hee açmadım oh intikamı almış oldum. Cenkden de intikamımı alışverişe giderek alacam işten ayrıldığım için son maaş ve anlaşmalı ayrıldığım içinde tazminatımda yeni yattı hepsini harcayacam komple kuaföre bakıma girecem,ojeler, sonra geçen bir bot görmüştüm onuda alacam ohhhh
İyidir canım. Ne güzel ya her çeşitten az az yiyorsun, ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bütün günüm mutfakta geçiyor o zamanbi catering de bize lazım :)
Kız sen nerde yaşıyorsun kar mı var orda? Biz kocaelideyiz hava açık kar yağmadı daha:)yok cnm diyetisyene yarın gidecem ve büyük ihtimalle kızacak ekmeklere ama evde az kalınca akşamları çıkardım bugün alışverişe gidecem gezmeden önce araba olsaydı önceden gidecektim de kış lastikleri yoktu dün yapildi gidip diyet malzemelerimi alacam. Bakkallarda falan yok tam buğday ekmeği buraya da yeni taşındım daha marketleri keşfetmedim.
Selam kizlar
pandispanyam hic kabarmadi((( pastam katsiz oldu yaa incecik (( keske hazir kek alsaydm
Kız sen nerde yaşıyorsun kar mı var orda? Biz kocaelideyiz hava açık kar yağmadı daha:)
Ankarada yaşıyorum canım yağdı durdu da yollar kötü bende iyi şoför sayılmam ondan taktırmadan vermedi arabayıKız sen nerde yaşıyorsun kar mı var orda? Biz kocaelideyiz hava açık kar yağmadı daha:)
Gölcük. Sen nerdeydin? Yoksa komşu muyuz ?kocaelinin neresi canım?
Hazır kekler çok ağır oluyo yağdan yenmiyo. Kabarmasa da tadı güzeldir bi de güzelecek süsledin mi immm....Selam kizlar
pandispanyam hic kabarmadi((( pastam katsiz oldu yaa incecik (( keske hazir kek alsaydm
Aynen yaa sinir oldum ymurtanin beyazini kopurene kdr cirptm guzrl kabarsn dye ama kabarmadiüzülme tatlım , önemli olan lezzeti. önemsemeyince çok kabarır,önemseyince de kabarmaz
susledm kalp seklimde kestim visne recelinin suyundan. Dokdm krem santi fln guzel oldu heralde mayhos mayhos iiimmmHazır kekler çok ağır oluyo yağdan yenmiyo. Kabarmasa da tadı güzeldir bi de güzelecek süsledin mi immm....
Geçmiş olsun canım, üşütmeden bu kadar ağır ishal olmaz, diş çıkarırken de ishal pek görülmez, gaita mikroskobisinde sadece parazitlere bakılıyor, virüsler için ayrı bi test yaptırmak gerekiyor, yani viral olma ihtimali yüksek. Bol sıvı takviyesi ve probiyotik tozlardan kullan. Vücut virüsü atana kadar devam edecek bu durum o yüzden beslenme ve sıvı alımı çok önemli. Biz de geçen hafta aynısını yaşamıştık anca düzeldi bi de benimki 4 yaşında. Küçük için daha zorKuzeyi şimdi uyuttum Dr gittik herşey normaldi yolda ishal kusma başladı hemen döndük gaita testi verdik temiz çıktı ama devam ediyor ilaç yazdı mecbur mamayida hiç sevmez yemekte yemiyor mecburen mam aldık içine katiyorux öyle böyle içiyor
Usutme ve dış üst uste geldi galiba yarım saatte uç dört kakalı bez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?