Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Off benimki de anlasa
Anne babasi bir sey diyor
Geliyor benim kavga cikaracagima o kavga cikariyor
Cekilmez boyle koca da cekioz iste
Üzülme canım hayatta bazı şeyleri drğiştiremiyoruz maalesef, eşinin karakteri böyle demek ki. Seni seviyorsa ve evliliğinin güzel bi şekilde devam etmesini istiyorsa davranışlarına çeki düzen vermesi gerektiğini anlat ona. En azından başkalarının ağzına bakıp sana kötü davranmasın. Sırf eşin istiyo diye uzmanlığını bırakmışsın, bunu kimse yapmaz, kıymetini bilsin biraz!!!!

ben geldiiim :))

hanımlar ne bu sizin kocalardan çektiğiniz öyle bende planda bile yok ya konuşuyorum işte
kızmayın 49.4 kg çıktım fazlayım sanırsam en son kaçtım onu da hatırlamıyorum ama reglim bir de umarım çoğu ödemdir ve kaptanım ben hangi cuma bildirim yapıcam ona göre bildireyim kilomu

tesekkur ederim canimmm

Menu

Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
2 hurma
1 cupa siyah cay

Oglen
Aksamdan kalan korili tavuk
Cesnili yogurt
Salata
2 dilim cavdar ekmek

Ara
3 hurma
1 bardak siyah cay

Aksam
Kiymali patates 4 yemek kasigi
Salata
Yogurt 1 kase
2 dilim cavdar ekmegi

49,4 harika bir rakam )))) boyun ne kadar canim?

siyah cay yerine yesil cay koyalim, aksam yemeginde ekmegi keselim.. zaten patates yemissin cift karbon olmus.

siyah cay yerine yesil cay koyalim, aksam yemeginde ekmegi keselim.. zaten patates yemissin cift karbon olmus.
Aslinda yapilir da
Yesil cay cok fazla icemiyorum aritmi veriyor
Dun 2 bardak ictim gece baya bilincim gitti 2 kere 1-2 saniyelik ))))

Aslinda cay hic icmesem iyi
Ekmegi kesmeyi dusunuyorum sadece sabahlari yesem yeter
Ama daha alisamadim )))

Bugünkü menüm :

Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık , yoğurt , 2 dilim ekmek

1.ara: 1 elma

2.ara: 1 tane kurabiye

Akşam : 4 kasik barbunya, 3 kasik pilav, 1 kase çorba

Yatmadan bir iki bardak da çay içerim sanırım.

Aslinda yapilir da
Yesil cay cok fazla icemiyorum aritmi veriyor
Dun 2 bardak ictim gece baya bilincim gitti 2 kere 1-2 saniyelik ))))

Aslinda cay hic icmesem iyi
Ekmegi kesmeyi dusunuyorum sadece sabahlari yesem yeter
Ama daha alisamadim )))
aynen sabah yiyebilirsin ekmegi istiyorsan oglene belki 1 dilim ama aksam katiyen hem ekmek olmasin hem bulgur patates türü seyleri koymamaya calisalim daha cok..ton balikli salata, izgara tavuk, yogurtlu ispanak...yesil fasulye tarzinda hafif menülere gecelim..uymadan en az 3-4 saat öncesindende yemegi birakiyoruz

Valla oyle yapa bilsem 1 haftada gider tum kilolar da ))) yapa bilsem keske ))))

Valla oyle yapa bilsem 1 haftada gider tum kilolar da ))) yapa bilsem keske ))))
yavas yavas önce aksamlari karbonlari kesiyoruz yada 1 karbona indiriyoruz..sonra aksam yemegini vakitlice yemege calisiyoruz sonra aksam yemeginde karbonu kesiyoruz..step by step..her adim icin kendine zaman ver diyelim 1 hafta sonra diger degisikligi kat böyle böyle 3-4 haftada tüm yanlislari kendini cok fazla SIKmadan düzeltmis olursun.

Menu
sabah omlet
1 kk peynr
1 kk kasar peynr
5 6 zeytin
1 fncan cay

ogle
1 kase patates salatasi
3 sarma
2 catal tavuk gogsu
1 tane lokma

aksam yok

arada 1 turk kahvesi

1 lt su

Bu saatte ben napıyosam burda, bebiş emmeye kalktı, onu uyuttum sonra bi mesajlara bakayım dedim, telefonu elimden bırakamıyorum. Aman Allahım bu grup bende bağımlılık yapmaya başladı, acil yardım

bu normal birsey 1 gün ayri kalsan yinede dönüp dolasilip buraya dönülüyor...ay az kalsin atliyordum nasil gözlerim doldu yas akti

sabah: form limonlu

ara: 1 tablet çikolata (yani bayram çikolatası gibi)

öğlen: mercimek çorba, sulu köfte, yoğurt, salata, 1 kaşık şakşuka

Akşam: yumurtalı ıspanak kavurması, 1 dilim tb ekmek

cikolata annemde yapmis yumurtali ispanakta ben yumurtasiz halini severim

Menu
sabah omlet
1 kk peynr
1 kk kasar peynr
5 6 zeytin
1 fncan cay

ogle
1 kase patates salatasi
3 sarma
2 catal tavuk gogsu
1 tane lokma

aksam yok

arada 1 turk kahvesi

1 lt su

aksam niye yok haa lokum sarma patates salatasi ohoooo heralde vicdan yaptikta aksami yemedik kimyager1508 cezalik bir durum varmi emin degilim bir bakiver tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…