Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim ben senin menüleri begeniyorum çoğunlukla @cansutr nin soyledikleri cok dogru ama sen gayet basarilisin ve gunu cok dengeli bitiriyorsun. Aynen devam tatlim :))

arada küçük ödüller veriyorum kendime :) gün içinde o kadar çok şeye hayır diyorum ki nefsimi küçük şelerle köreltiyorum sonrasında büyük bi kaçamak olmasın diye canım.

Eki Görüntüle 1712366

sizde hala uyuyor musunuz bakimmmmm??????????

uyumak mı o ne

Birileri uykudan mı bahsetti; gece ikiye doğru uyuyan bebiş sabaha kadar 3 kere de emmeye kalktı ve şimdi mışıl mışıl uyuyo. Ben de kahvaltımı yaptığım için dolu mideye yatamıyorum, oturduğum yerde mi uyusam napsam bilemedim uykuya hasret kaldım....

Gunaydinnnn guzeller guzeli takimimmmm ben geldimm bugun cok daha iyium cok sukur biraz mide bulantm ve halszlgm var aksamlrida galiba ilaclrnda etksyle yataga baylyrm resmn dun menumu yazamadm malasef bugn yazaym
Sabah
1 acma
1 nescafe
Ceyrek armut
1 elma
Ogle
1 kase corba
1 mandalina
Aksam
Corba
Az balik
Salata
Su yatim lt felan olabldi spor malase yok

ay yazık ya, valla anne olmak her açıdan zor

Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook

geçmiş olsun canım

açma dışında başarılı menü, hasta olduğun için açmayı çok görmemeye çalıştım ama peynirli bi sandviç olsaydı süper olurdu tatlımmm

Bu arada yuzmeyi bikac ay snraya biraktm kursu braktm hem cok soguk oluyo hemde kalabalk olfgu icn pek ogrenemdm firsat olursa birebr ders almyi dsnuyrm bide bole ateslnnce feln brakmami istedi esimler felan iste bole Kanguru_ canim dis ates yapr dikkat et bende cok zorlnmstm son dislerde yani ona baglmstk gece aglmalarni gecer ins bi ciksn azalir sizisi hamisleerrrr cinsiyeti belli olan yokmuuu

Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
ahhh ahhh bu annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar , @erigim ne yaptı acaba? kuzeyde hastaydı.

Günaydın geldim
Kuzey dün akşam 20:30da son kez kustu ve heryeri batırdı kâğıt yemiş bi ara onu bile çıkardı
Doldurmadı midesini gece botu beni emdi neyseki gece rahat geçti emdi yatti emdi yatti .kusma olmadı sabah ishalide düzelmişti bugün yinede kendi druna götüreceğim 13:30da
İştahı yok zorlamiyorumda bi duzelsin midesi

Kanguru_ dış olabilir allah kolaylık versin

Bu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi

oyy oyyy çok çok geçmiş olsun canımm. daha iyi olmasına sevindim

sagolun kizlar. Bizm dha hic disimz cikmadi bayaga belirgn disler ams patlatamadi dha insallah onun huysuzligudur hasta fln olmasnda
gecms olsun cnm ahh ruzgarda dun karton poseti kemirmis bayaga yemis hmde
Bu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
bugunden snra telafi edersn cnm

Çok geçmiş olsun canım, geçen hafta ben de aynı durumdaydım. Çocuklar hasta olunca insan kendini düşünemiyo. Bebişin iyileşsin de telafi edersin.
Bu arada ben makbule, adımı değiştirdim:)

Günaydın kızlar bende dün akşama doğru evi toplayıp yemek yapayım sonra bir telefon kaynana ağlıyor neymiş rüyasında oğlunu görmüş görmesi lazımmış cenki aramış açmamış akşam onlara gitmezsek sütünü haram edermiş. Cenki aradım duygu bilerek açmadım hergün mü gidecez işim var tez yazacam dedi beni fırçaladı zorla annesine götürmüş olmuş sonra eve gelince bir kavga o uyuyana kadar uyumadım oturdum odada tek başıma o yüzden şimdi uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…