bende biliyorum tatlim kücüktü 2 isirmalik birsey ama senin metabolizmani öyle bir sekilde etkiliyor ki..alt üst oluyor seker dengesi yag yakimi duruyor vesaire vesaire...yani söyle anlatmaya calisayim bu...yokus asagi giderken...birdenbire yönü degistirmek gibi birsey oluyor....cansutr cansucum küçücüktü şu bayram çikolataları var ya ondandı.
Ben sulu ıspanağı çok sevmiyorum ama böyle yumurtalıya bayılıyorum :))
Ogle cok yiynce aksami atladim :))))bu normal birsey 1 gün ayri kalsan yinede dönüp dolasilip buraya dönülüyor...ay az kalsin atliyordum nasil gözlerim doldu yas akti
cikolataannemde yapmis yumurtali ispanakta ben yumurtasiz halini severim
aksam niye yokhaa lokum sarma patates salatasi ohoooo heralde vicdan yaptikta aksami yemedik kimyager1508 cezalik bir durum varmi emin degilim bir bakiver tatlim.
Menu
sabah omlet
1 kk peynr
1 kk kasar peynr
5 6 zeytin
1 fncan cay
ogle
1 kase patates salatasi
3 sarma
2 catal tavuk gogsu
1 tane lokma
aksam yok
arada 1 turk kahvesi
1 lt su
bu normal birsey 1 gün ayri kalsan yinede dönüp dolasilip buraya dönülüyor...ay az kalsin atliyordum nasil gözlerim doldu yas akti
cikolataannemde yapmis yumurtali ispanakta ben yumurtasiz halini severim
aksam niye yokhaa lokum sarma patates salatasi ohoooo heralde vicdan yaptikta aksami yemedik kimyager1508 cezalik bir durum varmi emin degilim bir bakiver tatlim.
Arkadaslar ben bugun hic giremedim eşim izinliydi disardaydim menümü paylşacağım :)
kahvaltı
1 tane poğaça
Biraz peynir
Araogunler
Kepekli kraker
2 adet mandalina
2 tane kuru kayısı
Akşam
3 kaşık pilav
1 porsiyon balık
Biraz yeşillik
Ekmek yok
Spor da yok çünkü bütün gün başım ağrıdı
sabah: form limonlu
ara: 1 tablet çikolata (yani bayram çikolatası gibi)
öğlen: mercimek çorba, sulu köfte, yoğurt, salata, 1 kaşık şakşuka
Akşam: yumurtalı ıspanak kavurması, 1 dilim tb ekmek
Misafir geldi cnm yaCanimcimcansutr hakli oglen cok kalorili olmus. Bugun carsambada degil gunde yok bu oglen menusu ne ki??? Hep karbon ve sekwr olmus aksamida yememissin coj acikirsin. Bence ogun atlama canim. En azindan yogurt salata falan yiyerek hafif gecirebilirsin. Cok acikirsanda vucut depoya atiyor cunku. En guzeli menu atlamamak. Hmmm ceza kismina gelince sende hic spor goremiyirum bi rahatsizligin mi vardi hatirlayamadim ama leslie 1 mil yapabilirsin :))
Canım akşama kadar menün güzel de; çorba, pilav ve barbunya hep ekmek grubu, ekmek grubundan sadece birini seçip bi de sebze yemeği veya protein eklesen süper olur:)))Bugünkü menüm :
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık , yoğurt , 2 dilim ekmek
1.ara: 1 elma
2.ara: 1 tane kurabiye
Akşam : 4 kasik barbunya, 3 kasik pilav, 1 kase çorba
Yatmadan bir iki bardak da çay içerim sanırım.
Oh oh yarasınMenu
sabah omlet
1 kk peynr
1 kk kasar peynr
5 6 zeytin
1 fncan cay
ogle
1 kase patates salatasi
3 sarma
2 catal tavuk gogsu
1 tane lokma
aksam yok
arada 1 turk kahvesi
1 lt su
Az yedim zaten pilavı. Yavas yavas azaltiyorum. Canim :)Canim balik büyük ihtimal kizartmadir ve disarda olduğu için bol yaglidir :)) bu durumda pilavi atlayip bol bol salata yiyebilirsiniz.
Ikimizde. Bugun hamsi yemisiz.: )Benim menüm
Sabah; 1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 çk bal, 1 dlm tb ekmek
Ara; yarım yerli küçücük muz, 2 günkurusu
Öğle; 2 kepçe şehriye çorba, 1 kase yoğurt, 2 tane etli lahana sarma
Ara; 1 tane ev yapımı tb unlu poğaça( akşam ekmeğimi yemedim)
Akşam ; yağsız tavada pişmiş 15 hamsi, buharda pişmiş limonlu brokoli
Ara; yarım ayva, 1 sb kefir ayranı
tmm ben gördüm sorun olmaz...ayyy telefondanda ne sinir bozucu bir tek sabahlari hemencik bakayim ne var ne yok diye girerim yada okuldaysam aralarda yoksa...laptopdan daha rahat oluyor yazmasi alintilamasi vesaire...Kızlar telefonum. Bozuldu: ( garantiye. Vericem yarın. Ben yokken. Diskalifiye etmessiniz. Dimi.: ( aksam ları. Girebilicem. Sadece eşimin telefon 'undan. Çok. MMutsuzum. Umarım. Garanti den. Hizli. gelir kızlar
tamam canımm. ama cuma günü bildirimini yapmayı unutma olur mu?Kızlar telefonum. Bozuldu: ( garantiye. Vericem yarın. Ben yokken. Diskalifiye etmessiniz. Dimi.: ( aksam ları. Girebilicem. Sadece eşimin telefon 'undan. Çok. MMutsuzum. Umarım. Garanti den. Hizli. gelir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?