Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dudujan nasil severim böyle ögüt söz dinleyen üyeyi acmamis telefonu afferin kiz
hee açmadım oh intikamı almış oldum. Cenkden de intikamımı alışverişe giderek alacam işten ayrıldığım için son maaş ve anlaşmalı ayrıldığım içinde tazminatımda yeni yattı hepsini harcayacam komple kuaföre bakıma girecem,ojeler, sonra geçen bir bot görmüştüm onuda alacam ohhhh

Kız sen nerde yaşıyorsun kar mı var orda? Biz kocaelideyiz hava açık kar yağmadı daha:)

Selam kizlar
pandispanyam hic kabarmadi ((( pastam katsiz oldu yaa incecik (( keske hazir kek alsaydm

üzülme tatlım , önemli olan lezzeti. önemsemeyince çok kabarır,önemseyince de kabarmaz
Aynen yaa sinir oldum ymurtanin beyazini kopurene kdr cirptm guzrl kabarsn dye ama kabarmadi
Hazır kekler çok ağır oluyo yağdan yenmiyo. Kabarmasa da tadı güzeldir bi de güzelecek süsledin mi immm....
susledm kalp seklimde kestim visne recelinin suyundan. Dokdm krem santi fln guzel oldu heralde mayhos mayhos iiimmm

Selam kızlar. Az önce geldim okuldan, gün boyu takip ediyorum sizi ama yazamıyorum. Bugünkü menüm :
Sabah : 2 kuru incir , 2 kuru kayısı, 1 fincan çay, 1 fincan adaçayı
Öğlen : yarımşar kase yayla çorbası ve kuru fasulye, bir dilim kek
Aksam : 1 kase çorba, 3 kasik pilav

Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm tb ekmek, dereotu, domates
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 2 kepçe karışık mercimek çorba, buharda pişmiş brokoli salatası, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 Trabzon hurması, 1 kase yoğurt
Akşam: 20 tane fırında pişmiş hamsi, 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı, bol yeşillikle salata
Ara: 1 elma, 1 sb tarçınlı süt ( arayı daha yemedim birazdan)

Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm tb ekmek, dereotu, domates
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 2 kepçe karışık mercimek çorba, buharda pişmiş brokoli salatası, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 Trabzon hurması, 1 kase yoğurt
Akşam: 20 tane fırında pişmiş hamsi, 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı, bol yeşillikle salata
Ara: 1 elma, 1 sb tarçınlı süt ( arayı daha yemedim birazdan)

Telefonda internet gidip geliyo arada böyle çifter çifter gönderiyor kusura bakmayın kızlar...

Kizlaar napiysnzzz ne var ne yokkk ben hala aksam yemegi yemdm esmi bekliyrm bi sey danscam ya diyette nar nasildir?

kimyager1508 ve C cansute size zahmet bi bakın bakalım @judieee ne zaman izne ayirmisiz üçüncü haftaya listeye girebilir tabi +değilse karar defteri der ki üye kilo alarak dönemez dönmesi için filosunun %5inden fazlasını 6 aylık surede verememiş olmalı yada sağlık sorunu olmalı

Kuzeyi şimdi uyuttum Dr gittik herşey normaldi yolda ishal kusma başladı hemen döndük gaita testi verdik temiz çıktı ama devam ediyor ilaç yazdı mecbur mamayida hiç sevmez yemekte yemiyor mecburen mam aldık içine katiyorux öyle böyle içiyor
Usutme ve dış üst uste geldi galiba yarım saatte uç dört kakalı bez

Geçmiş olsun canım, üşütmeden bu kadar ağır ishal olmaz, diş çıkarırken de ishal pek görülmez, gaita mikroskobisinde sadece parazitlere bakılıyor, virüsler için ayrı bi test yaptırmak gerekiyor, yani viral olma ihtimali yüksek. Bol sıvı takviyesi ve probiyotik tozlardan kullan. Vücut virüsü atana kadar devam edecek bu durum o yüzden beslenme ve sıvı alımı çok önemli. Biz de geçen hafta aynısını yaşamıştık anca düzeldi bi de benimki 4 yaşında. Küçük için daha zor

Iyi aksamlar kızlar menumu. Paylasacagim.
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates. Salatalık.
Ara ogun
1durum çiğköfte
Kahve
Aksam
1 tabak taze fasukye
3 kasik pilav
Biraz yeşillik
Ekmek yok !
Sayılırsa. Eger 2 saat yuyurus ama normal tempoda
Kizlarrr. Telefonsuzluk. Cok kotu ya bugun verdim. Garantiye: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…