Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Size başarı hikâyesi kızlar okurken kendimi gordum
Günaydın herkese, bizim kız yine hasta. Kreşten alıp alıp geliyo mikropları. Sabaha kadar ateş düşürdüm. Şimdi de 38 C ateşi

Yine çifter çifter gönderiyo benim tel :)
Geçmiş olsun canım sen yine çift gönderiyor beb diyorum ya gormuyorum diye meger elim dokunmuş tel senden gelenleri gözardı ediyormuş yeni Dank etti
gitme valla bi haftalık emeğini gün alıp gidiyor benimlw esles bende çok kararliyim

Kutan fln da okunuyo yoksa gitmem ama bise yemicem busefer evdr doyurcam karnimi oyle gtcm :)))

Tamam ozmn birbirmizin menulerni didik didik edelim sporsuz gunumuzde gecmesin kuzular hasta fln olmazsa hergnsporumuzu yapalim

Bayadır görmüyorsun sanırım, biçok mesajıma cevap vermedin. Ben de bebişin hasta olduğu için geçmişi okumadığını düşünüp önemsememiştim.

Bayadır görmüyorsun sanırım, biçok mesajıma cevap vermedin. Ben de bebişin hasta olduğu için geçmişi okumadığını düşünüp önemsememiştim.
Hatta sen şarkı filan yapmışsin diyorum ya ben niye gormuyorum alıntı yapınca rüzgar_02 bu kız kiminle konuşuyor dedim sonra sayfanın el altında yok sayilanlari göster diyo bi bastım geri geldin

Kutan fln da okunuyo yoksa gitmem ama bise yemicem busefer evdr doyurcam karnimi oyle gtcm :)))

Tamam ozmn birbirmizin menulerni didik didik edelim sporsuz gunumuzde gecmesin kuzular hasta fln olmazsa hergnsporumuzu yapalim
Bugun leslie 2mile yapacaktim hemen aradılar içlerine doğuyor kuzey biraz düzenlediyse gelde bebeği yıka diye gidip yikayim barı

Kuzey uyanınca elmalı kurabiye yapacağım içi hazır hamuru da 5dk hiç mi yemeğin bir tane çayla izin var mi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ikinizde iyi misiniz bakalım baldamlasxixmelis ve gamzeli52 bayadir göremedim

iyiyiz teyzesi çok şükür. ama arada yaramazlık yapıp annesini üzüyor pıtırcık. dün akşam yine mide bulantım vardı. beni akşamları trafikte araba tutuyor. her akşam kötü oluyorum.

Kuzey uyanınca elmalı kurabiye yapacağım içi hazır hamuru da 5dk hiç mi yemeğin bir tane çayla izin var mi
bir tane demeyelimde nefsini köreltmek için 1-2 ısırımlık diyelim

Yarm ye eger kucuk yapiyosan bitane ye sut veriyn sen biyerin sismesin
Sisecekler yer mi kaldı kız iki kişilik koltuk gibi geziyorum ortalıkta
Küçük yapıyorum canım ya Eltiler hemen sen niye yemiyon diye yuklenecekleri için caktirmamak adına bir taneyi yiyor gibi yapayım ben:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…