- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Aynı durumdayız deseneGunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
İşin çok zor canım kolay gelsinBirileri uykudan mı bahsetti; gece ikiye doğru uyuyan bebiş sabaha kadar 3 kere de emmeye kalktı ve şimdi mışıl mışıl uyuyo. Ben de kahvaltımı yaptığım için dolu mideye yatamıyorum, oturduğum yerde mi uyusam napsam bilemedimuykuya hasret kaldım....
Geçmiş olsun canım.Gunaydim kizlar . Bana hala gun aymadi ruzgar gece ateslendi disler mi geliyo acaba uyumadik duzgun smdi keyfi yerndr ama bnm uykum yernde oldugu gibi duruyo cok uykm var cook
Günaydın geldim
Kuzey dün akşam 20:30da son kez kustu ve heryeri batırdı kâğıt yemiş bi ara onu bile çıkardı
Doldurmadı midesini gece botu beni emdi neyseki gece rahat geçti emdi yatti emdi yatti .kusma olmadı sabah ishalide düzelmişti bugün yinede kendi druna götüreceğim 13:30da
İştahı yok zorlamiyorumda bi duzelsin midesi
Kanguru_ dış olabilir allah kolaylık versin
Kaptanım çok geçmiş olsun Kuzey Paşa iyileşsinde sen hal edersin sporla o iyileşmedikçe sana diyet yok anlaşılan.Bu arada diyet filan kalmadı önüne ne gelirse yedim valla şöyle ki bi simitiki kare çikolata çeyrek ekmek döner gibi
Allahim yaa ruyasnda gormusmus cok gormek isitysa kendi gelsn sizi ne cagriyoGünaydın kızlar bende dün akşama doğru evi toplayıp yemek yapayım sonra bir telefon kaynana ağlıyor neymiş rüyasında oğlunu görmüş görmesi lazımmış cenki aramış açmamış akşam onlara gitmezsek sütünü haram edermiş. Cenki aradım duygu bilerek açmadım hergün mü gidecez işim var tez yazacam dedi beni fırçaladı zorla annesine götürmüş olmuş sonra eve gelince bir kavga o uyuyana kadar uyumadım oturdum odada tek başıma o yüzden şimdi uyandım
Günaydın kızlar bende dün akşama doğru evi toplayıp yemek yapayım sonra bir telefon kaynana ağlıyor neymiş rüyasında oğlunu görmüş görmesi lazımmış cenki aramış açmamış akşam onlara gitmezsek sütünü haram edermiş. Cenki aradım duygu bilerek açmadım hergün mü gidecez işim var tez yazacam dedi beni fırçaladı zorla annesine götürmüş olmuş sonra eve gelince bir kavga o uyuyana kadar uyumadım oturdum odada tek başıma o yüzden şimdi uyandım
Çok sağol canım. Sana da Allah sabır versin bu kv işin zor. Adam açmıyosa işi vardır ne diye ısrarcı oluyosa...İşin çok zor canım kolay gelsin
Geçmiş olsun canım.
Kaptanım çok geçmiş olsun Kuzey Paşa iyileşsinde sen hal edersin sporla o iyileşmedikçe sana diyet yok anlaşılan.
Bize gelince rahat edemiyormuşAllahim yaa ruyasnda gormusmus cok gormek isitysa kendi gelsn sizi ne cagriyo
Hep böyle yapıyor açmıyor bende açıyorum bir şey mi oldu diye sonra suçlu ben oluyorumAllah Allah çok garip, eşinde keşke açsaymış teli en azından sesini duyursaymış, annesi de davet ettiğinde kendisi kibarca reddetseymiş o zaman, senin ne suçun var?
Bize gelince rahat edemiyormuş
Hep böyle yapıyor açmıyor bende açıyorum bir şey mi oldu diye sonra suçlu ben oluyorumAkşamada tiyatroda vardı gitmeyecem görsün gününü
Annem kızdı zaten ay kaynanan için kocaya küsülmez git gez bu yaşlar gelmez dedi. Bu arada ben tartıldım 107.9 kiloyum hemde regl olacam yakında ona rağmen çok mutluyum sinir falan kalmadı :)amaaannn boşver canım yaaa git gez eğlen kv için eşinle aranı bozup huzursuz olmaya gerek yok. bidaha ki sefere kv davet ettiğinde de aaa akşama da bizim bi planımız vardı falan dersin eşini idare edersin.
Annenden deryam kimyager yani dogru söylüyor kaynana yüzünden kocaya küsülmez fikrini katiliyorum ne kadar bekar olsamdaAnnem kızdı zaten ay kaynanan için kocaya küsülmez git gez bu yaşlar gelmez dedi. Bu arada ben tartıldım 107.9 kiloyum hemde regl olacam yakında ona rağmen çok mutluyum sinir falan kalmadı :)
Tek gelin benim kızıda yok bir oğlu daha var da nişan bile yapılmadı söz gibi bir şey yapıldı ama hep ben olacam burda diğer oğlu savcı sözlüsüde hakim hep tayinleri çıkacakAnnenden deryam kimyager yani dogru söylüyor kaynana yüzünden kocaya küsülmez fikrini katiliyorum ne kadar bekar olsamdakonuyu uzatmis olursun gitmezsen buda cogu erkegin sevmedigi birsey bir meseleyi sakiz gibi uzatmak ondan bosver sen eglenmene bak kaynananin tek gelini senmisin ? Esi filan yokmu bu kadinin mesgalesi
Tek gelin benim kızıda yok bir oğlu daha var da nişan bile yapılmadı söz gibi bir şey yapıldı ama hep ben olacam burda diğer oğlu savcı sözlüsüde hakim hep tayinleri çıkacakEşi var ama siz gelince kafam dinleniyor diyip çekilip hiçbir şeye karışmıyor.
Sende açma bi daha sorarsa " duymadım" dersin. Senin kv ancak böylesinden anlar. Tiyatroya git bence, bebiş olunca gezmediğin her gün için pişman olacaksın, ben şahsen evde oturduğum günlere yanıyorum. En son geçen sene bebiş doğmadan sinemaya gittik o da çocuk filmiydiBize gelince rahat edemiyormuş
Hep böyle yapıyor açmıyor bende açıyorum bir şey mi oldu diye sonra suçlu ben oluyorumAkşamada tiyatroda vardı gitmeyecem görsün gününü
İyidir canım. Ne güzel ya her çeşitten az az yiyorsun, ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bütün günüm mutfakta geçiyor o zamanselamm kızlar
nabersiniz?
bugünkü menüm:
sabah: sandviç
öğlen: domates çorbası, 4 kaşık beşamel soslu tavuk, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık acı ezme, yoğurt
hakim ve savci cok iyimis onlar pacayi kurtarmis cnm o kadina bir mesgale bul..birseyler örsün...birseyler yapsin onun cani SIKIliyor ilgi istiyor...ama asiri bu ne ya her aksam aksam ben kendi anneme babama gitmem her aksam kalmiski kaynanama her gün gidecekmisim isim olur gücüm olur bunuda bir sekilde anlatilmasi ve onunda idrak etmesi gerek
Aynen öyle yapacam sallamıyom artık şimdide aradı açmadım şubatta bir işe başlasaydım yine eski düzene girerirz.Sende açma bi daha sorarsa " duymadım" dersin. Senin kv ancak böylesinden anlar. Tiyatroya git bence, bebiş olunca gezmediğin her gün için pişman olacaksın, ben şahsen evde oturduğum günlere yanıyorum. En son geçen sene bebiş doğmadan sinemaya gittik o da çocuk filmiydi
Tadını çıkar bu günlerin, kv yi boşver
Canım sen yine iyi yapıyon bende çocuk yok yine yetiştiremiyom hiçvir şeyİyidir canım. Ne güzel ya her çeşitten az az yiyorsun, ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bütün günüm mutfakta geçiyor o zamanbi catering de bize lazım :)
Gözün aydın:)Menü defrerimi buldum:)
yok cnm diyetisyene yarın gidecem ve büyük ihtimalle kızacak ekmeklere ama evde az kalınca akşamları çıkardım bugün alışverişe gidecem gezmeden önce araba olsaydı önceden gidecektim de kış lastikleri yoktu dün yapildi gidip diyet malzemelerimi alacam. Bakkallarda falan yok tam buğday ekmeği buraya da yeni taşındım daha marketleri keşfetmedim.Gözün aydın:)
Akşam yemeğinden ekmeği diyetisyenin mi çıkardı yoksa sen mi yemedin? Dikkatimi çekti de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?