Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun tekrardan dinlen bol bol.
Kizlar benim ana babamda tum suc
Biz yapiyoruz sana ne sen karisma kocandir onun da karakteri boyle boanacak halin yok ya ne soylese sesini cikarma deye deye bu hale getirdiler
Ay seninkiler şımartmış bu kadar desene sana yazık ama.

Hadi ya
Kciger fln bse demedi dr sdce 1 hafta tansynunu ol yaz snra dahiliyeye git dedi bende gitmedm.
Sagol canim 10 aylik oglum
Tansiyonun normaldir herlalde zaten plasenta ciktigi anda normale duser
Bir sey yok canim ya tansiyonun normal sinirlardaysa
Allah bagislasin en seker donemleri ))))

Canim coj gecmis olsun saglik sorunun mu vardi?

kızlar önce bi alıntı yaptım sonra baktım hepsine yetişemicem hepinize sabır dilemeye başladım, ne insanlar var ya anlamıyorum . Bizim ailelerde gelin önde tutulur hep teyzemler, yengemler hep öyle yaparlar ki bişey olsa bile kendi aralarında kapatırlar kadın dayanışması yapıp. erkekler sinirli olsa bile hemen yengelerden taraf oluruz biz. hatta kuzenlerimde kaldığımda yengem istediği şeyleri söylüyor benim desteğimide alınca yaptırıyoruz kuzenimde bana kuzen misin kalleşmisin belli değil diyor

ama sizin bahsettiğiniz kv kp ve onlara ek olarak bide görümce modelini çok iyi tanıyorum.. Allah sabır versin, herşey eşte bitiyor iki taraf arasında ki dengeyi iyi ayarlaması lazım

kızlar şimdi daha iyiyim. size yazdıktan sonra soluğu wc de aldım ama bişey çıkmadı. sonra sandalyeme uzandım biraz 5 dk içim geçmiş ama çok iyi geldi. sonra yemeğe gittim çorba falan içtim şimdi çok daha iyiyim canım. doktor ilaç falan vermedi bu haftadan sonra azalır dedi. zaten benimde öyle aman aman bi şikayetim yok ama ara da oluyor işte.

canım tekrardan geçmiş olsun, yatta bol bol dinlen

ooo seninkiler iyice hazıra konmuşlar, ailen bütün imkanı sağlayınca bişey yapma gereksinimi duymamışlar

Kızlar hepimize Allah sabır versin, amma dertliymişiz kaynanalardan. Önemli olan eşimizle arayı iyi tutmak, diğerlerini çok takmamak gerekiyor. Ben her memlekete gidişimizde eşime diyorum ki " bak annene, ablana söyle iç işlerimize karışmasınlar" . Eşim de olur diyo ama eminim ki hiç bişey demiyo onlar yine karışmaya devam ediyo ama Allah'tan eşim onları dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyo yani yine benim dediğim oluyo. Eşim dengeyi sağladığı için onlar ne derlerse desin çok takılmıyorum.

İlk kızımda da ücretsiz izin kullanmıştım, iki yaşına gelince işe başlama zamanım gelince kv geldi çocuk bakmaya, işe başlamama bir hafta var fıs fıs eşime bişeyler diyo, kulak kabartırım "çalışmasın, istifa etsin, biz çalıştık mi, ben çok kalamam torunumu da bakıcıya bırakmam" diyo. Eşim de ona kızıyordu "kendi isterse çalışır istemezse çalışmaz ben ona karışmamam" diyodu. Ben bunları duyunca kötü oldum tabi kv ye çıkıştım "sen git kendi kızına söyle çalışmasın, ben çocuğuma iki sene baktım içim rahat" dedim. Sonra onu sepetledik, bakıcı bulduk, çok da memnun kaldım Allah'tan kv bakmamış kızıma.

Benimde eşimde yana sıkıntı yok annesini dinler ama benim dediğimi yapar zaten cenkin ünlü cümlesi vardır her annesine giderken der ''Duygu annemin 10 dediğinden 9unu duyma ve lütfen eve gidince bana sarma'' :)))
Bosuna demiyorum takim zayiflamayi geciyor terapi gibi birsey burasi benimde can SIkintilarimi gelgitlerimi takim bilir
Aynen ya terapi oluyor burası :)

Benimki de aynısını söylüyor, onlar da farkında annelerinin cadolozluğunun

bizde kendimizr anca yetiyorz ama biliyolar birikimimiz varben calisrken kenara koymstk onlari aldilar. Guya bize 3 daire birakcaklar giderken ama gorumceler bekliyo daireleri kapmak icin bakalm nlcak :)
Tansiyonun normaldir herlalde zaten plasenta ciktigi anda normale duser
Bir sey yok canim ya tansiyonun normal sinirlardaysa
Allah bagislasin en seker donemleri ))))
cok sagol canim. Yani hamilelikden once dra gitmemn bi onemi yok. Cok kotu bise yaam 5 gun hastanede yattim dr geldi muayne icin odaya diyoki gozunun onunde sinek gibi biseler ucusuyomu yok dedim halbuki ohoo ne sinegi yildiz gibi parliyo gozumun onunde bseler. Hastaneden cikmak icn yalan syledm ama yemedi o guj doguma aldilar bni :)))
aynen oyle esinle arayi iyo tuttun mu yeter onlar dis kapinin mandali

ayyy birak ya kv cocuk mu baktirilir. Gecen gun kahvaltiya cagrdi bji baktm kasigi once kendi agzina sokuyo snra ruzgarn agzina. Napiyosn sen dedm ben bile kndi kasigimi ruzgatn agzina sokmuyorm. Demekki ona birakip biyere gtsem yada calissam ohooooo
ahahaha mani gibi olmus :))))
Kaynanalar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izi duruyor
Ben onu düşünmek istemesem de
Bana herşey onu hatırlatıyor
ayy sen dr lugu birak beste fln yap :)) cok guzel olmus

Off benimki de anlasa
Anne babasi bir sey diyor
Geliyor benim kavga cikaracagima o kavga cikariyor
Cekilmez boyle koca da cekioz iste

sabret canim sabret. Sabrin sonu selamet.Ben gecen haftaya kadar bosanmayi dusunuyodm esimden burdaki kizlar bilir. Dualarla tespihlerle dua ede ede esim istedigim gibi biri oldu cok sukur 180 derece dondu masallah. Insallah seninkide istedgn gbi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…