- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Canim ben senin menüleri begeniyorum çoğunlukla @cansutr nin soyledikleri cok dogru ama sen gayet basarilisin ve gunu cok dengeli bitiriyorsun. Aynen devam tatlim :))
akşam kaçta uyudun?arada küçük ödüller veriyorum kendime :) gün içinde o kadar çok şeye hayır diyorum ki nefsimi küçük şelerle köreltiyorum sonrasında büyük bi kaçamak olmasın diye canım.
uyumak mıo ne
akşam kaçta uyudun?
farkında mısın en erken ikimiz uyuyoruz takımda10 buçuğa geliyordu :) şu aralar bi uyuma isteği var içimdee
farkında mısın en erken ikimiz uyuyoruz takımda
Birileri uykudan mı bahsetti; gece ikiye doğru uyuyan bebiş sabaha kadar 3 kere de emmeye kalktı ve şimdi mışıl mışıl uyuyo. Ben de kahvaltımı yaptığım için dolu mideye yatamıyorum, oturduğum yerde mi uyusam napsam bilemedimuykuya hasret kaldım....
Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
Gunaydinnnn guzeller guzeli takimimmmm ben geldimm bugun cok daha iyium cok sukur biraz mide bulantm ve halszlgm var aksamlrida galiba ilaclrnda etksyle yataga baylyrm resmn dun menumu yazamadm malasef bugn yazaym
Sabah
1 acma
1 nescafe
Ceyrek armut
1 elma
Ogle
1 kase corba
1 mandalina
Aksam
Corba
Az balik
Salata
Su yatim lt felan olabldi spor malase yok
Birileri uykudan mı bahsetti; gece ikiye doğru uyuyan bebiş sabaha kadar 3 kere de emmeye kalktı ve şimdi mışıl mışıl uyuyo. Ben de kahvaltımı yaptığım için dolu mideye yatamıyorum, oturduğum yerde mi uyusam napsam bilemedimuykuya hasret kaldım....
ahhh ahhh bu annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar , @erigim ne yaptı acaba? kuzeyde hastaydı.Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
Günaydın geldim
Kuzey dün akşam 20:30da son kez kustu ve heryeri batırdı kâğıt yemiş bi ara onu bile çıkardı
Doldurmadı midesini gece botu beni emdi neyseki gece rahat geçti emdi yatti emdi yatti .kusma olmadı sabah ishalide düzelmişti bugün yinede kendi druna götüreceğim 13:30da
İştahı yok zorlamiyorumda bi duzelsin midesi
Kanguru_ dış olabilir allah kolaylık versin
bunun hepsini aynı gün yemedin değil mi kaptanımBu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
ay yazık ya, valla anne olmak her açıdan zor
geçmiş olsun canım
açma dışında başarılı menü, hasta olduğun için açmayı çok görmemeye çalıştım ama peynirli bi sandviç olsaydı süper olurdu tatlımmm
sagolun kizlar. Bizm dha hic disimz cikmadi bayaga belirgn disler ams patlatamadi dha insallah onun huysuzligudur hasta fln olmasndaBu arada yuzmeyi bikac ay snraya biraktm kursu braktm hem cok soguk oluyo hemde kalabalk olfgu icn pek ogrenemdm firsat olursa birebr ders almyi dsnuyrm bide bole ateslnnce feln brakmami istedi esimler felan iste boleKanguru_ canim dis ates yapr dikkat et bende cok zorlnmstm son dislerde yani ona baglmstk gece aglmalarni gecer ins bi ciksn azalir sizisi hamisleerrrr cinsiyeti belli olan yokmuuu
gecms olsun cnm ahh ruzgarda dun karton poseti kemirmis bayaga yemis hmdeGünaydın geldim
Kuzey dün akşam 20:30da son kez kustu ve heryeri batırdı kâğıt yemiş bi ara onu bile çıkardı
Doldurmadı midesini gece botu beni emdi neyseki gece rahat geçti emdi yatti emdi yatti .kusma olmadı sabah ishalide düzelmişti bugün yinede kendi druna götüreceğim 13:30da
İştahı yok zorlamiyorumda bi duzelsin midesi
Kanguru_ dış olabilir allah kolaylık versin
bugunden snra telafi edersn cnmBu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
Çok geçmiş olsun canım, geçen hafta ben de aynı durumdaydım. Çocuklar hasta olunca insan kendini düşünemiyo. Bebişin iyileşsin de telafi edersin.Bu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?