyor . İş başında polis baskın verse boku yerler . O Türkiye’ye beni akılsız kocamda hapise .

valla anlamasına gerek yok yeter artık sizde kaldığım diyerek siktir olup gide bilir . Yani anlaması için illaki birşeyler yapmama gerek yok . Herşey zaten açık açık orta da .. hangi akla hizmet ediyorlar bende anlamaıyorum . Ama bir an önce bitsin istiyorum. Zaten bu virüs geldiğinden berli sürekli evdeler daha da bıktım ...
Allah yardımcın olsun canım, bende geçtim o dönemden. Ta taaam, bil bakalım ne oldu.
Görümcemin oğluydu, şimdi dayısı ve benden kötüsü yok.
Üstelik buraya gelmesini sağlayan eşimdi.
Besle kargayı oysun gözünü . Ne bekliyoruz ki altın madalya flan mı ?? Boş yemin edrim bu devirde babana bile yardım yenicen günü geliyor o bile sırt çeviriyor ..

insanlar ailelerine maddi yardımda bulunabilir. ama nasıl? ister sadece erkek çalışsın ister kadın da erkek de çalışsın; evlenirken baştan konuşulmalı. ben evlendikten sonra da gelirleri yeterli olmadığı ya da çok borçları olduğu için anne-baba ya da kardeşime şu kadar göndereceğim diye. karşı taraf da ona göre versin evlilik kararını.
bunun dışında evlendikten sonra anne-baba veya kardeş işsiz kalır, hastalık vs olur, işi iflas eder vs olursa sonradan yardım etme durumu olabilir. eşle konuşulur. imkanlar dahilinde yardım yapılır. bunlar doğal bence.
ama ailenin normal bir geliri varsa, kişi kendi de fazla gelirli değilse olmamalı.

öğlen 12.45
tereyağda 1 yumurtadan pastırmalı, dil peynirli, biberli, baharatlı omlet
1 köy biberi, 2 çeri domates, 1 avuç maydanoz-dereotu
2 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 3 kaju, 5 badem, 7 kayısı çekirdeği
1 omega-3 kapsül

ara
2 kupa puer çayı

akşam 19.00
3 köfte büyüklüğünde domatesli biberli tire köfte
1 servis kaşığı bol pırasalı sebzeli bulgur pilavı
dom. soslu acı biber ve 1 servis kaşığı deniz börülcesi

akşam 2 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie Gulhan1 moni

Kendiliğinden gitmesini bekleme canım, ekmek elden su gölden, böyle yaşamak işlerine geliyor çünkü evi abisi geçindiriyor, yengesi yemeğini çamaşırını hallediyor. Öteki türlü hepsi başına kalacak.
Benim eşim evini ayır artık dediği andan itibaren kötü oldu. Diğerler yaptığı iyilikler çöpe gitti

Sabah
Domates 2 dilim cemenli(kendim yaptım) tb ekmeği 1 dilim recelli tb ekmeği
2 lokma peynir
Çay

Oglen çerez fındık fıstık leblebi 1 avuç kadar

Akşam saat 6 da çiğ köfte bol marulla

Tatli da yaptım ama ben yemedim. çiğ köfteyi oğlan istemişti gömdük ailece

Spor yok bugun nedense dökülüyor heryerim canım bisi istemedi yapmak.
Su 1 litre

Bende istiyorum çiğ köfte
gezegenfeza abba(burada abba derler)
Tarif alayım. Basit lezzetli et olmasada olur. Söz sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…