Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşin çok zor canım kolay gelsin
Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
Geçmiş olsun canım.

Bu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
Kaptanım çok geçmiş olsun Kuzey Paşa iyileşsinde sen hal edersin sporla o iyileşmedikçe sana diyet yok anlaşılan.

Allahim yaa ruyasnda gormusmus cok gormek isitysa kendi gelsn sizi ne cagriyo

Allah Allah çok garip, eşinde keşke açsaymış teli en azından sesini duyursaymış, annesi de davet ettiğinde kendisi kibarca reddetseymiş o zaman, senin ne suçun var?

İşin çok zor canım kolay gelsin

Geçmiş olsun canım.

Kaptanım çok geçmiş olsun Kuzey Paşa iyileşsinde sen hal edersin sporla o iyileşmedikçe sana diyet yok anlaşılan.
Çok sağol canım. Sana da Allah sabır versin bu kv işin zor. Adam açmıyosa işi vardır ne diye ısrarcı oluyosa...

Allahim yaa ruyasnda gormusmus cok gormek isitysa kendi gelsn sizi ne cagriyo
Bize gelince rahat edemiyormuş
Allah Allah çok garip, eşinde keşke açsaymış teli en azından sesini duyursaymış, annesi de davet ettiğinde kendisi kibarca reddetseymiş o zaman, senin ne suçun var?
Hep böyle yapıyor açmıyor bende açıyorum bir şey mi oldu diye sonra suçlu ben oluyorum Akşamada tiyatroda vardı gitmeyecem görsün gününü

Hep böyle yapıyor açmıyor bende açıyorum bir şey mi oldu diye sonra suçlu ben oluyorum Akşamada tiyatroda vardı gitmeyecem görsün gününü

amaaannn boşver canım yaaa git gez eğlen kv için eşinle aranı bozup huzursuz olmaya gerek yok. bidaha ki sefere kv davet ettiğinde de aaa akşama da bizim bi planımız vardı falan dersin eşini idare edersin.

amaaannn boşver canım yaaa git gez eğlen kv için eşinle aranı bozup huzursuz olmaya gerek yok. bidaha ki sefere kv davet ettiğinde de aaa akşama da bizim bi planımız vardı falan dersin eşini idare edersin.
Annem kızdı zaten ay kaynanan için kocaya küsülmez git gez bu yaşlar gelmez dedi. Bu arada ben tartıldım 107.9 kiloyum hemde regl olacam yakında ona rağmen çok mutluyum sinir falan kalmadı :)

Annem kızdı zaten ay kaynanan için kocaya küsülmez git gez bu yaşlar gelmez dedi. Bu arada ben tartıldım 107.9 kiloyum hemde regl olacam yakında ona rağmen çok mutluyum sinir falan kalmadı :)
Annenden deryam kimyager yani dogru söylüyor kaynana yüzünden kocaya küsülmez fikrini katiliyorum ne kadar bekar olsamda konuyu uzatmis olursun gitmezsen buda cogu erkegin sevmedigi birsey bir meseleyi sakiz gibi uzatmak ondan bosver sen eglenmene bak kaynananin tek gelini senmisin ? Esi filan yokmu bu kadinin mesgalesi

Tek gelin benim kızıda yok bir oğlu daha var da nişan bile yapılmadı söz gibi bir şey yapıldı ama hep ben olacam burda diğer oğlu savcı sözlüsüde hakim hep tayinleri çıkacak Eşi var ama siz gelince kafam dinleniyor diyip çekilip hiçbir şeye karışmıyor.

hakim ve savci cok iyimis onlar pacayi kurtarmis cnm o kadina bir mesgale bul..birseyler örsün...birseyler yapsin onun cani SIKIliyor ilgi istiyor...ama asiri bu ne ya her aksam aksam ben kendi anneme babama gitmem her aksam kalmiski kaynanama her gün gidecekmisim isim olur gücüm olur bunuda bir sekilde anlatilmasi ve onunda idrak etmesi gerek

selamm kızlar

nabersiniz?

bugünkü menüm:

sabah: sandviç

öğlen: domates çorbası, 4 kaşık beşamel soslu tavuk, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık acı ezme, yoğurt

Sende açma bi daha sorarsa " duymadım" dersin. Senin kv ancak böylesinden anlar. Tiyatroya git bence, bebiş olunca gezmediğin her gün için pişman olacaksın, ben şahsen evde oturduğum günlere yanıyorum. En son geçen sene bebiş doğmadan sinemaya gittik o da çocuk filmiydi
Tadını çıkar bu günlerin, kv yi boşver

selamm kızlar

nabersiniz?

bugünkü menüm:

sabah: sandviç

öğlen: domates çorbası, 4 kaşık beşamel soslu tavuk, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık acı ezme, yoğurt
İyidir canım. Ne güzel ya her çeşitten az az yiyorsun, ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bütün günüm mutfakta geçiyor o zaman bi catering de bize lazım :)

Aynen öyle yapacam sallamıyom artık şimdide aradı açmadım şubatta bir işe başlasaydım yine eski düzene girerirz.
İyidir canım. Ne güzel ya her çeşitten az az yiyorsun, ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bütün günüm mutfakta geçiyor o zaman bi catering de bize lazım :)
Canım sen yine iyi yapıyon bende çocuk yok yine yetiştiremiyom hiçvir şey

Iyi gunler kizlar
Aksami yemedim daha ama menum belli oldugu icin belirteyim simdiden
Sabah
2-3 catal omlet
1 dilim c.ekmegi
1 kk b.peynur
3 zeytin

Ara 2 bardak tarcinli sut

Oglen
1 tabak kiymali patates
Salata
1 bardak yesil cay

Aksam
Salata
Yogurt
Izgara tavuk(yiyecegim)

Gözün aydın:)
Akşam yemeğinden ekmeği diyetisyenin mi çıkardı yoksa sen mi yemedin? Dikkatimi çekti de...
yok cnm diyetisyene yarın gidecem ve büyük ihtimalle kızacak ekmeklere ama evde az kalınca akşamları çıkardım bugün alışverişe gidecem gezmeden önce araba olsaydı önceden gidecektim de kış lastikleri yoktu dün yapildi gidip diyet malzemelerimi alacam. Bakkallarda falan yok tam buğday ekmeği buraya da yeni taşındım daha marketleri keşfetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…