Çok geçmiş olsun tekrardan dinlen bol bol.Merhaba guzel takimim aranza dondm ins tam olrk iyilesemsmde dunden cok daha iyiym cok sukur dunku menum cok dengeszdi sabh 1 poaca yedm snra aksma kdar hcbisey yiyemdm aksamda corba ve cok az etli ince bi pide yedm ilacmi icmk icn gecede mandalina su andada istahm uok ama antbyotk kullnyrm cok dikkat edemesemde yinede diyetede uygun seyler yemye calscm sizler naslsnz aramza yeni katilan arkadslr hosgeldnzzz sefalar getrdnzzz tum gecms olsun dilekleri icnde cok tesekkur ederim
Ay seninkiler şımartmış bu kadar deseneKizlar benim ana babamda tum suc
Biz yapiyoruz sana ne sen karisma kocandir onun da karakteri boyle boanacak halin yok ya ne soylese sesini cikarma deye deye bu hale getirdiler
Tansiyonun normaldir herlalde zaten plasenta ciktigi anda normale duserHadi ya
Kciger fln bse demedi dr sdce 1 hafta tansynunu ol yaz snra dahiliyeye git dedi bende gitmedm.
Sagol canim 10 aylik oglum
Canim coj gecmis olsun saglik sorunun mu vardi?Merhaba guzel takimim aranza dondm ins tam olrk iyilesemsmde dunden cok daha iyiym cok sukur dunku menum cok dengeszdi sabh 1 poaca yedm snra aksma kdar hcbisey yiyemdm aksamda corba ve cok az etli ince bi pide yedm ilacmi icmk icn gecede mandalina su andada istahm uok ama antbyotk kullnyrm cok dikkat edemesemde yinede diyetede uygun seyler yemye calscm sizler naslsnz aramza yeni katilan arkadslr hosgeldnzzz sefalar getrdnzzz tum gecms olsun dilekleri icnde cok tesekkur ederim
Merhaba guzel takimim aranza dondm ins tam olrk iyilesemsmde dunden cok daha iyiym cok sukur dunku menum cok dengeszdi sabh 1 poaca yedm snra aksma kdar hcbisey yiyemdm aksamda corba ve cok az etli ince bi pide yedm ilacmi icmk icn gecede mandalina su andada istahm uok ama antbyotk kullnyrm cok dikkat edemesemde yinede diyetede uygun seyler yemye calscm sizler naslsnz aramza yeni katilan arkadslr hosgeldnzzz sefalar getrdnzzz tum gecms olsun dilekleri icnde cok tesekkur ederim
Seninkiler de az degiller valla
Baksana
Benim esim daha yeni mezun 1 sene falandir calisiyor o yuzden pek bir sey yapmadi ailesu icin
Ama esime bir daire almislardi biz oturalim diye sonra esimin abisi villa yaptiriyordu onu satip yardim amacli ona verdiler ben de nasil olsa kendileri almisti diye karismadim
Ama abisinin 3cu evi ya
Benim esim daha 1 ev alamadi
Simdi oturdugumuz ev de ben ogrenciyken babamin aldigi ev ))))ona guvendiler herhalde )))))
Bosuna demiyorum takim zayiflamayi geciyor terapi gibi birsey burasiBurası da kaynana çekiştirme topiğine döndü.
Ohhhhhh rahatladım valla
Benimde eşimde yana sıkıntı yok annesini dinler ama benim dediğimi yapar zaten cenkin ünlü cümlesi vardır her annesine giderken der ''Duygu annemin 10 dediğinden 9unu duyma ve lütfen eve gidince bana sarma'' :)))Kızlar hepimize Allah sabır versin, amma dertliymişiz kaynanalardan. Önemli olan eşimizle arayı iyi tutmak, diğerlerini çok takmamak gerekiyor. Ben her memlekete gidişimizde eşime diyorum ki " bak annene, ablana söyle iç işlerimize karışmasınlar" . Eşim de olur diyo ama eminim ki hiç bişey demiyo onlar yine karışmaya devam ediyo ama Allah'tan eşim onları dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyo yani yine benim dediğim oluyo. Eşim dengeyi sağladığı için onlar ne derlerse desin çok takılmıyorum.
Aynen ya terapi oluyor burası :)Bosuna demiyorum takim zayiflamayi geciyor terapi gibi birsey burasibenimde can SIkintilarimi gelgitlerimi takim bilir
Benimki de aynısını söylüyor, onlar da farkında annelerinin cadolozluğununBenimde eşimde yana sıkıntı yok annesini dinler ama benim dediğimi yapar zaten cenkin ünlü cümlesi vardır her annesine giderken der ''Duygu annemin 10 dediğinden 9unu duyma ve lütfen eve gidince bana sarma'' :)))
Aynen ya terapi oluyor burası :)
Bence de, terapi oldum resmen. Psikolog parası da cebime kaldı:)))Bosuna demiyorum takim zayiflamayi geciyor terapi gibi birsey burasibenimde can SIkintilarimi gelgitlerimi takim bilir
Off benimki de anlasaBenimki de aynısını söylüyor, onlar da farkında annelerinin cadolozluğunun
bizde kendimizr anca yetiyorz ama biliyolar birikimimiz varben calisrken kenara koymstk onlari aldilar. Guya bize 3 daire birakcaklar giderken ama gorumceler bekliyo daireleri kapmak icin bakalm nlcak :)Kızlar kaynanalarınızla ilgili yorumlarınızı okudum da benimkine sukrettim valla
Yanlış anlaşılmasın benimki de az değildir, eşimi hep evde olmadığını bildiği saatlerde arar direk beni kötülemez ama dolaylı olarak mutlaka bu kusurumu aktarır eşime. Benimki de çok duskundur annesine, toz kondurmaz. Melek gibidir annesi ona göre benim içim fesatama asla maddi olarak Sizinkiler kadar kullandirmaz eşim kendini. Tabi bilmiyorum fazla fazla olsaydı yapardı belki. Şimdilik anca kendimize yettigimizdendir.
cok sagol canim. Yani hamilelikden once dra gitmemn bi onemi yok. Cok kotu bise yaam 5 gun hastanede yattim dr geldi muayne icin odaya diyoki gozunun onunde sinek gibi biseler ucusuyomu yok dedim halbuki ohoo ne sinegi yildiz gibi parliyo gozumun onunde bseler. Hastaneden cikmak icn yalan syledm ama yemedi o guj doguma aldilar bni :)))Tansiyonun normaldir herlalde zaten plasenta ciktigi anda normale duser
Bir sey yok canim ya tansiyonun normal sinirlardaysa
Allah bagislasin en seker donemleri ))))
aynen oyle esinle arayi iyo tuttun mu yeter onlar dis kapinin mandaliKızlar hepimize Allah sabır versin, amma dertliymişiz kaynanalardan. Önemli olan eşimizle arayı iyi tutmak, diğerlerini çok takmamak gerekiyor. Ben her memlekete gidişimizde eşime diyorum ki " bak annene, ablana söyle iç işlerimize karışmasınlar" . Eşim de olur diyo ama eminim ki hiç bişey demiyo onlar yine karışmaya devam ediyo ama Allah'tan eşim onları dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyo yani yine benim dediğim oluyo. Eşim dengeyi sağladığı için onlar ne derlerse desin çok takılmıyorum.
ayyy birak ya kv cocuk mu baktirilir. Gecen gun kahvaltiya cagrdi bji baktm kasigi once kendi agzina sokuyo snra ruzgarn agzina. Napiyosn sen dedm ben bile kndi kasigimi ruzgatn agzina sokmuyorm. Demekki ona birakip biyere gtsem yada calissam ohoooooİlk kızımda da ücretsiz izin kullanmıştım, iki yaşına gelince işe başlama zamanım gelince kv geldi çocuk bakmaya, işe başlamama bir hafta var fıs fıs eşime bişeyler diyo, kulak kabartırım "çalışmasın, istifa etsin, biz çalıştık mi, ben çok kalamam torunumu da bakıcıya bırakmam" diyo. Eşim de ona kızıyordu "kendi isterse çalışır istemezse çalışmaz ben ona karışmamam" diyodu. Ben bunları duyunca kötü oldum tabi kv ye çıkıştım "sen git kendi kızına söyle çalışmasın, ben çocuğuma iki sene baktım içim rahat" dedim. Sonra onu sepetledik, bakıcı bulduk, çok da memnun kaldım Allah'tan kv bakmamış kızıma.
ahahaha mani gibi olmus :))))Benimde eşimde yana sıkıntı yok annesini dinler ama benim dediğimi yapar zaten cenkin ünlü cümlesi vardır her annesine giderken der ''Duygu annemin 10 dediğinden 9unu duyma ve lütfen eve gidince bana sarma'' :)))
Aynen ya terapi oluyor burası :)
ayy sen dr lugu birak beste fln yap :)) cok guzel olmusKaynanalar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izi duruyor
Ben onu düşünmek istemesem de
Bana herşey onu hatırlatıyor
Off benimki de anlasa
Anne babasi bir sey diyor
Geliyor benim kavga cikaracagima o kavga cikariyor
Cekilmez boyle koca da cekioz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?